Een groot deel van de Britse Koninklijke familie heeft vanochtend op Sandringham de kerkdienst op 1e Kerstdag bezocht. Naast Queen Elizabeth en Prins Philip, waren ook Charles en Camilla, William en Catherine, Harry, Anne en Timothy, Andrew, Beatrice en Eugenie, Edward en Sophie, Louise en James aanwezig. Ook verschillende familieleden van wijlen Prinses Margaret waren, zoals ieder jaar, aanwezig!

Queen Elizabeth ging ge kleed in een felrode jurk met bijpassende rode mantel, afgezet met bont.

Camilla, de Hertogin van Cornwall droeg een donkergrijze outfit met zwarte accenten, gecombineerd met een zwarte hoed. Een elegante verschijning!

Catherine, de Hertogin van Cambridge, droeg een wat ouder jurkje van Great Plains. Ze heeft deze al eerder gedragen. Daar over heen droeg ze een groene mantel van SportMax. Ze combineerde het met een donkergroene hoed, die helaas net een iets afwijkende kleur heeft, en verder met zwarte accessoires.


Sophie, de Gravin van Wessex ging gekleed in lichtgrijs.

Prinses Anne droeg een lichtgroen pakje met een bijpassende lichte hoed.

Prinses Beatrice en Prinses Eugenie zagen er elegant, en voor hun doen vrij onopvallend uit ;).

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 30 dec 2015 - 12:40

Wat een prachtige winterkleding, smaakvol en zo verzorgd!!
Maar wat mij het meest plezier doet is dat Kerstmis voor deze koninklijke familie toch iets meer is dan alleen eten ,drinken en kleding , ook bij bijzondere gebeurtenissen en herdenkingen zie je deze beelden.
Ik weet dat geloof prive en heel persoonlijk is, maar wat mis ik dergelijke dingen toch bij onze koninklijke familie !!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 30 dec 2015 - 11:33

Wat een prachtige jas heeft de Queen aan. Ze draagt altijd de mooiste kleuren, vind ik. Altijd weer een verassing haar kleurkeuzes. Camilla's jas en hoed zijn ook niet te versmaden. De rest van het gezelschap ook erg mooi. Ja, prins Harry is erg leuk.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 26 dec 2015 - 19:36

En die kleine hoedjes van Kate maar ook Sophie zijn weer fantastisch!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 26 dec 2015 - 19:32

De jas van Kate is super! Haar jassen vind ik eigenlijk van alle royals het mooist. Altijd bijzondere modellen, luxe stoffen en bijzondere kleuren (diepgroen, waanzinnig mooi rood of roze). Is 1 van de weinige royals die regelmatig een jas draagt....en m ook vaak aanhoudt...
De Queen weet ook nog altijd met haar outfit te verrassen.
Het jurkje eronder is niet heel bijzonder.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 26 dec 2015 - 10:06

Wat is Harry toch leuk!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?