Half juli hoopt de Zweedse Kroonprinses Victoria 40 jaar te worden. Dat wordt uitgebreid gevierd! Zo werden er gisteren al een aantal foto´s vrij gegeven. Ook heeft TV4 inmiddels een interview in 2 delen uitgezonden. Daar hoop ik later meer over te bloggen. En natuurlijk hopen we te zijner tijd ook uitgebreid aandacht te besteden aan de festiviteiten zelf. In deze log aandacht voor de nieuwe foto´s, en uiteraard voor de kleding!

Foto

Foto

De Zweedse Kroonprinses draagt een witte pantalon met een witte blouse met lange mouwen. Ze maakt haar eenvoudige outfit compleet met witte pumps en onopvallende sieraden. Daardoor vallen des te meer haar donkere haren en donkere ogen op.

Foto

Foto

Foto

 

Wat vinden jullie van deze nieuwe foto´s? En van de witte outfit die Victoria draagt? Mooi of had je liever iets kleurrijkers gezien?

Foto´s ©Kungahuset, Erika Gerdemark

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Royaltykids

Royaltykids

dinsdag 06 jun 2017 - 17:44

Ik vind het hele mooie foto's! Prinses Victoria verdient en krijgt zo ook alle aandacht. En met zo'n mooie bruine huid, ogen en haarkleur staat wit nog stralend ook!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 05 jun 2017 - 14:42

Wow waanzinnig mooie foto's van prinses Victoria!

afbeelding van Merel

Merel

maandag 05 jun 2017 - 08:54

Krachtige eenvoud. Subtiel glamoureus door de make up, hoge hakken en paleisachtergrond maar niettemin ingetogen. Wit, wat is past beter bij een koningin in spe? In elke foto het hoofd tikje scheef: maakt haar zachter, uitnodigend.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

zondag 04 jun 2017 - 15:27

Prachtig!!

afbeelding van Paula

Paula

zondag 04 jun 2017 - 11:23

Ja, ik ben ook heel enthousiast. Ondanks dat er veel wit in de foto's zit, komen ze toch zacht op mij over. En de eenvoud vind ik ook erg mooi. Knap gedaan hoor.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zaterdag 03 jun 2017 - 23:50

Erg mooi! Stijlvol, echt van hier is uw aanstaande Koningin!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 03 jun 2017 - 22:31

Wat leuk, die positieve reacties op deze fotoshoot! Ik vind het persoonlijk ook prachtig. Behalve de zwart/wit foto. Die oogt iets te wit naar mijn idee. De andere 4 vind ik prachtig, en inderdaad heeft het iets moderns, dit witte! En ze heeft het voorbeeld van onze Koning gevolgd! Alleen foto´s van haar zelf, in plaats van gezinsfoto´s. Ook wel eens erg leuk!

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 03 jun 2017 - 22:21

Wat een prachtige foto's!

afbeelding van Liz

Liz

zaterdag 03 jun 2017 - 21:35

Ik vind deze foto's zeer mooi!
Door alles wit te houden straalt haar gezicht je tegemoet.
Ik vind dit echt een moderne prinsessen shoot. Leuk gedaan!

afbeelding van Jannie

Jannie

zaterdag 03 jun 2017 - 20:44

Heel sterke foto's. Het oogt modern, fris, vriendelijk en toch stijlvol en krachtig. Goed gedaan!

afbeelding van Evita

Evita

zaterdag 03 jun 2017 - 19:36

wow, wat een mooie glimlach en ontspannen foto's! Leuke prinses is dit toch.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

zaterdag 03 jun 2017 - 19:25

Zo hoort het! Zo presenteer je jezelf met een prachtteam erachter natuurlijk. Fris, modern, stijlvol en krachtig. Als toekomstig koningin heel goed gedaan.

afbeelding van Kuifje

Kuifje

zaterdag 03 jun 2017 - 19:04

Een mooie vrouw, een uitstekende fotograaf. Door het wit wordt je aandacht naar haar getrokken. 't Is precies of ze je recht in de ogen kijkt. En ze heeft ook prachtige tanden. Dat is mijn dada denk ik. Het eerste waar ik bij iemand naar kijk zijn de tanden. LOL

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 03 jun 2017 - 17:50

Prachtig en heel stijlvol! Met de haren los of losjes opgenomen ineen Franse staart zou het naar mijn idee nog veel mooier zijn; ze heeft zulk prachtig haar en her zou haar een of zachtere uitstraling geven

De witte pumps echter vind Ik heel lelijk. Witte ballerina's waren nog ok geweest. Maar ik vind witte pumps zo iets Russisch/Pools/ Oostbloks hebben..
Nude pumps waren ook mooi geweest

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

zaterdag 03 jun 2017 - 19:27

Een zachte koningin met ballerina's is wel heel ongeloofwaardig hoor. Misschien verwar je haar met een Disney prinses? Welkom in de echte wereld!

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 03 jun 2017 - 20:56

Snap je harde reactie niet

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 03 jun 2017 - 16:37

Heel bijzonder deze witte outfit in witte kamer met goudgele accenten. Zelf heeft ze geen geelgouden sieraden om of toch haar kettinkje?..
Ze ziet er heel mooi uit. Ze neemt haar taak serieus, is intelligent maar je kunt volgens mij ook met haar lachen. Wat zelfspot heeft ze in t verleden getoond.
Zou ze nog een betekenis willen geven aan dit wit? Een vredeskoningin? De neutrale positie van Zweden van destijds? De vlekkeloze prinses?
Ik feliciteer haar alvast met 40 jaar!

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

zaterdag 03 jun 2017 - 15:03

Prachtige foto's!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 03 jun 2017 - 15:01

Ik vind Victoria altijd zo'n mooie prinses!
Ze komt op mij altijd zo gewoon en ook zo spontaan over!
Prachtige foto's en deze witte kleding staat haar prachtig!

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zaterdag 03 jun 2017 - 14:57

Wouw mooie stralende kroonprinses!! Niet te zien dat ze de 40 jaar hoopt te passeren.. Victoria heeft zwaardere oog make- up als wat we van haar gewend zijn.. Maar het laat haar ogen echt spreken icm de witte kleding!!

afbeelding van Bea

Bea

zaterdag 03 jun 2017 - 14:41

Prachtig!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 03 jun 2017 - 14:19

Wat een prachtige foto's van deze prachtige prinses! Heel stijlvol deze witte outfit, zo gaat de aandacht naar haar in plaats van naar haar kleding. Een van mijn favoriete prinsessen!!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?