Er is door het Monegaskische Paleis een video interview met Albert en Charlene gepubliceerd, waar ook de tweeling bij aanwezig is. Dat levert werkelijk schitterende beelden op, natuurlijk vooral van de tweeling, Gabriella en Jacques! De video is hier te bekijken!

Prinses Charlene draagt tijdens het interview een beige wollen rok met zwarte rits, een zwarte top, zwarte panty en zwarte laarzen.

Een stralende Charlene als ze over de tweeling spreekt!

Prinses Gabriella en Prins Jacques zijn beiden in het beige gekleed. Gabriella in een lang wollen vest op een bijpassend broek. Jacques in een gestreepte trui op een spijkerbroekje, met stoere schoentjes er onder.

Hoe vinden jullie het interview, de beelden, en hoe vinden jullie over het algemeen de kleding van de tweeling?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Kuifje

Kuifje

donderdag 31 dec 2015 - 11:33

Voor mij is het niet belangrijk of je met of zonder accent spreekt maar wel dat je de taal spreekt. En voor Charlène vind ik het een plicht. Dat is het verwijt dat in België gemaakt wordt tav Paola. Ze heeft nooit de moeite gedaan om goed NL te leren en daar koppelt men dan als conclusie aan vast dat ze neerkijkt op de Vlamingen (zoals destijds de 2' vrouw van Leopold III die nochtans een Vlaamse was). Fabiola sprak NL met een spaans accent. En als ze een woord niet vond, dan zei ze het in het frans of het spaans. Zij was zeer extrovert en voelde zich niet geremd. Mathilde spreekt nederlands met een frans accent maar ze spreekt wel vloeiend nederlands. Filip spreekt Nederlands maar met een ander accent dan Mathilde (naar het schijnt het brussels accent van de chauffeur die de kinderen destijds naar school bracht). Elisabeth en Gabriel spreken nederlands met een "vlaams" accent. De Queen spreekt frans met haar accent, etc etc.
Waar een vraag "wat we vinden van het interview met C&A" allemaal tot kan leiden.

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 30 dec 2015 - 22:56

Dat zou ik ook wel willen weten, wat er gesproken wordt, bij onze koning thuis. Duits vast niet....ik heb tenminste nog nooit een Oranje kunnen "betrappen" op mooi, vloeiend Duits taalgebruik... Engels? Ook niet, gezien hun niet geheel gemakkelijke manier deze taal (uit) te spreken (understatement). Spaans, dat is waarschijnlijk, maar dan alleen door Maxima, uiteraard. Ik denk dus gewoon Nederlands en ik denk ook dat niemand Maxima corrigeert, jammer genoeg.
Maar dat terzijde want we hadden het over A/C. Prinses Gracia sprak ook vaak Engels, als ze geïnterviewd werd... Misschien voelt Charlene zich juist weer "minder" of "minder gewaardeerd" , als ze (niet geheel foutloos) Frans spreekt. Ik heb haar nog nooit Frans horen spreken. Weet dus niet hoe en of ze deze taal beheerst. Maar als echtgenote van de prins zou ze daar wel haar uiterste best voor moeten doen.
Nederlands was voor mijn man ook een vreemde taal. Nog steeds kun je een licht accent horen, maar hij spreekt echt veel beter dan Maxima (en dan de meeste Nederlanders!). En dat zonder dure hulptroepen. En hij is geen VIP...

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 30 dec 2015 - 21:57

Misschien worden ze wel twee-talig opgevoed, wel zo gemakkelijk voor later. Neem de Oranjes, geheid dat er thuis veel Spaans en/of Duits gesproken wordt anders zou het Nederlands van Maxima veel beter zijn.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

woensdag 30 dec 2015 - 20:16

Super leuk filmpje! Wat een schatjes! En leuke stropdas ;-)
Waarom spreekt Charlene alleen Engels en Albert alleen Frans?
Monaco is toch een Franstalig land!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 30 dec 2015 - 21:05

