Zo, eindelijk het laatste deel van het jaaroverzicht 2014 van de kleding van Prinses Laurentien. Het was toch behoorlijk wat werk, en hoewel leuk om te doen, heeft het daardoor wel even geduurd voor ik alles rond had. Maar, hierbij dus het 4e kwartaal 2014!

38. Op 3 oktober is Prinses Laurentien samen met Nick en Simon aanwezig bij het project Schoenmaatjes van Edukans. Ze draagt een witte broek met daarop een prachtige witte jas van het Franse merk Tara Jarmon.

screenshots uitzending ©Digibordconcert

39. Op 6 oktober is Prinses Laurentien met haar hele gezin aanwezig bij de presentatie van het boek De Sprookjessprokkelaar, dat ze samen met Paul van Loon schreef voor De Efteling. Laurentien draagt donkerblauwe rok en top met grijs/blauw vest er over heen, van onbekend merk.

40. Op 10 oktober 2014 is Prinses Laurentien aanwezig op de Daltonschool Neptunus in Amsterdam, waar ze voorleest in verband met de Dag van de Duurzaamheid. Laurentien draagt een zwarte broek met witte print, zwarte blazer en groene sjaal.

screenshots video's ©EO en ©Urgenda op Youtube

41. Op 23 oktober 2014 was Prinses Laurentien in Driebergen aanwezig bij een ondernemersmiddag. De middag werd georganiseerd door Het Klimaatplein, in samenwerking met Liander en de Missing Chapter Foundation. Laurentien droeg een broek met print en bijpassende sjaal van het Belgische merk Essentiel Antwerp. Daarbij droeg ze een zwarte top en een groen jasje. Ze zag er leuk uit!

Foto met toestemming ©Royalduo

November

42. Op 3 november 2014 was Prinses Laurentien in het Belgische Leuven. De Prinses hield een toespraak van maar liefst 45 minuten over De eigen kracht van jongeren: niet grijs, wel wijs

Foto met toestemming ©KU Leuven, Rob Stevens

43. Op 6 november 2014 was Prinses Laurentien op het Ichthus College in Kampen. Leerlingen uit de tweede klas presenteerden de resultaten van hun onderzoek aan Prinses Laurentien, waarna de Prinses met hen in gesprek ging. Laurentien droeg een prachtige gele mantel (met lichtgroene binnenkant), gecombineerd met zwart. Helaas is ook van deze mantel de ontwerper onbekend.

screenshots video ©BlauwBloed

44. Op 9 november 2014 wordt Willem Jan van Vollenhoven gedoopt in de kapel van Paleis het Loo in Apeldoorn. Laurentien is aanwezig met haar 3 kinderen. Ze draag een mooie lange witte mantel met blauwe print op een donkere broek. Ook van deze mantel is het merk onbekend.

Foto met toestemming ©Pinolovertje

45. Op 12 november 2014 is Prinses Laurentien aanwezig bij de opening van het Van Gogh-fietspad geopend. De Prinses herdraagt een mantel met print in de kleuren groen, wit en taupe, die ze eerder droeg tijdens de uitreiking van de Prins Claus prijs in 2011. Een betere foto van haar kleding is hier te vinden.

Foto met toestemming ©Van Gogh Brabant

46. Op 20 november 2014 lanceert Prinses Laurentien in Zeist de Raad van Kinderen. Ze draagt een zwarte laagjesrok, een witte blouse met zwarte stippen en haar favoriete groene stola, die ze al heel wat keren gedragen heeft.

screenshots video's ©EO en ©RTV Utrecht

47. Op 28 november 2014 houdt Prinses Laurentien een toespraak tijdens het tweede Braillesymposium van de NLBB Vereniging van Leesgehandicapten. Ze draagt een heel gaaf donkerblauw jurkje met taupekleurige leren bolero. Opnieuw: merk onbekend!

