De Zweedse Prinses Sofia, die inmiddels hoogzwanger is van haar eerste kindje, bracht gisteren een bezoek aan het Sophia Ziekenhuis (Sophia Hemmet). Ze bezocht specifiek de chirurgische afdeling. Sofia is sinds begin 2016 beschermvrouw van het ziekenhuis, waarmee ze Prinses Christina opvolgde, die al sinds 1972 beschermvrouw was.

- advertentie -

 

Sofia droeg een zwarte pantalon, witte blouse en zwarte trui. Haar haren droeg ze in een strakke paardestaart.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Foto's ©Kungahuset

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 02 apr 2016 - 16:03

Ze heeft een beetje een "tokkie" hoofd met dit kapsel vind ik.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 02 apr 2016 - 15:08

Op het eerste gezicht oogt de staart meisjesachtig. Haar outfit vind ik te gewoontjes.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

vrijdag 01 apr 2016 - 23:11

De manier waarop de Zweedse prinsessen hun zwangerschaps"verlof" invullen is inderdaad héél anders dan de manier waarop Kate dat heeft gedaan ... die begint in Engeland steeds meer kritiek te krijgen voor de weinige publieke optredens. Vorige week las ik zelfs de bijnaam "the Duchess of Do-Little" ... Wie had dat kunnen denken toen ze met William trouwde, heel Engeland lag toen toch in katzwijm. Het kan verkeren ...

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 01 apr 2016 - 19:24

Leuke makkelijke kleding voor de laatste loodjes draagt Sofia, pittige paardenstaart alleen vind ik dat ze die wel erg strak heeft aangetrokken, het toont nu zo kaal, wat losser op haar hoofd had mooier gestaan!

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 01 apr 2016 - 19:11

Zag foto's op Newmyroyals. Kleding is casual. Misschien wel logisch gezien haar zwangerschap.
Haarstijl vind ik haar niet flatteren. 'n Staart vind ik leuk maar het haar is wel erg strak uit haar gezicht gekamd. Dat vind ik minder.

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 01 apr 2016 - 19:12

Zie dat mijn reactie -weer- twee keer geplaatst is. Doe ik iets fout? Wat dan?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 01 apr 2016 - 20:39

Het gebeurd mij ook regelmatig. Bij mij pakt ie dan de knop plaatsen niet als je er op klikt. Als je nog een keer klikt pakt ie het vaak wel maar dan staat de reactie er soms ook 2 keer (en ook wel eens 3 keer). Daar kun je zelf weinig aan doen, en als wij het zien verwijderen we er 1 van. Hopelijk is dat probleem begin volgend jaar weg, met de nieuwe site.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 01 apr 2016 - 18:35

Wat ik vooral leuk vind is dat we de Zweedse prinsessen tot kort voor de bevalling in het openbaar zien en daarna zijn ze ook al weer heel snel in beeld. Outfit is geen topper maar in deze periode is het belangrijker dat ze kleding heeft die lekker zit!

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 01 apr 2016 - 17:59

Ik vind dit hele leuke kleren; maar verafschuw dan ook de stijve prinsessenkleding die we vaak zien.

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 01 apr 2016 - 15:12

het ziet er warme kleding uit ik vind haar gezicht niet kinderlijk maar eerder pittig en dat komt door haar wipneusje als ze een rechte neus had zou dat een heel ander uiterlijk geven denk ik
voor de baby gok ik op een meisje ik vind haar wel erg struis zouden het er 2 kunnen zijn oh leuk van elk 1 laat me nog wat dromen .....

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 01 apr 2016 - 13:44

o dat vind ik nou juist zo leuk dat ze een ietwat kinderlijk gezicht heeft en dan met die vrolijke staart en dat dikke buikje, leuk juist!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

vrijdag 01 apr 2016 - 13:43

Ik vind de kleren erg mooi, maar niet echt koninklijk , ik vind het een beetje te casaul voor een optreden. Ik geef haar groot gelijk dat ze voor wat makkelijk zittende kleding kiest nu ze bijna uitgerekend is.
Ik weet niet goed wat ik van haar staartje moet vinden. Ik vind het aan de ene kant wel grappig staan, maar aan de kant heel kaal in haar gezicht.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 01 apr 2016 - 12:26

Ik vind dit zeker niet haar beste look. Haar gezicht heeft wat kinderlijks en door de paardenstaart wordt dat extra bevestigd. Neemt niet weg dat ik wel steeds meer respect krijg voor deze dame. Ben ook heel benieuwd naar hun baby. Heerlijk al die baby-snoetjes.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 01 apr 2016 - 11:56

Aangezien Sofia deze maand gaat bevallen, kon dit wel eens haar laatste activiteit in het openbaar zijn voor de bevalling. Ik ben benieuwd naar het kindje, en dan vooral of het een jongetje/meisje is en naar de naam.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?