De hertog en hertogin van Sussex zijn gisteren in Ierland aangekomen voor een tweedaags bezoek. In deze blog bespreken we de looks van hertogin Meghan, die inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal stijlicoon. 

In koninklijke kringen zijn ze dol op modieuze diplomatie. Door middel van kleuren, bloemen en stoffen brengen koninginnen en prinsessen met grote regelmaat een eerbetoon aan een gast(heer/vrouw) of gastland. Gisteren was dat niet anders. Bij aankomst in Ierland droeg de hertogin van Sussex namelijk een groene rok en top van modehuis Givenchy. Ierland wordt ook wel het 'smaragdgroene eiland' genoemd en op St. Patrick's Day is alles en iedereen in het groen gehuld. Meghans kledingkeuze sloot dus perfect aan bij haar figuur én de gelegenheid. 

Na een kledingwissel en opfrisbeurt verscheen de hertogin enkele uren later opnieuw op de rode loper. Ditmaal in een zwarte jurk van Emilia Wickstead, die werd omlijst met prachtig gekruld haar. 

 

Net als Máxima draagt ook Meghan graag kleding van Roland Mouret. De tweede dag van het bezoek aan Ierland droeg de hertogin een grijze jurk met volumineuze draperiën uit zijn nieuwe collectie. Net als gisteren koos de hertogin ook vandaag weer voor een opvallend grote handtas. 

Voor het middagprogramma had de hertogin weer wat nieuws klaarhangen: een zwart broekpak, dat werd gecombineerd met zwarte accessoires en een gekruld kapsel. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 11 jul 2018 - 16:57

Wat worden we hier getrakteerd op mooie foto’s van een knappe en elegante Duchess Meghan! En ze lijkt zich erg in haar element te voelen, mooi om te zien. Josine’s toelichting geeft een goede verduidelijking op de smaragdgroene kledingkeuze, die rustig oogt en ik Meghan mooi vind staan.
Ook de zwarte jurk daarna vind ik een plaatje. Dan de mooie grijze jurk van Roland Mouret met draperiëen, heel fraai maar... net als gisteren bij die zwarte jurk: de lingerie eronder is niet ok want te zichtbaar. Het zwarte broekpak daarna: fabulous! Schoenenkeuze en tassen steeds heel mooi en goed matchend. Deze dame houdt niet van drukte in haar kleding, maar ingetogen chic. Als ze het zelf allemaal uitkiest getuigt het vind ik van een verfijnde en goede smaak die haar ‘type’ (natuurlijk-klassiek) goed ondersteunt.
Onze Máx is meer van de creatieve / dramatische kledingstijl. Geen van beide is goed of fout. Ik probeer altijd van een afstand te kijken, zo van ‘staat haar dit nu wel of niet goed’ en waarom.

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 11 jul 2018 - 14:59

De derde jurk (is hij grijs of grijsbeige?) vind ik beslist niet mooi staan. Het bovendeel zit te strak en rondom haar buik zit hij raar, het lijkt net of ze een aardig buikje heeft en dat is niet zo. De andere kleding vind ik mooi en staat haar goed. Vergelijken met Maxima, Kate of wie dan ook doe ik niet, ik vind het nooit prettig om te vergelijken. Het zijn allemaal individuen op zich met hun eigen uitstraling, voorkeur en voorkomen, dus wat dat betreft heeft vergelijken geen enkele zin. Bovendien zijn er dan altijd 'verliezers' en dat hoeft wat mij betreft niet.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 11 jul 2018 - 21:57

Helemaal met je eens: niet vergelijken! Zijn zulke verschillende dames dat het niets toevoegt.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 11 jul 2018 - 15:13

Super mooi, uiterst chique kortom: klasse!
En uiteraard zonder handschoenen natuurlijk.

afbeelding van Elles

Elles

woensdag 11 jul 2018 - 15:12

Wat een sombere kleuren,maar wel een blij-ogende Meghan.De rokken vind ik te lang voor haar tengere gestalte.

