Gisteren was de tweede dag van het officiële bezoek van Kroonprinses Victoria en Prins Daniel aan Korea. Ze hadden onder andere een ontmoeting met President Park Geun-Hye en met minister Lee Wan-Koo. Een fotoserie van Getty is hier te vinden.

Prinses Victoria droeg een kanten rok in crème met grijs van Mayla en een beige blouse met strik aan de voorkant (dank The Royal Sandi voor deze info!). Haar mantel herkende ik direct als de mantel die ze droeg bij het huwelijk van Erfgroothertog Guillaume en Erfgroothertogin Stephanie van Luxemburg. Deze is van de ontwerper Fadi El Koury. De fascinator in haar haren, wat eigenlijk meer een soort bloementoef is, droeg ze eerder in 2013 (en in 2012), toen ze samen met Koningin Silvia bij een dienst in de Uppsala kathedraal was. Haar oorbellen zijn van Kreuger Jewellery, waar ze regelmatig oorbellen van draagt.

Later op de dag tijdens de ontmoeting met de minister droeg ze een lichtroze jurk van Dolce & Gabbana, die ze eerder droeg bij de doop van haar nichtje en petekindje Prinses Leonore, dochter van Prinses Madeleine en Christopher O'Neill. Een prachtig jurkje, en ik blij dat ze deze nog een keer draagt!

- advertentie -

- - - 

Screenshot video ©Expressen.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van nettyroyal

nettyroyal

vrijdag 27 mrt 2015 - 09:17

Volgens Svensk Damtidning is de rok van By Malene Birger ...

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 26 mrt 2015 - 20:12

Ik vind het erg mooi! Alle twee. De kleur staat haar mooi! En hier vind ik het helemaal niet storen dat haar naar achteren. Dat komt door de bloem in het haar, dat breekt het...

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 26 mrt 2015 - 12:33

@ the world of Royalty: ik zag vanmorgen een reclame op tv waarin de hoofdrolspeelster hetzelfde Zara rokje (volgens mij) droeg als Laurentien op de boomfeestdag. Heb je die reclame wel eens gezien? Ik weet helaas alleen niet meer waar de reclame over ging, ha ha ook niet handig natuurlijk maar zodra ik de reclame weer eens zie, zal ik het laten weten.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 26 mrt 2015 - 12:49

Ah, leuk detail! Laat maar weten als je weet welke reclame het is, k ben benieuwd! Ik zie sowieso weinig reclame, omdat we geen tv hebben. Bedankt voor je leuke tip!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 25 mrt 2015 - 20:25

De kleur staat haar fantastisch, maar de eerste outfit vind ik een beetje rommelig door de blouse en het rokje. Was mooier geweest met een blouse en rok in dezelfde kleur of een eenvoudig jurkje. Het rokje vind ik erg mooi dus ik hoop dat we dat nog eens terug zien. Wel een prachtige fashinator. Het roze jurkje vind ik echt geweldig!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 25 mrt 2015 - 23:34

Ik vind de kleuren van de rok niet helemaal matchen met haar mantel, en ook de blouse is het qua kleur net niet. Alle kleuren zitten iets te dicht bij elkaar, en daardoor vind ik het qua kleur wat rommelig. Verder heeft de mantel ook al een bewerking in de stof, dan zou ik daar geen kanten rok bij dragen. Past er niet helemaal bij. Maar afzonderlijk van elkaar vind ik alles wel leuk!

Het roze jurkje van Dolce & Gabbana vind ik ook prachtig!

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 26 mrt 2015 - 23:43

Met je eens, TWOR., wat de kleding betreft.
Maar die witte handschoenen....echt afschuwelijk! Alsof ze een chirurgische handeling gaat verrichten. Witte schoenen vind ik eigenlijk ook bijna altijd niks.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 26 mrt 2015 - 16:35

TWOR, ik ben het helemaal met je eens!

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?