Dat vroeg ik me ook al af. Zou ze geen Frans spreken dan? Ik kan me dit niet voorstellen. De kinderen worden toch ook Franstalig opgevoed, lijkt me. Dus zal ze ook met haar kinderen in het Frans moeten kunnen communiceren.

afbeelding van Bea

Bea

donderdag 31 dec 2015 - 17:52

Als je kinderen 2talig opvoedt kan iedere ouder het beste in 1 taal (hun 'moerstaal') met hun kinderen spreken is mij verteld. Zie het als dat het kind daardoor weet 'op welke zender het af moet stemmen'. Ben geen expert maar vermoed dat dat is wat zij doen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 31 dec 2015 - 00:16

Een paar maanden geleden heeft ze hem in t openbaar in t Frans toegesproken toen hij dacht ik tien jaar regeerde. Iedereen was enthousiast. .
Aan zijn perfecte Engels (in andere interviews) valt af te leiden dat ook hij tweetalig is opgevoed.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 31 dec 2015 - 18:56

Siobhan@ Inderdaad heeft Charlène een kleine speech gehouden in de Franse taal op 11 juli 2015 ter ere van het feit dat Albert 10 jaar regeert, speech is hier te zien: https://youtu.be/dhHHU6GlHiM
klinkt prima en dat is ook goed te horen aan het warme applaus van de aanwezigen en Albert vond het ook prachtig.
Bij de reactie eronder is een Engelse vertaling te lezen.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 31 dec 2015 - 20:04

Eerlijk gezegd klinkt het vreselijk, maar het is altijd moeilijk om een nieuwe taal te leren spreken. Ik vind wel dat ze misschien iets intensiever les had kunnen nemen, maar dat is mijn bescheiden mening.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

donderdag 31 dec 2015 - 22:11

Ondanks dat ze nu al bijna 10 jaar een relatie hebben en ze al 5,5 jaar vorstin is van Monaco vind ik dat ze, net als Máxima toch wel een beetje de taal moet beheersen. Máxima sprak ook bij haar verloving Nederlands. Het was niet perfect, maar iedereen was er trots op dat ze het in ieder geval probeerde! Charlène zal nu toch ook met haar volk moeten praten, dan is het ook belangrijk dat je de taal spreekt. En dan zou ze het in dit interview toch wel moeten laten horen.

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 31 dec 2015 - 01:18

Hij wel, met een Amerikaanse moeder en een Frans sprekende vader. Maar voor haar is Frans relatief nieuw...dus heeft zij t.o.v. hem toch echt een achterstand, wat niet gemakkelijk is.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 30 dec 2015 - 19:52

Mooi filmpje. Ze zijn beiden compleet verliefd op die kindertjes, enig om te zien. Toch blijf ik altijd letten op hoe ze met elkaar omgaan, proberen uit te vinden waarom ze toch zo vreemd op me over kunnen komen, als stel dan. Het viel me op dat ze naar elkaar verwezen als 'Albert' en 'Charlene' en niet als 'mijn vrouw/mijn man'.

Ze spraken mooie woorden over de toekomst van hun kinderen, wat ze belangrijk vinden en proberen te bereiken. Indrukwekkend vond ik dat.

(De Kerststropdas was prachtig, ik snap het probleem niet.)

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 30 dec 2015 - 20:59

Ik dus ook niet (red. De Kerststropdas :-))

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 30 dec 2015 - 17:04

Ik beschouw de stropdas van Albert gewoon als een geintje. Ik vind 'm wel leuk. :-)

