De Zweedse Kroonprinses Victoria had gisteren haar eerste officiële activiteit na de geboorte van haar zoontje Prins Oscar. Victoria beviel op 2 maart, nog geen maand geleden! Ze was aanwezig bij een toespraak van de secretaris-generaal van de VN, Ban-Ki Moon. Hij hield een toespraak in het stadhuis van Stockholm, ter ere van de Zweedse Hammarskjöld, die in 1961 verongelukte. Hij was de 2e secretaris-generaal van de VN.

Kroonprinses Victoria ging gekleed in een zwart jurkje met lange beige mantel. Qua accessoires droeg ze zwarte oorhangers. 

- advertentie -

 

Wat vinden jullie van deze outfit?

screenshot video ©SVT

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 01 apr 2016 - 22:42

Hihi, het was inderdaad even een moment van rust. Ongetwijfeld door de gebroken nachten, had Victoria op een gegeven moment moeite om niet in slaap te vallen. Heel logisch, en dus ook niet totaal niet beledigend bedoeld door mij (dat ik het hier plaats), maar vind dit zo'n grappig filmpje: https://45.media.tumblr.com/afe0463b401f7bd9e34d99ec9137fac0/tumblr_o4xa...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 31 mrt 2016 - 23:10

Schitterende outfit!
En blijkbaar ook even een moment van rust...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 31 mrt 2016 - 19:19

Wat leuk om haar al zo snel weer te zien, maar volgens mij was dat rond de gebeurtenis van Estelle ook zo. Fijne outfit, staat haar prachtig!

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 31 mrt 2016 - 15:13

Ze is opeens gekleed als een dame.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 31 mrt 2016 - 11:41

Zo, zij is er weer snel bij! Knap hoor.
Ze ziet er netjes en verzorgd uit. Ik vind de mantel mooi en zoals Josine al zei, een slimme keuze deze combinatie.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 31 mrt 2016 - 11:20

Slimme kledingkeuze. Door de zwarte japon valt een eventueel buikje niet zo op en trekt de beige mantel de aandacht. Knap dat ze zo snel weer werkt!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 31 mrt 2016 - 10:52

Ze is weer vlot aan het werk! Al is het misschien alleen even een onderbreking van haar verlof. Maar dat wachten we maar af!

Victoria ziet er netjes gekleed uit. Niet heel bijzonder, maar ik vermoed dat ze bewust voor een zwart jurkje en een wat onopvallende outfit heeft gekozen. Haar buikje is uiteraard (zoals bij de meeste moeders zo kort na een bevalling!) nog te zien, en op deze manier kan ze dat een beetje verhullen. Sowieso knap dat ze er al weer staat!

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 31 mrt 2016 - 22:37

Mooie outfit en inderdaad knap dat ze al zo snel weer aan het werk is.
Maar eigenlijk is het te gek dat ze een buikje zou moeten verhullen.......

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 01 apr 2016 - 11:29

Je hebt gelijk, en van mij hoeft ze het ook echt niet te verhullen hoor! Wat dat betreft vond ik het knap van Catherine, die 1 dag na de bevalling natuurlijk echt nog een flinke buik had (na George in het blauw/witte jurkje). Met het jurkje wat ze aanhad was dat enorm goed te zien, helemaal omdat ze altijd al de neiging heeft om haar handen onder haar buik bij elkaar te vouwen. Wat mij betreft was dat echt een statement, al was het misschien onbewust, maar toch: kijk eens kersverse moeders, je hoeft je niet te schamen voor je buik.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?