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

woensdag 11 jul 2018 - 15:20

Toen ze vorige week de gele jurk aanhad werd ik daar echt blij van (eindelijk eens iets anders!), en hoopte dat ze die lijn deze week door zou trekken.
Helaas nu weer veel van hetzelfde, qua kleuren, modellen en roklengte. Niet echt verrassend.
Het idee van de grijze Roland Mouret vind ik erg mooi, alleen de pasvorm van het bovenstuk is echt niet goed.
Op andere foto's die ik hiervan zag lijkt het net een Batman-buste, zo strak als het zit en met de vorm van haar bh zou duidelijk zichtbaar. Erg jammer!

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 11 jul 2018 - 15:27

Als je goed kijkt zie je dat de groene bloes ook te klein is, trekt ook om haar borsten, nou dan moet dat wel heel erg strak gemaakt zijn want ze heeft nauwelijks borsten.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 11 jul 2018 - 16:00

Blij dat ze geen uniform van Natan draagt, dan zou er helemaal niets van kloppen, lengte nooit, scheve buste-naden, te strak enz. Dit is gemaakt, althans het groene shirt van stretch daarom rimpelt het wat, maar stoort me niet omdat de rest perfect zit. Bij de grijze jurk stapt ze net uit de auto, kwestie van snel naar beneden trekken uit het zicht van iedereen. Het lijkt me wel lekker zitten.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 11 jul 2018 - 16:39

Het zit inderdaad raar / niet mooi. Erg jammer.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 11 jul 2018 - 15:50

Het is mooi en elegant, maar persoonlijk vind ik het een tikkie saai. Ergens vind ik dat niet bij harry passen, ik had altijd verwacht dat hij voor een flamboyant type zou gaan, maar misschien werkt dit beter..

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 11 jul 2018 - 16:29

Het is inderdaad mooi, maar op het randje van saai. Is toch jammer, vind haar namelijk een prachtige verschijning.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 11 jul 2018 - 16:09

Ben een grote fan van Meghans kledingstijl en vind het meestal beeldschoon. Simple chic, nu vooral de beide zwarte outfits.
Wel wat op te merken op de grijze jurk. Die is weliswaar mooi maar de straplessbeha (ivm boothals neem ik aan) tekent nogal. En dat is allesbehalve fraai.
En ben ook geen fan van grote tassen. Ze gaat toch geen boodschappen doen?

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 11 jul 2018 - 16:12

Wat een mooie verschijning is deze dame toch. Hoop wel dat ze wat meer variatie in haar kleding aanbrengt. We wachten het af.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 11 jul 2018 - 19:14

Wat een plaatje! Ik ben verliefd op de groene outfit van Givency en de grijze Roland Mouret jurk. Meghan heeft echt een geweldige stijl, vergelijkbaar met Audrey Hepburn en princes García. Simpel chique. Ik ben echt dol op haar keuze voor de grote handtassen.
Ook het broekpak vind ik erg leuk, maar de zwarte jurk van gisterenavond eigenlijk niet.
Meghan is met haar stijl echt een aanwinst voor het Britse koningshuis. Leuk dat ze binnenkort ook naar Nederland komen.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

woensdag 11 jul 2018 - 20:03

Alleen het bezoek van Harry is aangekondigd en bevestigd; als Meghan meekomt zou dat een (wel heel leuke!) verrassing zijn.

afbeelding van car

car

woensdag 11 jul 2018 - 16:40

Ik vind alle outfits mooi...maaar dat broekpak springt eruit voor mij! Woww hoe simpel maar zo elegant en passend bij haar leeftijd! Niet schreeuwen om aandacht omdat je toch wel weet dat je het krijgt en het gewoon helemaal nailen!!

afbeelding van car

car

woensdag 11 jul 2018 - 16:42

Aanvulling! De zwarte jurk vind ik ook stijlvol!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 11 jul 2018 - 17:33

Eens, zij is het toonbeeld van “ eenvoud is het kenmerk van het ware” Bescheidenheid.