  

Foto's met toestemming ©Royalduo

47a. Op 28 november 2014 is Prinses Laurentien ook aanwezig bij het Fontys Denk Groter Debat. De uitzending hiervan vindt plaats in december. Laurentien draagt een zwart broekpak met een top met dierenprint.

screenshots uitzending ©OmroepBrabant

48. Op 20 november 2014 brengt Prinses Laurentien 's middags een bezoek aan de Kinderrechtentop in Den Haag. De Prinses draagt een groen/blauw jurkje met print, met daarop een donkergroen leren jasje. Ze ziet er geweldig uit! Voor een duidelijkere fotoserie klik hier

Foto met toestemming ©Unicef, Guus Schoonewille

Foto met toestemming

48a. Eind november is Prinses Laurentien uitgenodigd voor een seminar van Theodoor Gilissen. Omdat ze niet aanwezig kan zijn, wordt ze van tevoren geïnterviewd. Laurentien draagt daar een zwart rokje wat ze al verschillende keren heeft gedragen, een zwarte top en een heel mooi grijs jasje, dat ze eerder droeg in 2012.

screenshots video interview ©Theodoor Gilissen

49. Op 2 december 2014 is Prinses Laurentien aanwezig bij een symposium van de NVB. Later wordt er een interview met de prinses gepubliceerd in Bank Wereld. Ze draagt een zwart jurkje met fleurige print van een onbekend merk.

 

50. Op 10 december 2014 is Prinses Laurentien aanwezig op het Nationaal Bibliotheekcongres. Laurentien draagt een groene jurk met symbolen print van het merk Mary Katrantzou. 

 

51. Op 10 december 2014 's avonds zijn Laurentien en Ruben Nikolai te gast in Pauw. Laurentien draagt hier een zwart jurkje met een sjaal van Mary Katrantzou.

screenshots uitzending ©Pauw

52. Op 11 december 2014 is Prinses Laurentien te gast bij de presentatie van het magazine Wendy, van Wendy van Dijk. Laurentien draagt een zwarte jumpsuit (!) met dun vest van onbekend merk. 

screenshot uitzending ©SBS6

53. Op 8 december 2014 is Prinses Laurentien aanwezig bij het congres Quality Time van Expertisecentrum handicap + studie, waar Prinses Laurentien beschermvrouw van is. Ze draagt een zwarte broek met daarop een zwarte mantel met een soort witte 8en, van het Franse merk Tara Jarmon.

Foto met toestemming ©handicap+studie

54. Op 10 december 2014 was er uiteraard nog een activiteit voor Prinses Laurentien (naast de andere 2 activiteiten van die dag, petje af!). Ze was uiteraard ook nog aanwezig bij de uitreiking van de Prins Claus Prijs. Laurentien droeg een donkerblauw jurkje met glitters van een onbekend merk. Helaas kan ik hier geen beelden van Laurentien plaatsen, maar wel een link met een foto.

55. Op 8 december 2014 was Prinses Laurentien met veel andere familieleden aanwezig bij het feest voor haar 70-jarige oom Pieter van Vollenhoven. Laurentien droeg een jurk met jasje van Talbot Runhof, uit de collectie 2008.

Foto's en collage met toestemming ©Josee Zwaga

 

Voor elk kwartaal komt er een poll, daarna een eindpoll met het winnende kledingstuk van Laurentien in 2014! Welk kledingstuk spreekt je het meest aan? Stemmen maar!

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel

Merel

maandag 09 feb 2015 - 19:23

Jawel hoor Kareltje ;)

Nr 38 vind ik prachtig. De andere outfits met een lange blazer / jas op een strakkr broek vind ik haar ook erg goed staan. Print jurkje van Katrantzou ook. Alle outfits met een broek met print vind ik afschuwelijk. En haar haar, tsja daar houd ik gewoon niet van, of een echt korte pixie, of een wat klassieker kapsel in een wat warmere kleur zou ik mooier vinden.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 09 feb 2015 - 20:28

Gelukkig denken er bijna 250 mensen anders over, anders kon ik hier ook wel 'inpakken' haha! Maar, smaken verschillen, en je mag het uiteraard met een gerust hart foeilelijk vinden. k Zou natuurlijk ook nog een keuzemogelijkheid: ik vind alles foeilelijk kunnen toevoegen ;). Of: ik vind meerdere kledingstukken 'toppers'!