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 30 dec 2015 - 16:41

Wat ziet Charlene er prachtig uit. Ik ben echt weg van haar kapsel, verzorgd en toch beetje rommelig gestyled. En dan dat rode lipje en simpele mooie kleding. Mooi. En de tweeling is natuurlijk om op te eten. Daar hoef je verder weinig aan te doen :) Maar wat vooral bij me bleef hangen is dat het zo verzorgd is. Totaal geregisseerd, zo kan je het ook noemen, maar het klopt. Het is mooi gestyled (chic kleding en interieur, portret van Gracia, de foto's van doop etc. en wellicht zilveren geboortecadeaus), ze zeggen de juiste nietszeggende dingen (wat moeten ze anders), ze stralen een kalm geluk uit. Dat bedoel ik nu met 'sprookje'. Monaco snapt denk ik heel goed hoe dat sprookje verbeeld moet worden. Ze verstaan hun vak, dus, en nemen het serieus. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 30 dec 2015 - 16:51

ik ben het met je eens Merel zo zie ik het ook

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 30 dec 2015 - 15:51

Oh wow, wat is Charlene toch een mooie vrouw! Ik hou helemaal niet van felle lipstick, maar zij kan het zo goed hebben!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 30 dec 2015 - 18:21

Iris@ Lippenstift alleen, doet z'n werk al, ik ga nooit de deur uit zonder lippenstift, hoe rot ik me ook voel. Charlene weet toch van tevoren dat ze gefotografeerd zullen worden, ga dan niet zonder wat make-up de deur uit.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 30 dec 2015 - 22:37

Helemaal met je eens wat lippenstift betreft, mij zul je ook zelden zonder lippenstift zien, altijd rode trouwens.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 30 dec 2015 - 16:52

ja Iris dat is zo ik vind ze ook mooier met make up

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 30 dec 2015 - 15:00

Haha Marja, heb je je dag niet? Ik hoop tenminste dat dit het is en dat je geen grote problemen hebt.
Wens jou en iedereen alvast een fijne jaarwisseling toe.

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 30 dec 2015 - 12:32

Dames, wel een beetje sprookjesachtig , vinden jullie niet?
Om bij weg te dromen.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 30 dec 2015 - 18:12

Helena@ Ja, heerlijk dat het nog mogelijk is om even lekker weg te kunnen dromen in koninklijke en prinselijke gebeurtenissen in deze harde wereld.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 30 dec 2015 - 12:22

heel mooi dit interview al zal er natuurlijk veel hulp geweest zijn van stylistes en maar ja dat willen we toch om het koninklijk te houden als het gewoontjes is is er ook commentaar ze worden betaald voor iets meer en dat kan je niet alleen als wij een feestje geven en we moeten gastvrouw zijn en kokkin en alles tegelijk is het ook niet altijd makkelijk en hier wil heel de wereld meekijken dus ik heb er van genoten en vind het heel mooi en normaal als ze een beetje gespannen zijn en dan is praten misschien iets moeilijker in een andere taal ik denk dat als zij ons commentaar zouden geven ze wat verdraagzamer en meer inleving zouden tonen (althans dat hoop ik toch )

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 30 dec 2015 - 11:38

Wat een leuk filmpje, perfect gestyld en geregisseerd, maar daar is het ook een koninklijk filmpje voor.....
De tweeling is zooooooo schattig, ik ben nooit een fan geweest van dit koppel, maar na de geboorte van de tweeling ga ik ze steeds meer waarderen.
Het heeft ze duidelijk dichter bij elkaar gebracht, en ook de liefde en aandacht van beiden voor de kinderen is mooi om te zien.
Charlene, een mooie elegante vrouw, maar ik zie haar toch liever met wat langer haar en zachtere make-up.
Haar kledingstijl vind ik geweldig, dit zou Maxima ook heel mooi staan !!!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 30 dec 2015 - 11:28

Je mag van de setting, zoals kleurgebruik, kleding e.d. vinden wat je wilt, maar om te beweren dat hier een man zit, die zich voordoet als de vader van etc. vind ik écht niet kunnen en tamelijk ver gaan. Ik stond echt paf van de reactie van Marja. Jaloezie?
Het raakt kant noch wal.

afbeelding van Marja

Marja

woensdag 30 dec 2015 - 09:22

Wat een onnatuurlijk gezelschap in een onnatuurlijke setting is hier te zien zeg. Zelfs het jaarlijkse fotomoment op de Horsten is hierbij vergeleken spontaan.

