Kerst tijd, Foto tijd! Voor de Royals in ieder geval wel! Wat worden er deze maand weer een leuke plaatjes vrij gegeven!

In deze log is ruimte voor kerstgroeten, kerstfoto's en kerstkaarten van de Royals. Vind je online een kerstkaart? Voeg hem gerust toe in een reactie. En reageren is natuurlijk sowieso leuk!

26/12/2017

Nederland:

Er is een foto vrij gegeven van het Koninklijk gezin. Een nieuwe uit de serie van de viering van dr 50e verjaardag van onze Koning, die het Koninklijk gezin ook als prive kerstkaart heeft verstuurd!

Foto ©RVD, Jeroen van der Meyde

21/12/2017

België:

Het gezin van Koning Filip en Koningin Mathilde verstuurde deze kerstkaart!

Groot-Brittannië:

De kerstkaart van Charles en Camilla!

Van Prins Harry en Meghan zijn er officiele foto's vrij gegeven. Dit heeft niet direct met kerst te maken, maar met hun verloving. Kijk daarom in deze log voor de foto's!

Zweden:

De gezellig kerstkaart van Victoria, Daniel, Estelle en Oscar!

 

19/12/2017

Groot-Brittannie:

Luxemburg:

Monaco:

Noorwegen:

Spanje:

Zweden: 

zie deze log!

 

 

Wordt later aangevuld, voeg gerust meer toe in een reactie!

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 30 dec 2017 - 10:42

Een geinige foto met de jonge dames. Full house voor onze koning!
Ik zie nu dat de stof van Máxima's jurk dun is en daar door meer tekent dan op vorige foto's was te zien? Jammer dat ze voor deze foto niet even de omslagdoek heeft afgedaan.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 28 dec 2017 - 09:46

Wat mij betreft is die van de Oranjes de leukste. Gewoon, zo anders als anders en met een knipoog naar een feest door de kleding die ze aan hebben. Een goede tweede is de Belgische kerstkaart, heel apart in die sepia-kleur. De andere vind ik allemaal vrij standaard. Toch leuk dat wij er uitspringen.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

maandag 25 dec 2017 - 11:37

Op de Facebook pagina van het Koninklijk Huis is de Kerstfoto van ons Koningshuis te zien.

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 24 dec 2017 - 12:45

Mm, interessant. Dus wij zijn gepasseerd!

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 24 dec 2017 - 15:30

Vind ik ook Maxi. We krijgen de kerstboodschap van WA en dat is het.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

zaterdag 23 dec 2017 - 23:10

En waar blijft Nederland? Of heb ik iets gemist?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 23 dec 2017 - 23:15

Net zoals de kaart van Victoria en Daniel een privekaart is, is ook de kaart van WA en Maxima een privekaart. Deze is inmiddels wel uitgelekt. Een foto, gemaakt tijdens (of voor) het feest van WA 50 jaar, het privefeest, waarop Maxima de rode Taminiau draagt, Amalia de japon van Self Portrait en Alexia een jurkje van Zara. De kerstkaart is afgebeeld in Weekend, werd ik getipt door Amaliaatje, lezeres en fanfotograaf van deze site!

afbeelding van Merel123

Merel123

zaterdag 23 dec 2017 - 17:01

De kerstkaart van Monaco heeft een mooie binnenkant.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 22 dec 2017 - 18:02

Juist met kleine kinderen kun je geinige kerstfoto's maken a la Zweden en Monaco.

Ik vind op zich de gezinsfoto van de Cambridges wel mooi maar inmiddels zijn de ukkies weer een half jaartje ouder. Charlotte heeft nu een boller gezichtje zoals haar broer dat had en deze week zichtbaar dankzij een foto door autoruit.

afbeelding van 29novmode

29novmode

donderdag 21 dec 2017 - 21:16

De kerstfoto met de schattige tweeling van Monaco is mijn favouriet. In een kerst omgeving vindt ik het meest toepasselijk. De kaart van Charles en Camilla is ook zo een. Ze staan er ook ontspannen op. Dat geldt ook voor de Noorse kon. fam. William en Catherine met de kinderen lijkt wel een statie portret. Zo stijfjes, net als kon.fam. van Spanje. Bij de Luxemburgse familie mis ik de kleinkinderen. Zweden en Belgie vindt ik ook mooi en leuk.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 21 dec 2017 - 15:25

Kerstkaarten update! Die van Victoria's gezin is een plaatje! Wat een gezellig boel!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 21 dec 2017 - 12:59

Ik vind de Noorse foto's helemaal geweldig. Dat zijn tenminste echte kerstfoto's! Zo warm en gezellig, en leuk om de interactie van de familie te zien. Zo speciaal, en ook heel lief dat ze speciaal de moeite nemen. De foto's van Monaco ook super lief.

Sorry, maar foto's die in de zomer genomen zijn dan nu vrijgeven, dat vind ik echt waardeloos. De Oranjes hebben dat in het verleden ook wel gedaan.... Zoals Catherine, die is nu zwanger: dat zou ik zelf in die positie altijd op de foto willen hebben! Het gaat toch om familie-tijd...? Ik vind de Britse foto in principe mooi, maar helaas helemaal geen kerst-gevoel.