afbeelding van LG

LG

maandag 09 feb 2015 - 19:16

LOL, as of now 242 people disagree with you;-))

afbeelding van Janna

Janna

maandag 09 feb 2015 - 10:41

Ik heb op 38 gestemd maar zat te dubben omdat ik 41 ook heel leuk vind en nog een paar anderen. Misschien een idee om op 3 outfits te kunnen stemmen? Dan bereik je ook een resultaat.
Wat ik overigens ook leuk vind aan haar gedrag is dat ze niet zo op de camera gefocussed is maar slechts nu en dan incidenteel in de lens kijkt.

afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 08 feb 2015 - 14:42

Ik heb gekozen voor nr 52 de jumpsuit. Echt heel mooi met die gouden accessoires erbij! Nummer 47 staat met stip op 2. Ik vind Laurentien het mooist zonder al te veel toeters en bellen.

afbeelding van juliette

juliette

zaterdag 07 feb 2015 - 21:34

Ik kies ook voor n.38 erg mooi die jas ik vind de broek en de schoenen ook mooi , daar kan Maxima nog wat van leren ;)

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 07 feb 2015 - 16:09

Ook voor mij is nr. 38 favoriet. Chique maar ook zakelijk. Het blouse van 42 vind ik heel erg mooi,. 44, 45 en 55 vind ik echt heel lelijk. 50 vind ik ook super, komt voor mij op de 2e plaats. Ik houd van een zakelijke cleane look. Soms heeft Laurentien dat, maar ook vaak grote patronen en dat vind ik niet aantrekkelijk.

afbeelding van zara

zara

zaterdag 07 feb 2015 - 15:35

Wat betreft pasvorm vind ik de lange jassen met strakke broek met smalle pijpen eronder( 38, 43, 53) geweldig leuk staan bij Laurentien! Ook zo'n wijd, recht jurkje als bij 50 vind ik mooi staan. Het allerleukste en meest modieuze outfit vind ik wel nr. 48 met het groene jasje en het blauw-groene jurkje eronder. Geen overbodige frutsels of vreemde uitschieters, maar een prachtig getailleerd kort leren jasje, met een mooi aansluitend model jurk eronder, en een paar superleuke schoentjes. De panty is aan de dikke kant, maar kan er zeker mee door! De minder geslaagde combinaties zijn naar mijn smaak die met lange blazer en broek met wijde pijpen eronder, zoals bij 44. Verder nog een eervolle vermelding voor de elegante jumpsuit van 52; jammer dat de foto zo onduidelijk is.

afbeelding van zara

zara

zondag 08 feb 2015 - 08:22

Hé, leuk! Dank je wel,TWoR. Helemaal mee eens, deze jumpsuit mag nog wel een keertje!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 07 feb 2015 - 13:15

Ps reageren op haar kleding mag uiteraard ook! ;-) Dank voor de stemmen, er zijn er al heel veel, leuk!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 06 feb 2015 - 19:41

Met stip op 1: de mooie jas van Tara Jarmon: nummer 38. Ook de zwart witte jas van Tara Jarmon (53) vind ik mooi. Nummer 55 is ook wel aardig De rest te rommelig, te drukke print of te kort waardoor absoluut niet stijlvol...
Ook al ben ik geen fan van haar kledingkeuze, wel heel gaaf om te zien hoe enthousiast en betrokken Laurentien is. En helemaal leuk dat ze bij de Kinderrechten top van UNICEF was. Ook daar draagt ze een leuke outfit en grappig haar zo naast mijn oude collega te zien zitten.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 07 feb 2015 - 13:17

De witte jas is inderdaad erg mooi. Zou ik ook best in mn kast willen hebben ;-). Zelf vind ik nr 41 en 43 ook leuk, maar vooral nummer 47 en 48, de jurkjes met leren jasjes. Die mag ze wat mij betreft nog heel wat keertjes dragen! Maar mijn stem is naar nr 47 gegaan, leuk, vlot en het heeft gewoon wat.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?