Je ziet een man die zich voordoet als de vader van de kinderen maar duidelijk ze nauwelijks kent en een moeder die niet heel erg op haar gemak is. Het plaatje is wel erg mooi gestyled, alle kleuren passen precies. En dan die belachelijke kerstboomstropdas van Albert aan het eind, halloho je bent de 50 gepasseerd, geen twintiger meer. Net zo iets als een minirok bij een 80 jarige.

De tekstjes komen ook erg gemaakt over, maar dat is niet zo heel gek bij zo'n geregiseerd geheel.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 30 dec 2015 - 11:49

Marja@ Kijk eens goed naar deze beelden van een liefhebbende vader http://www.newmyroyals.com/2015/12/a-new-photo-of-prince-albert-and-his.... enne.... logisch dat het een beetje ongemakkelijk is voor Charlene, al die camera's en er dan nog voor zorgen dat de kinderen er leuk op komen te staan, want dat verlangt de buitenwereld toch?
En deze beelden zijn ook zo leuk: http://www.newmyroyals.com/2015/12/monaco-princely-family-attend-sunday....

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 30 dec 2015 - 12:31

Eftichia , wat een mooie beelden, echt genieten!!!

Maar ik denk dat er altijd mensen zijn die zien wat ze willen zien ..........................

Ik ben iig. blij dat we een gelukkig gezinnetje zien en hoop dat dit nog heel lang mag duren !!!

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 30 dec 2015 - 11:30

O jee, ik ga direct tegen mijn man zeggen dat hij z'n kerstboomsokken uit moet doen....! Marja, echt, dit klinkt zo onaardig en is nergens voor nodig!

afbeelding van Bea

Bea

woensdag 30 dec 2015 - 10:35

Hoe ongelukkig moet je zelf zijn om zo'n reactie te schrijven.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 30 dec 2015 - 09:57

Slik... nou, dat ben ik echt niet met je eens. Niets onnatuurlijks aan, ze reageren zo liefdevol op de kleintjes! Dit vind ik nogal een negatieve reactie hoor! Is zeker niet verboden of zo hoor, maar ik ben het gewoon absoluut met je oneens ;-).

Overigens, ja, ze had beter wel Frans kunnen spreken, en daarmee eindelijk kunnen laten horen dat ze het kan. Maar waarschijnlijk durft ze dat nog niet, of spreekt ze toch te slecht Frans. Dat is jammer, als ik denk aan bijvoorbeeld Stephanie van Luxemburg die zich er enorm voor inzette om Luxemburgs te leren, en zo zijn er meer (Maxima (zij het met een fors accent) en Mary van Denemarken).

afbeelding van Kuifje

Kuifje

woensdag 30 dec 2015 - 08:06

Helaas ben ik niet gecharmeerd van dit "interview". Het is meer een monoloog waarbij zij in het engels herhaalt wat hij juist ervoor in het frans heeft gezegd. Het valt mij ook op dat zij geen frans spreekt. En hoe kan je van kinderen van 1 jaar zeggen dat ze al heel sociaal zijn maar wel afstandelijk ? Zijn niet alle kinderen onbevangen tegenover vreemden tot op een bepaalde leeftijd. Het interieur en de kledij zijn natuurlijk heel mooi en verzorgd. Maar kan je anders verwachten ?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 29 dec 2015 - 22:53

Ja goed initiatief! Dank je!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 29 dec 2015 - 22:15

Leuk dat jullie het allemaal zo waarderen! Vind het zelf ook echt een geweldig filmpje! Ik was bang dat het, als ik het onder de koninklijke kijktips zou plaatsen, en dus niet in een aparte log, wat onder zou sneeuwen en bijna niet gezien zou worden. Daarom even een aparte log aangemaakt. Dat zijn deze beelden mijns inziens zeker waard!

