De Zweedse Kroonprinses Victoria vierde vandaag haar 38e verjaardag! En, dat wordt zoals ieder jaar, uitgebreid met het volk gevierd!

Vanmiddag werd Kroonprinses Victoria op Solliden toegezongen door heel wat toegestroomde Olanders! Zoals gebruikelijk ging Victoria het publiek langs, en daar nam ze uitgebreid de tijd voor. Ook Prins Daniel, Prinses Estelle, Koning Carl Gustaf en Koningin Silvia waren hierbij aanwezig.

Victoria draagt een kort gebloemd jurkje, gecombineerd met een licht vestje. Kungliga Modebloggen meldt dat de jurk die Kroonprinses Victoria draagt van Ralph Lauren is.

Vanavond waren Kroonprinses Victoria en Prins Daniel, Koning Carl Gustaf en Koningin Silvia, Prins Carl-Philip en Prinses Sofia en tenslotte Prinses Madeleine en Chris O'Neil aanwezig bij een concert dat werd uitgezonden door SVT. De opbrengst van dit concert gaat het naar het Victoriafonds. Kroonprinses Victoria en Koningin Silvia gingen gekleed in traditionele dracht. Prinses Sofia droeg een jurkje met een zwart rokgedeelte en een witte top met bloemen van Karen Millen. Prinses Madeleine droeg een beige broek met lichtgele en zwarte bloemen, gecombineerd met een beige satijnen top en een beige jas met driekwart mouwen.

Tijdens het concert werden Madeleine en Chris gefeliciteerd en werden herinneringen opgehaald aan de bruiloft van Carl-Philip en Sofia.

Speciaal voor Victoria en Daniel werd een liefdesliedje gezongen in verband met hun platina huwelijk! Daarbij waren op het scherm een aantal prachtige foto's te zien, die ik jullie natuurlijk graag laat zien (dit vond ik zo'n geweldige huwelijksdag!).

screenshots livestream ©SVT

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

woensdag 15 jul 2015 - 22:40

Victoria ziet er bijna altijd hip, vlot, uitgerust, supergezond, fris en fruitig uit. Daar heb ik toch zo'n bewondering voor. Ik vind haar kledingkeuze leuk, het past bij haar. Geen leren kleding of onbegrijpelijke design-dingen maar vrouwelijke outfits. Madeleine en Sofia zijn twee hele mooie dames en gelukkig heeft Madeleine haar haar niet afgeknipt zoals zoveel vrouwen dat doen na het krijgen van kinderen. Ze ziet er nog steeds supervrouwelijk en supersexy uit. Wat een sympathieke familie, die Zweedse koninklijke familie. Als pa Gustav niet zo nors keek, zou ik toch denken dat ze daar flink wat aflachen met z'n allen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 16 jul 2015 - 23:30

Haha, de Koning kijkt inderdaad vaak wat norsig van zich af. Het duurt hem volgens mij soms ook allemaal veel te lang. Victoria bleef lekker aan teuten bij het publiek, en nam wel heel veel tijd. De koning zwaaide een keer met zijn arm van: Kom op nou, k vind het wel mooi geweest in dat ene hoekje publiek ;-). Moet ik altijd wel om lachen, doet hij ook wel eens bij Silvia, een gebaar van, kom, we gaan weer verder.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 15 jul 2015 - 21:55

Estelle vind ik ook zo'n poepie!! Altijd vrolijk lijkt het! Leuk dat Victoria weer een jurkje aan heeft van Ralph Lauren, een van mijn favoriete designers. Laatst had ze ook al zo'n mooi donkerblauw jurkje aan.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

woensdag 15 jul 2015 - 21:16

Estelle ook in een bloemetjesjurk met vestje, net als mama. Heel leuk.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 16 jul 2015 - 23:28

Estelles jurkje is vorig jaar een beetje op de groei gekocht. Ze droeg het jurkje eerder in mei 2014 bij Linkoping. Een activiteit waar ze met papa en mama samen was, en waar ze 2 verschillende jurkjes droeg, waaronder deze! De jurk zat toen een stukje langer, maar hij kan nu ook nog prima!

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 15 jul 2015 - 20:46

Bloemetjes jurken zijn wel "in". Het staat wel erg braaf. Maar het leukste is toch wel dat ze een ketting draagt die ze duidelijk van Estelle heeft gekregen. Ik vind haar en Daniel altijd erg leuk als ouders, voor zover ik dat kan beoordelen natuurlijk.
Madeleine was na haar eerste zwangerschap al wat breder geworden. Het ziet er naar uit dat ze de baby zelf voedt, althans dat lijkt zo wanneer je naar haar borsten kijkt.
Maar die broek is echt vreselijk.

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 15 jul 2015 - 20:41

Wat ziet Estelle er opeens lang uit op de arm van haar moeder!
Victoria vind ik er lief uit zien. en Sophia.. die top... is er mooi...