Ja ik vind het Engels Koningshuis helemaal weer groeiend hoor! Fantastisch voorkomen allemaal (op een na : Princess Royal) maar tumbs up hoor!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 11 jul 2018 - 19:12

Ik vind het eerlijk gezegd een héél raar spreekwoord. Of ik begrijp hem verkeerd. Want daarmee zeg je dus dat iemand die dol is op allerlei tierelantijnen niet smaak heeft? Of erger nog: dat diegene nep is/doet? Niet authentiek is? Als dat het geval is, is er geen spreekwoord waar ik het meer mee oneens kan zijn. Ik hou zelf ook meer van less is more, maar ik kan enorm genieten van de stijl van mijn hippie-vriendin met 3 paar oorbellen, 5 ringen, 4 armbanden en kleding met allerlei laagjes. Ze straalt energie uit, kracht, vrolijkheid, jeugdigheid en guess what?? Authenticiteit!

afbeelding van AnneR

AnneR

woensdag 11 jul 2018 - 19:50

Josine, als je de oorsprong van het 'spreekwoord' op google opzoekt, zie je dat het om iets anders gaat. Eigenlijk kun je het andersom lezen: het ware (de waarheid) ligt in de eenvoud, het simpele. Dus als je het zo kunt bekijken, gaat het ook over het authentieke. Niet om allerlei foefjes en gewichtigdoenerij. In dat geval is jouw vriendin ook de ware, want je voelt en merkt haar authenticiteit. Het is beslist niet het 'less is more' (waar ik zelf me in thuis voel, maar met bewondering en plezier kan kijken naar het tegenovergestelde als dat bij de ander past).

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 11 jul 2018 - 20:03

Ik lees hier meer over het spreekwoord, maar ook met deze uitleg kan ik het niet eens zijn. Jij wel? https://www.trouw.nl/home/eenvoud-is-het-kenmerk-van-het-ware~ab35f4c7/

Ik denk juist dat alle zaken veel gecompliceerder zijn als het op de waarheid aankomt :) Maar goed, nu wordt alles wel heel filosofisch, haha. Terug naar de kern: ik denk dat een stijl eigenlijk altijd iets vertelt over de persoon die het draagt en authenticiteit zou ik daarbij niet snel gebruiken. Want wanneer is iets authentiek? Hangt dat ook niet af van je eigen associatie bij een bepaald kledingstuk? Dragen niet alle koninginnen/prinsessen kleding die past bij het verwachtingspatroon van hun functie? Oke, Laurentien en Mabel misschien niet, maar ik heb het nu over de koninginnen en kroonprinsessen. Oh help, nu stel ik alweer een wollige vraag. Ik denk dat ik maar voetbal ga kijken, haha.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 11 jul 2018 - 20:15

Ja zie je daar ga je al Josine :-)Ga maar snel kijken ;-)) Ik kijk ook en ben vanavond voor ... Engeland hihi

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 11 jul 2018 - 20:07

Dankjewel @AnneR ! Jij begrijpt me :-)

afbeelding van Snijders

Snijders

woensdag 11 jul 2018 - 19:55

Iedereen heeft het recht zich te kleden zoals zij wil. Voor de één is dat eenvoud, less is more en zijn dat neutrale kleuren. Voor de ander is dat een uitbundigere stijl. De kleding die Meghan draagt zou niet bij Maxima passen en omgekeerd.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 11 jul 2018 - 18:37

De groene Givenchy combi vind ik om van te smullen, fijn gecombineerd met het bruin. Roklengte wel een tikkie korter aub.
De Mouret japon vind ik minder geslaagd, de top zit inderdaad niet goed of is niet goed gevoerd en de draperie had van mij niet gehoeven. Maar deze vrouw staat alles beeldig. En dan nog dat prachtige losse haar bij het zwarte pak.

afbeelding van 29novmode

29novmode

woensdag 11 jul 2018 - 19:50

Het zwarte broekpak vindt ik leuk en vlot staan. De groene jurk bij aankomst staat Meghan erg mooi, al vindt ik de kleur groen wel erg donker. Haar kapsel zit mooi en verzorgd (heell wat beter dan bij haar huwelijk) Ik vindt een zij scheiding haar veel beter staan dan de scheiding in het midden. Verder vindt ik het heel jammer dat ze zulke donkere en/of saaie kleuren draagt. En dat in de zomer! Ik hoop echt dat ze ook een fellere kleuren gaat dragen, zoals onlangs de knalgele jurk.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 11 jul 2018 - 19:53