Vraagje voor de moderator: waarom linken jullie niet naar officiële accounts (Twitter etc.) voor de foto's? B.v. Prinses Charlene, als die deze foto op haar Instagram-account heeft gezet, waarom die link dan niet gebruiken ipv ene "Brittani Barger"?

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 21 dec 2017 - 13:57

Embedden via Instagram verloopt helaas niet zo soepel. Hij klapt er steeds uit en wij weten niet waarom dat is.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 21 dec 2017 - 14:38

Dat klopt, dat is inderdaad de reden waarom ik niet rechtstreeks naar haar instagram account gelinkt heb. Persoonlijk zou ik dat ook veel fijner gevonden hebben, maar helaas. Dus gaan we dan maar op zoek op twitter, om te zien of de foto's daar ook staan. En in dit geval gelukkig wel ;). Goede vraag overigens!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 20 dec 2017 - 19:52

Clarence House heeft er ook 1 vrij gegeven van Charles en Camilla. Hoop ze straks allebei toe te voegen.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

donderdag 21 dec 2017 - 08:25

Zó, die is scheef zeg!

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 21 dec 2017 - 12:19

niet alleen scheef, maar ook enorm bewerkt. Het gezicht van Mathilda oogt niet natuurlijk vind ik..

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 20 dec 2017 - 19:52

Dank je wel! Prachtige foto!

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 20 dec 2017 - 16:40

Monaco wint het voor mij , Luxemburg is de minste

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 20 dec 2017 - 15:33

Ik gok dat de kerstkaart van de Oranjes bestaat uit een eerder genomen foto van dit jaar. Maar dat maakt me niet minder nieuwsgierig.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 20 dec 2017 - 15:14

Eigenlijk hebben de Luxemburgers met hun 'just beamed up from the fifties' stijl de kern van dit über-tuttige kerst-familie-kiekjes festijn het best getroffen. Maar 'zielig' is het wel, ja. De Cambridges zijn helemaal afgelakt en opgepoetst in een soort Testino-stijltje. Prachtig staatsieprotretterig. Een beetje achtergrond had het denk ik iets gezelliger gemaakt. Maar goed, dat woord kennen ze natuurlijk niet in GB. In Spanje ook niet. Het grijze gebouw op de achtergrond zal het paleis zijn, maar ik hoop voor hen dat de binnenkant iets minder streng is (het doet me aan een rechtbank denken). Dan nog liever een grijs laken. Wel (ook) mooie kleur-gecoordineerde kleding (al is dat blote jurkje beetje maf) en jammer dat de hoofden van prinsesje-rechts en Letizia niet los komen. Noorwegen en Monaco gaan los met de ballen. En zo hoort het. Al halen ze het natuurlijk niet bij de Zweedse kroonprinsesselijke familie. Die zijn hier echt zo goed in; ze kunnen zo in een kerstfilm waarbij je tranen met tuiten huilt en alles op het einde he-le-maal goed komt. Ik ga een brief schrijven of ze me willen adopteren.

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

donderdag 21 dec 2017 - 14:00

De Spaanse foto is gemaakt op 12 october, nationale feestdag in Spanje. Dus geen speciale kerstfoto. De foto is gemaakt in het Palacio de Oriente in Madrid. Zij wonen hier niet, dit paleis wordt alleen gebruikt voor speciale gelegenheden. Het was die dag zo'n 30 graden in Madrid. Tijdens het militaire defile had Leonor haar jas nog aan. Gelukkig voor haar heeft ze 'm op de foto uitgetrokken. Het zijn Sofia en vooral Letizia die hier uit de toon vallen met hun winterse kleding.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 20 dec 2017 - 18:04

Haha, eens!

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 20 dec 2017 - 14:43

Groot Brittannië: Wat staan ze er mooi op. Prachtig dat blauw, staat ze stuk voor stuk erg goed.

Luxemburg: Door de dames met de (te) korte rokjes vind ik dit een beetje een zielige foto.

Monaco: Altijd goed, een kerstfoto van de kinderen. En idd, de knipbeurt voor Jacques was een goed idee.

Noorwegen: Deze foto straalt liefde en warmte uit.

Spanje: Beetje stijfjes deze foto, maar wat een mooie meisjes zijn Leonor en Sofia.

afbeelding van Mieke

Mieke

woensdag 20 dec 2017 - 12:00

Louis? Je zult Jacques bedoelen. Inderdaad, hij staat erg lief op de foto en wat een goed idee om met hem naar de kapper te gaan.

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 24 dec 2017 - 12:42

Klopt. Dank!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 20 dec 2017 - 19:42

Het was de eerste keer dat hij, en zijn zusje, naar de kapper gingen! Prinses Charlene plaatste daarvan foto's op haar instagram account!

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 20 dec 2017 - 09:34

Wat staat Louis er geweldig op. Mooie mix tussen Charlène en Albert.. En waar blijven onze royals?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?