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 29 dec 2015 - 20:57

Wat is alles goed gestyled, enorm hoe alles op elkaar afgestemd is.
Aan alles is gedacht tot en met het prachtige portret van prinses Gracia.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 29 dec 2015 - 20:26

Alles bij dit interview is zooo prachtig en zo ontzettend lief : de kindjes, hun tedere en bijzonder chic geklede moeder, de hele setting in een verfijnde paleis-omgeving, onder het welwillende oog van een schitterende groot- resp. schoonmoeder die ze helaas niet meer mochten kennen. En een heel erg mooi videofilmpje - ik wil het nog vaker zien ! Echt om vertederd én bewonderend bij weg te dromen tijdens deze eindejaarsdagen !

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 29 dec 2015 - 19:46

Wat een geweldig filmpje. Charlene is echt een mooie vrouw, het haar vind ik prachtig - hoop dat het aan de achterkant weer wat is gegroeid. Het lijkt me voor haar niet meevallen om op te boksen tegen een schoonheid als Grace was. Dat levensgrote schilderij is schitterend, het zal vast niet de enige beeltenis zijn van haar schoonmoeder die ze in het paleis tegenkomt schat ik zomaar in.
De kleding van de kleintjes vind ik schattig, de kleding van Charlene is bijpassend en erg verzorgd. Oké, toch nog een klein puntje van kritiek: de kleur van de rok is exact dezelfde als die van het plaid op de bank en valt daardoor helemaal weg. Modetechnisch een beetje raar gezicht, het lijkt net of haar in zwart gehulde benen los bungelen.

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 29 dec 2015 - 19:15

Wat een super lief filmpje.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 29 dec 2015 - 19:15

Wat een vertederende beelden in deze prachtige kamer en wat een schattige, smaakvolle kleding draagt de tweeling! Tja, wat wil je, als je zo'n elegante, chic geklede moeder hebt als Charlene.
Ik heb het gevoel dat Albert en Charlene meer naar elkaar toe gegroeid zijn sinds de tweeling in hun leven is gekomen en dat is mooi om te zien!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 29 dec 2015 - 18:38

GEWELDIG!!! Wat super leuk!

afbeelding van heleen00

heleen00

dinsdag 29 dec 2015 - 18:25

Wat een geweldige tweeling! Super schattig in hun wollen kleding

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 29 dec 2015 - 18:25

Zooooo, wat heeft Charlene zich ontwikkeld tot een super stijlvolle, chique vrouw! In het begin wist ik niet zo goed wat ik van haar moest denken maar nu vind ik haar heel bijzonder. En dat ze niet zo vaak erg uitbundig lacht....ze heeft een gezicht, dat er juist mooier op wordt, als ze wat serener kijkt.
Een lief plaatje verder, van dit gezin. Zo te zien (mijn invulling), hebben de kinderen hen dichter tot elkaar gebracht.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 29 dec 2015 - 17:30

Wat gaaf om op die manier een kijkje te mogen hebben in hun privé leven. En wat een geweldige interactie tussen de ouders en de tweeling. Wat zijn ze schattig.

Ik vind de kledingstijl van Charlene erg mooi. Elegant, eenvoudig sjiek en trendy. Volgens mij draagt ze in deze clip suède knielaarzen. En het kapsel is helemaal Charlene en past bij haar trendy kledingstijl. Ze streeft haar schoonzussen hierin voorbij.

afbeelding van heleen00

heleen00

dinsdag 29 dec 2015 - 18:26

Ik sluit me hier helemaal bij aan

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 29 dec 2015 - 16:51

Wat een super leuk interview en in 2 talen. Ook goed voor de ukkies.
Ik hoop dat we onze prinsessen ook binnenkort eens zien in een family setting
Charlene is weer mooi gekleed. Leuk dat zwart met ecru en de kindjes in ecru. En niet te formeel en niet te casual

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 29 dec 2015 - 17:04

Ja he, en wat een schatjes, die tweeling. Hun ouders zijn er duidelijk door vertederd en af en toe door afgeleid. Dit ziet er veel spontaner uit, met die ukken er bij, en het screenshot hierboven met Charlenes gezicht: super stralend! Zo zie ik Charlene graag. Ik begin trouwens ook te wennen aan haar kapsel.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?