Prinses Madeleine en Chris O'Neill zijn vannacht ouders geworden van hun derde kindje! Ze hebben een tweede dochter gekregen. Het meisje weegt 3465 gram en is 50 cm lang. Moeder en dochter maken het goed. Madeleine is bevallen in het Danderyd hospitaal in Zweden, en uiteraard was Chris bij haar. 

Om 12:00 uur zijn er, zoals gebruikelijk, saluutschoten afgevuurd.

Het Koningspaar was nog op vakantie in Zwitserland, en komt zo snel mogelijk terug. Het Te Deum zal a.s. maandag om 12:15 uur plaats vinden. De bijeenkomst waar de naam en de titel van het meisje onthuld zal worden vindt a.s. maandag om 11:15 uur plaats. Maandag is het overigens ook de naamdag van Kroonprinses Victoria, we zullen haar om 14:15 zien!

We hebben Prinses Madeleine tijdens haar zwangerschap niet zo heel veel in beeld gezien. De laatste keren dat ze officiele verplichtingen had, was tijdens de Nobelprijsuitreiking op 10 december, het Nobelprijsdiner op 11 december en op 20 december tijdens een bijeenkomst van de Zweedse Academie, waar de Koninklijke familie vaak voltallig komt opdagen. Bij alle drie evenement droeg Prinses Madeleine een galajapon, te beginnen bij de Nobelprijsuitreiking, waar ze een japon van Seraphine droeg.

Foto

Foto

Op 11 december in een japon van Elie Saab, eerder gedragen tijdens het huwelijk van Prins Carl Philip en Prinses Sofia.

Foto

Op 20 december in een eerder gedragen japon van Tiffany Rose!

Prinses Madeleine en Chris hebben al een dochter, Prinses Leonore en een zoon, Prins Nicolas. Nicolas is in juni 2017 2 jaar geworden, en Leonore werd in februari 4 jaar.

Prinses Leonore in een jurkje van Marie-Chantal:

 

Foto's ©Kungahuset

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 10 mrt 2018 - 16:59

Joséphine! (of Josefine op z'n Zweeds)

Baby heeft Chris' lippen, lucky her!

afbeelding van Doro

Doro

zondag 11 mrt 2018 - 13:35

moet hier enorm om lachen, want ik vind ook zijn mond/lippen nogal uitgesproken inderdaad en viel mij ook direct op. voor een vrouw is dat inderdaad fijn

afbeelding van Tina

Tina

zondag 11 mrt 2018 - 16:38

Nou fijn.... het hangt er maar van af.
Vinden jullie zijn mond zo mooi dan? Ik eigenlijk niet. Wel mooi vol maar niet een mooi model.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 11 mrt 2018 - 23:04

Niet voor een man.....

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 10 mrt 2018 - 13:58

Wat leuk weer een prinsesje erbij! Bijzonder dat opa en oma net met vakantie zijn.
Ik ben heel benieuwd naar de naam... Stephanie vind ik wel een keuze voor Madeleine.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 09 mrt 2018 - 19:25

Mooi nieuws! Gefeliciteerd!

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 09 mrt 2018 - 18:48

Wat een leuk nieuws!
Victoria! Naar haar zus

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 09 mrt 2018 - 23:14

Dat zou ook erg leuk zijn!

afbeelding van Maribrune

Maribrune

vrijdag 09 mrt 2018 - 18:44

Leuk een geboorte !!!! Wat gedacht van lillian of lilly naar vrouw van bertil. Zij kwam stëeds erg stijlvol voor de dag. Ook een mooi liefdeverhaal.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 09 mrt 2018 - 23:13

Dat vind ik een erg leuke gedachte. Lilian was een soort oma voor Victoria, CP en Madeleine. Maar, Leonore is al vernoemd naar Lilian, dus ik verwacht dat eerlijk gezegd niet nog een keer. Leonore heet voluit Leonore Lilian Maria. Persoonlijk denk ik daarom eerder dat Koningin Silvia vernoemd gaat worden, maar dan als 2e of 3e naam. Maria (bij Leonore) is naar de moeder van Chris, die Eva Maria heet. En Nicolas is al vernoemd naar beide opa's. Leonore en Nicolas hebben allebei een naam gekregen die in de stamboom voorkomt. Ergens heb ik daarom de verwachting dat ze opnieuw een naam uit de stamboom zullen kiezen. Maar uiteraard weet ik dat niet zeker, en is het mijn persoonlijke idee. Ik ben benieuwd naar jullie ideeen ;).

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 09 mrt 2018 - 16:45

Altijd weer leuk een bericht van de geboorte van een prinsje of prinsesje. Trouwens iedere geboorte is een wonder. Ik ben benieuwd hoe ze gaat heten.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 09 mrt 2018 - 13:08

Super leuk, weer een meisje! Na 4 jongetjes in de familie vast weer erg leuk! Ik ben benieuwd hoe het meisje gaat heten! Iemand zin om een gokje te wagen? Ik vind Amelie of Charlotte wel een naam voor een dochtertje van Madeleine.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?