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 15 jul 2015 - 20:26

ik vind de outfit van Viktoria mooi maar wel wat braafjes
Madeleine vind ik mooi zeer mooie legging jas en top voor mij is zij hier het mooist gekleed
Sofia vind ik ook mooi klassiek

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 15 jul 2015 - 19:30

De outfit van Victoria vind ik wat braafjes. De jurk vind ik mooi. Ik had het vestje én de schoenen graag in een andere kleur (rood? zwart?) gezien om het geheel wat meer pit te geven. 'n Langer vest zou misschien nog beter zijn. Sophia ziet er prima uit. Madeleines outfit vind ik minder mooi. Estelle is een schatje. Heel mooi om te zien zijn de foto's van haar met paraplu (Robin Utrecht).

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 15 jul 2015 - 17:59

Wat is het toch een prachtige vrouw. Ik hip nog steeds op babynieuws uit Zweden, zou leuk zijn als Estelle een broertje of zusje krijgt. Het jurkje is niet heel bijzonder en van mij mag ze inderdaad wel een keer voor los haar kiezen.
De kleding keuze van Madeleine begrijp ik niet, geen combinatie zo bij elkaar. De outfit van Sofia is wel aardig.

En een platina huwelijk betekent dat je 70 jaar getrouwd bent... Zoveel was het toch nog niet....

afbeelding van Marije

Marije

woensdag 15 jul 2015 - 20:27

Dat over het platina huwelijk wilde ik ook zeggen :). Dat lijkt me nog niet!
Het is hout of plastic (maar dat klinkt zo vreemd! :)

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 15 jul 2015 - 16:26

Victoria beetjes stijfjes in dit jurkje, kan heel leuk zijn maar dan wel met de juiste accessoires, en waarom niet eens een vlot opgestoken kapsel, of lekker los met krullen?
Madeleine, begrijp dat ze voor makkelijke kleding kiest, maar dit is meer iets voor prive, lekker hangen op de bank!!
Sopia, heel mooi jurkje, ook zij draagt het haar in een staart, maar ik weet niet wat het is, het staat haar wel heel pittig en leuk!\
Koningin Silvia, zoals altijd heel verzorg en smaakvol gekleed en gekapt.
Wat is Estelle toch een schatje..

afbeelding van Arianne

Arianne

woensdag 15 jul 2015 - 16:01

Victoria ziet er gewoontjes uit. Wel leuk jurkje. Madeleine komt inderdaad zo uit haar kraambed gestapt. Sofia ziet er schitterend uit!!! Dat is zo'n mooie prinses! Ik heb toen ook zo genoten van hun bruiloft. Jammer dat dat alweer voorbij is. Wat zal de eerste koninklijke bruiloft zijn?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 15 jul 2015 - 11:31

Ik denk inderdaad dat Madeleines figuur al weer aardig in vorm is. Ze is natuurlijk al heel lang wat breder, en heeft ook een behoorlijk vol gezicht. Overigens las ik dat Sofia een jasje draagt dat van Madeleine is! Grappig!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 15 jul 2015 - 10:25

ooo wat was Victoria toch een prachtige bruid!! werkelijk beeldschoon! nu ziet ze er naar mijn idee erg tuttig uit. die degelijke schoenen bij dat jurkje en dat vestje. ik kan me nauwelijks voorstellen dat Ralph Lauren dit jurkje ontworpen heeft met deze combinatie in gedachten...denk bedoeld met stoere, korte, laarzen, beetje boho look en niet dit tuttige geheel. met een donkerder lang vest, een lange ketting en ballerinas of andere sandalen was het denk ik al veeeeel leuker geweest.
Madeleine vind ik wel al heel in shape uitzien! tjonge nou! die keuze voor dat jasje vind ik ook minder maar soit.
Sofia vind ik geweldig leuke vrouw. vind haar beeldschoon. een van de mooiste prinsessen. durf bijna te zeggen dat ik haar nog charmanter vind dan onze mooie Koningin.
hoop inderdaad dat ze haar gebit laat zoals het is, want dat maakt haar zo leuk! haar man vind ik een ontzettend knappe prins met een heel leuke gulle lach.

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 15 jul 2015 - 10:08

Hele leuke post! Victoria ziet er heel lieflijk uit met dat jurkje, de schoenen vind ik minder.
Sophie is beautiful, Madeleine vind ik niet heel mooi. Ik snap dat ze zwanger is geweest en niet total in shape is, maar dit maakt haar breder dan ze daadwerkelijk is, vooral dat 'ski jasje'.

afbeelding van Knoxus

Knoxus

dinsdag 14 jul 2015 - 23:51

Ik vergeet soms dat Victoria al eind dertig is, ze ziet er zo jong uit! Erg leuke foto's. Wat is Estelle een doetje he!

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 15 jul 2015 - 20:34

Een doetje of een dotje ;-) ?

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 15 jul 2015 - 20:56

Ik zou hetzelf op dotje houden ;)

afbeelding van Knoxus

Knoxus

donderdag 16 jul 2015 - 00:30

Dotje inderdaad. :p

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?