De Deense Kroonprinses Mary heeft een tweedaags bezoek gebracht aan Burkina Faso. Ze was hier samen met de minister van Buitenlandse Zaken. Na een terreuraanval werd deze reis in januari uitgesteld. Mary ontmoette de president van Burkina Faso. Daarnaast was ze er met name om aandacht te schenken aan de gezondheid en de rechten van vrouwen. Ook kindersterfte kreeg de nodige aandacht.

De Deense Kroonprinses droeg gisteren een donkere pantalon met een lichtgrijze broek met donkere print. Ook droeg ze tijdens deze dag een maxi-jurk met paisleyprint.

Midi/maxi-jurk van Heartmade - Julie Fagerholdt - met paisleyprint.

Advertenties

Vandaag ging Mary gekleed in een witte blouse en een bekende grijze maxirok met print, die Mary eerder heeft gedragen tijdens dit soort bezoeken.

Mary droeg blauwe schoenen en eveneens oorhangers met blauw.

screenshots video's Billed Bladet - Video 1, Video 2

Info mede met dank aan Style of Mary

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 29 apr 2016 - 19:46

De schoenen zijn lichtblauw ipv kobaltblauw, maar dat is op de screenshots niet heel goed te zien. Bij grijs/wit was een neutraler kleurtje inderdaad misschien wel handiger geweest. Die rok vind ik persoonlijk echt gaaf, ook met de witte top erbij. De outfit met de zwarte pantalon vind ik minder. Maxi-jurk ook mooi en passend bij het land.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 29 apr 2016 - 13:48

Wat vinden jullie van deze outfits van Mary?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?