Vanavond wordt het Goed Geld Gala van de Nationale Postcodeloterij gehouden. De RVD meldde gisteren dat Prinses Laurentien en Prinses Mabel hier allebei bij aanwezig zullen zijn. Prinses Mabel was er vorig jaar ook bij, ze kreeg toen een geldbedrag uitgereikt voor de door haar opgerichte organisatie 'Girls not Brides'. Op de foto hieronder is Prinses Mabel te zien, kort na de ontvangst van haar cheque in 2015.

Prinses Laurentien is er dit jaar voor het eerst bij, voor de door haar opgerichte organisatie 'Missing Chapter Foundation', waarvan onder andere de Raad van Kinderen een bekend project is. Ik ben benieuwd of zij vanavond ook een geldbedrag krijgt uitgereikt!

Een livestream is hier te volgen.

Prinses Mabel draagt een bomberjacket van Needle & Thread (met dank aan Juliette), die te koop is voor € 199,- op een kort zwart rokje.

;

Prinses Laurentien draagt een zwarte blouse met bloemapplicaties, witte vierkantjes en een witte kraag. Haar blouse is van Talbot Runhof (en kost maar liefst € 1.598,-).

En onaangekondigd zijn aanwezig: Prinses Viktoria de Bourbon-Parme, Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita en Prinses Marilene! Prinses Marilene draagt een groen jurkje met korte mouwen, dat ze eerder heeft gedragen in 2011, bji het afscheid van haar schoonvader - Prof. mr. Pieter van Vollenhoven - van de Raad voor de Veiligheid.

Prinses Viktoria draagt een cremekleurige jurk met lange lichtroze blazer er over heen.

Pieter-Christiaan en Anita zitten 3 rijen achter Prinses Mabel, de rij daar achter zit Prinses Viktoria.


screenshots livestream Goed Geld Gala, afbeeldingen Talbot Runhof en Needle Thread.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 28 jan 2016 - 22:21

Ik vind Laurentiens blouse mooi! Echt leuk, met die vierkantjes en die bloemetjes. En gelukkig heeft ze er een zwart hemdje onder, in plaats van alleen een zwarte bh, zoals bij het model. Viktoria´s jurk vind ik niet geweldig, de roze blazer is mooi. Marilène ziet er ook leuk uit, maar al wel een ouwetje deze jurk (al zie je dat er niet van af). Mabel vind ik niet mooi gekleed. Te kort jurkje. De bloemen op het jasje vind ik mooi, maar het model niet. Anita kan ik niet goed zien helaas, ik zou graag willen weten of ze een jurk of rok draagt.

Een fotoserie is hier nog te vinden, met o.a. ook foto´s van PC en Anita: http://www.dutchphotopress.com/event/2043-dutch-royals-and-george-cloone...

afbeelding van heleen00

heleen00

woensdag 27 jan 2016 - 15:59

Ik vind de kleding van al de prinsessen niet mooi.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 27 jan 2016 - 14:48

Ik vind de rok van Mabel echt te kort, ik vind rokjes niet gauw te kort, maar dit wel, ook de manier waarop ze poseert vind ik te overdreven, maar goed...
De blouse van Laurentien vind ik wel mooi, en ik had het super gevonden als ze de rok aan had gehad waarmee het model op de foto staat! Het lijkt nu ook of ze haar pantoffels aan gehouden heeft, vreselijk die schoenen.
En George.... ik vind er echt niks an, mijn eigen vent is veel knapper! Serieus!

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 29 jan 2016 - 19:54

Ik denk dat als mensen hier zeggen dat Maxima zich teveel opstelt als een celebrity ze vooral bedoelen dat ze te overdreven opgemaakt en gekleed is voor een koningin. En dat is soms natuurlijk ook gewoon zo. Waarmee ik niet zeg dat ze ooit zo'n onwijze pose zal innemen als Nicolette van Dam hier doet natuurlijk, maar ik herinner me wel kleding/make-up/haarstijl waarbij ook ik dacht 'moet dat nu....?'.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 29 jan 2016 - 18:05

Josine@ Bij celebrities denk ik aan de glitter en glamour van de Hollywood filmsterren en niet aan de BN"ers, die overigens nooit aan de unieke persoonlijkheid/uitstraling van Maxima zullen kunnen tippen

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 28 jan 2016 - 22:42

Josine@ Ik vind dit ook heel lelijk!