Wow wat een klasse zeg! Ik vind alle sets mooi. Elegant en chique. Wat is Meghan leuk om te volgen....wordt fashionprincessmeghan een nieuwe site??????

afbeelding van Snijders

Snijders

woensdag 11 jul 2018 - 20:01

De stijl van Kate vind ik ook prachtig. Ook van koningin Mathilde, Letizia enz. Voor mij is er niet één die er echt uitspringt.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 11 jul 2018 - 20:04

Als ik het figuur van Letizia had, zou ik de inhoud van haar kledingkast zooooooooooooooo graag willen hebben.

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 11 jul 2018 - 22:10

Als ik het figuur van Letizia had zou ik zelfs genoegen nemen met een vuilniszak ;-)

afbeelding van Maaike

Maaike

donderdag 12 jul 2018 - 09:28

:-))

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 11 jul 2018 - 21:53

Ik vind haar jurken fantastisch ...maar wordt al een beetje een vaste stijl...was ik bang....totdat vanmiddag het broekpak opdook. Heerlijk.
Ze zet Givenchy ongelofelijk op de kaart. En terecht.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 11 jul 2018 - 22:24

ja daar heb je gelijk in!

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 11 jul 2018 - 23:42

Deze vrouw heeft een figuur en een charisma die onbetaalbaar is. Al zou ze een vuilniszak aantrekken dan is ze nog mooi en interessant om naar te kijken. De groene set is prachtig. Mooie kleur, wel wat herfstig maar gezien de gelegenheid natuurlijk helemaal goed. De zwarte jurk vind ik haar mooi staan maar wel wat somber en te sober. De grijze jurk is leuk, maar dan wel met het goede ondergoed. En eigenlijk vind ik dat broekpak nog het mooiste. Simpel shirtje er onder en klaar. Meghan kleedt zich een tikje zakelijk en klassiek sjiek. Ik hou hier wel van. Maxima is Meghan niet, maar zoiets als dat pak had ze ook naar de scouts aan kunnen doen en dan wordt het met een paar opvallende oorbellen en een mooie broche al gauw weer meer Maxima terwijl de basis dan klassiek is. Misschien moet Maxima ook eens bij labels als Givenchy gaan winkelen ipv Natan.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 12 jul 2018 - 00:03

Sommige zullen het misschien raar vinden maar ik moet er niet aan denken om Meghans figuur te hebben, ze is zó mager dat het niet mooi meer is, dus nee, voor mij is dat geen “onbetaalbaar” figuur.
Net zoals Letizia, ik moet er niet aan denken om zó mager te zijn. Slank is prachtig, te mager niet.
Maxima is mooi slank maar wel met nog wat vlees op haar lijf, dát vind ik mooi.

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 12 jul 2018 - 07:43

ja, nu ik erover nadenk: je hebt gelijk. Ik wil alleen zo graag een paar kilo’s kwijt ;-)

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 12 jul 2018 - 08:39

Haha ja ik ook maar ik wil nog wel wat vlees overhouden ;-)

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 12 jul 2018 - 12:49

Helemaal mee eens. Ik vind zo mager niet mooi. Graag wat vlees :-)

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 12 jul 2018 - 13:42

Tja Lina, het ideale figuur bestaat nu eenmaal niet. En ja, te mager is niet niet mooi maar te dik ook niet. Je kunt er soms niks aan doen wanneer je te dun of te dik bent. Maar we zijn wel veel minder tolerant ten opzichte van dunne mensen. Terwijl dunne mensen er soms ook niks aan kunnen doen dat ze zo zijn.
Zelf ben ik ook dun (helaas). Veel mensen zeggen: 'eet je wel genoeg?' Dat is niet leuk om te horen. Stel je voor dat ik tegen iedereen die een paar pondjes teveel heeft zou zeggen: 'eet je niet teveel?' Dat zou echt not done zijn, denk ik.
Ook op dit blog zeggen we gewoon dat Letizia en Meghan graatmager zijn en dat een paar kilootjes meer mooier zou zijn.
Van Maria Teresa zeggen we daarentegen dat ze een 'moeilijk figuur' heeft, terwijl ze gewoon dik is . Dat laatste schrijven we niet natuurlijk. Terecht. Maar wees ook een beetje vriendelijk ten opzichte van de dunnerds onder ons svp!

