Na de economische missie in Saoedi-Arabie, waarover we aan het begin van de week schreven, gingen Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary door naar Qatar voor de volgende economische missie. Ze waren hier op 2 en 3 maart. 

Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary bezochten tijdens de eerste dag onder andere een grote sportacademie. Kroonprinses Mary droeg een grijs gestreepte broek van Heartmade (dank aan StyleofMary), een beige hooggesloten blouse en een bekende mouwloze mantel/gilet van 2ndDay.

Mary droeg verder onder andere haar blauwe clutch van Quidam.

's Avonds bezocht het Kroonprinselijk paar in Doha het Museum voor Islamitische Kunst. Mary ging gekleed in een maxirok met fleurige print, gecombineerd met een zwarte top. Daarbij droeg ze bekende oorhangers.

Mary droeg haar roze/rode clutch van Carlend Copenhagen.

Tijdens de 2e dag van het bezoek aan Qatar werden Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary onder andere ontvangen door de Emir van Qatar.

Ook bezocht Kroonprinses Mary een school. Ze ging gekleed in een zwarte pantalon, zwarte top en witte mantel met zwarte accenten.

Wat vinden jullie van deze outfits?

screenshots video's ©BilledBladet, afbeeldingen ©2ndDay, ©Heartmade, ©Quidam, ©Carlend Copenhagen.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 07 mrt 2016 - 12:10

Op de bovenste foto vind ik Mary niet geweldig gekleed. Dat blouse is iets te crèmig voor haar. Een paar tinten zou mooier gestaan hebben. De maxirok van 's avonds vind ik erg mooi, alleen die zwarte trui vind ik er niet zo mooi bij staan, het ziet er een beetje bij elkaar geraapt uit. Ze had beter kunnen kiezen voor een trui en dezelfde tinten als de rok.
Op de onderste foto's vind ik Mary erg mooi gekleed!!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 06 mrt 2016 - 11:02

Mary's kledingkeuze voor dit soort landen vond ik heel goed, zij zag er stijlvol uit!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 05 mrt 2016 - 22:01

De eesrteputfit met het gilet kan ik niet echt mooi vinden. De Maiori is wel weer heel leuk en de witte mantel staat haar mooi. Maar wel weer veel zwart wit dit bezoek, dat kan fleuriger!

afbeelding van Jannie

Jannie

zaterdag 05 mrt 2016 - 19:49

Het is een handelsmissie. Als je slim bent draag je dus kleding die respect toont voor de lokale gebruiken. En als je nog slimmer bent dan draag je iets van ontwerpers uit je eigen land. Mary doet dat. 2NDDAY, Julie Fagerholt, Carlend zijn Deense merken. Ze gaat daar niet in iets van Natan staan, om maar iets te noemen :-P.
De maxirok vind ik ook een leuke en vrolijke keuze.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 05 mrt 2016 - 20:17

Hihi, nee Mary zie ik niet snel in Natan, want dat doet normaal gesproken gelukkig ook niet. Zij kiest overigens normaal gesproken voor ongeveer net zoveel Deens design als buitenlands.

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 05 mrt 2016 - 19:11

Beetje vreemde kledingkeuze van Mary. Ze kan er zo sportief uitzien altijd. Op foto twee zie ik dat de broek echt veel te lang is. Het gilet is ook zo drie keer niks. Ze kan veel beter!!!

afbeelding van Kuifje

Kuifje

zaterdag 05 mrt 2016 - 16:35

Er wordt dikwijls kritiek geleverd op de haarcoupe van Koningin Maxima maar Mary vind ik pas erg. En die kledij. Afschuwelijk. Ooit leidde Prinses Astrid een economische missie naar die Golfstaten en ik meen mij te herinneren dat zij ergens bij een ontvangst een rok aan had die net boven de knie kwam. Ik denk zelfs dat leden van andere Koninklijke Families niet verplicht zijn om de strenge kledingsvoorschriften te volgen.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 05 mrt 2016 - 17:41

Kuifje, ik neem ook niet aan dat het verplicht is om de kledingvoorschriften te volgen, maar het is een kwestie van aanpassen en een vorm van respect tonen voor het gastland. En wat is er mis mee om eens wat minder bloot te tonen? Soms vind ik het een verademing om vrouwen te zien die bedekt, maar toch heel modern en stijlvol gekleed gaan. Boven de knie of met een diep decolleté is niet per definitie sexy of mooier.

afbeelding van Marije

Marije

zaterdag 05 mrt 2016 - 16:51

Kun je uitleggen wat je zo 'erg' vindt aan het haar van Mary? Ik vind het namelijk keurig zitten...

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 05 mrt 2016 - 19:09

Ik sluit me ook bij Marije aan. Ik vind dat Mary uiterst verzorgde kapsels heeft. Haar haar glanst ook altijd. Het mooist vind ik het als ze het los en geföhnd heeft.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 05 mrt 2016 - 16:52

Ik ben het helemaal met je eens, Marije, en vraag me ook af wat er nu eigenlijk vreselijk zit. Ze draagt het ook gerust zo in Denemarken, wel vaker zo gezien.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

zaterdag 05 mrt 2016 - 17:53

Ik wilde net zeggen dat ik haar haar op de tweede dag zo leuk vond zitten!
Het maakt niet uit wat Mary draagt, het staat haar altijd zo mooi!

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

zaterdag 05 mrt 2016 - 17:54

Al ben ik wel wat minder weg van de eerste outfit hoor!

afbeelding van Gert

Gert

zaterdag 05 mrt 2016 - 15:18

Wat een tuttigheid dat gilet. Aanpassen aan een cultuur is prima, maar het kan ook wat hipper en fleuriger.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 05 mrt 2016 - 15:03

In Qatar niet nodig zo donker. Dat zwarte hes vind ik te heftig zwaar. De kleurige rok is leuk en die lichte jas ook.

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 05 mrt 2016 - 13:13

Mary zag er bij dit bezoek erg koninklijk uit. Haar man echter veel minder.

afbeelding van Janna

Janna

zaterdag 05 mrt 2016 - 12:42

Zwart misstaat haar niet en als ze het zelf nou mooi vindt staan, waarom zou ze er niet voor kiezen.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 05 mrt 2016 - 12:09

Heel veel zwart gezien de afgelopen dagen. Het waarom snap ik niet goed. Dat je in deze landen oplet wat je draagt, vind ik normaal maar waarom zoveel zwart? Ze hoeft zich toch niet te gedragen als moslima? De fleurige rok hierboven staat haar goed maar waarom weer een zwarte top? Volgens mij zit die kleur helemaal niet in de rok.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?