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 27 jan 2016 - 15:25

Ik begrijp je vraag niet goed Josine, dit zijn toch geen royals? Maxima zie ik dit dan ook niet doen. Vaak wordt de kleding en de uitstraling bedoeld als Maxima vergelijken wordt met celebrities. Mabel poseert op deze foto's met haar ene voet voor de andere zoals volleerde modellen ook doen en dan die te korte rok, ik vind niet geen niveau hebben. Sorry maar ze heeft nu een relatie met die kei rijke man en ik denk dat ze een hele andere kant op gaat, nl. van de it-girl, ik kan het helemaal verkeerd hebben en misschien oordeel ik te snel, maar dat komt nu zo ineens bij mij op.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 27 jan 2016 - 16:01

Nee, dit is Nicolette. Zij stond tussen de reeks foto's van Monarchypress en hoewel ik haar prachtig vind, zie ik wel een groot verschil tussen royals en BN-ers. Deze opmerking was niet alleen aan jouw gericht hoor ;) Maar het viel me zomaar op. Los van Nicolettes pose.

En of Mabel een relatie heeft met een rijke man weet ik niet. Ik zie haar juist uitgroeien tot een hardwerkende ambassadeur :)

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 27 jan 2016 - 11:29

Mabel beeldschoon (stralend, jong, hip, en wat een benen...).
Laurentien vreselijk (bogie-haar, vreselijke doorkijkblouse, te 'lompe' laarsjes en te wijde broek; snel vergeten)
Viktoria schattig zwanger (ik houd niet van jurkjes die iets hebben van een nachthemd, maar de jas is prachtig, ook van kleur)
En dan zag ik nog een bontjasje, dat ga ik ook snel vergeten.
Oh ja, en George was er ook (iets te witte tanden, maar verder niet te versmaden).

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 28 jan 2016 - 22:16

Ik denk eigenlijk dat Mabel onder haar jasje een zwart jurkje (of rok) van Viktor & Rolf draagt. Zij hebben dergelijke korte modellen zwarte jurkjes. En, ik zag gisteren een tweet van Mabel over de modeshow van Viktor & Rolf, dus ze is blijkbaar toch niet helemaal ´klaar´ met deze ontwerpers, zoals ik tijdje geleden suggereerde. Leuk voor het duo (als het klopt).

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 27 jan 2016 - 11:28

Ah, dit zijn duidelijke foto's :) Victoria ziet er schattig uit, wat een mooie kleur jas/blazer heeft ze aan. Echt heel mooi dit, vrolijk. Laurentien slaat de plank wat mij betreft volledig mis... De blouse is afzichtelijk door die vierkantjes en gekleurde dingen erop. De schoenen zijn ronduit erg. Was de blouse zonder die dingetjes erop geweest dan had ik 'm best mooi gevonden. Dat kraagje is leuk namelijk.
Mabel heeft mooie benen en kan echt goed een kortere rok aan. De rok is heel feestelijk. Alleen dat jasje had ze van mij thuis mogen laten, ik vind het niet geschikt voor een gelegenheid als deze. Vorig jaar zag ze er wel mooi uit met dat witte kraagje. Haar haar mag wel eens een coupe krijgen, ik vind het wat rommelig staan.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 26 jan 2016 - 23:26

De prinsessen hadden wat meer kleur kunnen dragen. Nu toch wat somber.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 jan 2016 - 20:41

Wat geweldig, Girls not Brides krijgt de eerste 3 jaar € 500.000 per jaar! Mabel straalt!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 27 jan 2016 - 08:10

Wow, wat fijn! Natuurlijk zijn alle uiterlijkheden leuk om te volgen, maar ik krijg door alle aandacht voor Mabel ook steeds meer interesse voor haar werk. Wat een fantastisch werk verzet haar stichting.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 27 jan 2016 - 08:24

Same here! Heel goed onderwerp, want ik ben in Ethiopië bij kindbruiden geweest en dat is echt heel naar. Gelukkig geen hele oude mannen, maar wel stoppen met school als je op je 13e / 14e zwanger bent...

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 26 jan 2016 - 20:31

mabel en laurentien hebben dezelfde kleding aan lijkt het wel, witte kraagje, gebloemde top

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 jan 2016 - 23:09

Alleen is Laurentiens blouse 8 x zo duur dan Mabels jasje.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 27 jan 2016 - 12:40

ja hoe duur ze ook is iedereen kan ze dragen maar ze zal bij niemand mooi zijn want er zit geen harmonie in de blouse extravagant ja opvallen ja lelijk ja

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 26 jan 2016 - 20:30

natuurlijk komen de andere prinsessen ook...wat denk je! george clooney is er!! never mind the occasion!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 jan 2016 - 20:31

Hahaha zou het?