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 12 jul 2018 - 14:30

Elise, ik bedoelde er eigenlijk totaal niets onvriendelijks mee. Ik heb namelijk zelf in mijn kennissenkring ervaring met een paar vrouwen die behoorlijk mager zijn en toch juist heel goed eten.
Het heeft (over het algemeen) per persoon te maken met de verbranding, de ene verbrand voedsel heel snel de ander langzaam.

Het ging mij er om dat Mrs.Duck zei dat Meghan een “onbetaalbaar” figuur heeft en dáár kan ik het dus niet mee eens zijn, daarom zei ik, ik zou dan toch graag een beetje meer vlees overhouden.
Maar voorlopig zit ik ermee dat ik al een hele tijd heel weinig eet, maar een ietsiepietsie snoep en toch niet afval. En dat terwijl ik eigenlijk maar zo’n 5 kiko kwijt “moet”, dan zou ik alweer helemaal tevreden zijn.
Toen ik jonger was lukte dat dan wel op die manier.
Zo zie je, we hebben allemaal weer de tegenovergestelde problemen op dat punt ;-)

afbeelding van Maaike

Maaike

donderdag 12 jul 2018 - 15:07

Elise1, helaas heb jij dus de ervaring dat er minder tolerant naar dunne mensen gekeken wordt dan naar dikke. In het algemeen is dat niet zo, heb ik de indruk. Dikke mensen worden maar al te vaak als "dom" betiteld, dat zul je over dunne mensen nooit horen. Als dikke mensen een ijsje eten op straat wordt er al gauw gekeken met een blik van: "dat zou ik maar niet doen als ik jou was". Dat zal dunne mensen nooit overkomen. Als je dik bent is dat al gauw "je eigen schuld". Ik ben zelf een paar jaar te dik geweest als gevolg van depressies en dan helpt het niet als er zo over dikke mensen gedacht/gesproken wordt. Ik wil hier geen discussie over dit onderwerp aanzwengelen, maar ik wilde het toch even kwijt....

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 12 jul 2018 - 15:13

Dat we minder tolerant zijn tov dunne mensen, ben ik niet met je eens. Wanneer je zelf dun bent, voelt dat wel vaak zo, maar wanneer je dik bent, is men ook niet tolerant. Wanneer een dikkere persoon op straat of op een terras iets eet, zeggen voorbijgangers rustig: smaakt het, dat kan er nog wel bij, of : elk pondje gaat door het mondje.
Neem van mij aan dat het zowel voor de super slanke mensen als ook voor de volslanken even kwetsend is.

afbeelding van Maaike

Maaike

donderdag 12 jul 2018 - 15:56

Inderdaad, Orchidee, zie mijn reactie hierboven. Dunne mensen worden toch al gauw (niet altijd dus) tot "de slanken" onder ons gerekend en dat is toch het ideaalbeeld.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 12 jul 2018 - 00:14

Ik vind het prachtig wat ze draagt, werkelijk maar hoop op veel en veel betere lingerie.
En op kleinere tasjes... deze tassen, lijkt wel alsof ze een dokter is, stethoscoop mee
En het handjes vasthouden hoeft ook niet de hele tijd, vind ik een beetje vermoeiend. flauw hè

afbeelding van Maribrune

Maribrune

donderdag 12 jul 2018 - 05:39

Mooie totaalplaarjes !!!! Heerlijk bescheiden zoals vatherine, letizia, mathilde !!! Genoet hier echt van!!

afbeelding van Maribrune

Maribrune

donderdag 12 jul 2018 - 06:23

En mary past beslist ook in het rijtje...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 12 jul 2018 - 09:06

Wil nog even kwijt dat Harry er super uitziet. Vooral in dat donkere kostuum op die avondbijeenkomst.
Het is allemaal natuurlijk nog spannend voor hem zo n eerste officieel bezoek samen waardoor zn geinige lach wat ontbreekt...maar qua outfits zeer stijlvol. Wow.

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?