Ik heb wel zitten denken: Viktoria is voor Save the Children natuurlijk, zij had volgens mij de vaste cheque al te pakken. Maar PC en Anita en Marilene? Denk denk. Nou ja, misschien inderdaad voor George Clooney ;).

afbeelding van irisschut

irisschut

woensdag 27 jan 2016 - 11:30

Marilène voor het Rijksmuseum denk ik. En Pieter-Christiaan uiteraard voor het Rode Kruis inderdaad.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 27 jan 2016 - 12:02

Daar zat ik ook aan te denken, maar het Rijksmuseum past toch niet echt tussen dit soort goede doelen, vind ik.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 27 jan 2016 - 12:03

Ah wacht, misschien voor het Ronald Mc Donald huis, ze zit in het comite van aanbeveling.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 jan 2016 - 20:57

Oh wacht, PC natuurlijk voor het Rode Kruis (denk ik).

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 26 jan 2016 - 20:08

Wat ziet Mabel er mooi uit. Leuk die rok met gebloemd jasje. Echt top voor een vrouw van die leeftijd.
Alleen George Clooney wint het qua uiterlijk.

afbeelding van juliette

juliette

dinsdag 26 jan 2016 - 20:04

Mabel draagt vgm iets van Needle en Thread

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 jan 2016 - 20:24

Super! Dank je wel!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 jan 2016 - 19:59

Tadadam! Ook Marilène, Viktoria, Pieter-Christiaan en Anita zijn aanwezig. Van de laatste 2 hoop ik nog screenshots te kunnen maken in de loop van de avond.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 26 jan 2016 - 20:03

Wat een grote vertegenwoordiging van de koninklijke familie. Leuk!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 27 jan 2016 - 08:30

Laurentien draagt een prachtige outfit, maar op 1 of andere manier kan ik het niet mooi vinden... Misschien is het de witte achtergrond van de ANP foto's, misschien de te lange oorbellen, misschien het kapsel, maar wat maakt deze blouse haar flets. Bizarre prijs trouwens voor zo'n bloes. Ik zeg het niet gauw, maar dit is een beetje overdone. Zeker als je naar een goede doelen event gaat.Wel grappig om haar naast mijn oud collega te zien zitten. Misschien was ze er ook wel in het kader van haar samenwerking met UNICEF.
Mabel wint! Super leuk jasje. Ook haar kapsel is echt geweldig.

afbeelding van Gert

Gert

woensdag 27 jan 2016 - 08:51

Deze blouse kan prima gedragen worden door een jonger en hipper iemand, tenminste...dat vind ik. Niet door Laurentien. Het kapsel maakt haar zo tuttig en ouwelijk dat de combinatie met de blouse geen succes is in mijn ogen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 27 jan 2016 - 08:31

De RVD kondigde aan dat Laurentien er voor de Missing Chapter Foundation was. Ze kwam dan ook niet overeind voor de cheque van Unicef. De andere Unicef mensen zaten de rij er achter, daar kwamen nog 2 mensen overeind. Maar, ik heb geen idee of Laurentiens organisatie wat aangevraagd had, maar ze kregen in ieder geval niets.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 26 jan 2016 - 21:51

Hi hi, ik krijg nu op deze link george clooney, nou, die hoef ik niet te zien hoor, not interested! ;-))

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 jan 2016 - 22:11

De foto's van de leden van de koninklijke familie staan tussen de foto's van George Clooney ;).

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 26 jan 2016 - 23:08

Ja, ik zag het, ik was een beetje te snel met reageren. ;-)

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 26 jan 2016 - 23:09

You can have him! ha ha

afbeelding van LG

LG

dinsdag 26 jan 2016 - 23:13

Funny, I'll keep my own husband;-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 jan 2016 - 19:48

Eerste beelden van Mabel toegevoegd aan de log!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 26 jan 2016 - 19:38

Ik zag Mabel net in een prachtig gebloemd jasje. Wel weer zwart wit, maar een stuk feestelijker. Laurentien verdient het om geld voor haar stichting te krijgen. Ik heb jaren gewerkt in de Goede Doelen sector en weet dat daar een meestal een mooi project aan ten grondslag dat het geld meer dan nodig heeft.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 26 jan 2016 - 18:53

De kletstopic staat volgens mij ver weg. Ik zie 'm niet meer zo gauw.

afbeelding van juliette

juliette

dinsdag 26 jan 2016 - 17:33

Ik zag claus casimir is mindf*uck! Super leuk

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 jan 2016 - 18:26

De link staat al in de andere log, in het kletstopic. Evt graag daar reageren. Alvast bedankt ;).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?