Prinses Beatrix, Prins Constantijn, Prins Floris en Prinses Aimée hebben zich vanochtend ingezet voor NL Doet! NL Doet zijn 2 vrijwilligersdagen die jaarlijks in maart plaatsvinden. Het project gaat uitvan het OranjeFonds, waar Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima beschermpaar van zijn.

De genoemde leden van de Koninklijke familie gingen aan de slag bij de Prinses Máxima Manege in Den Dolder, een hippisch therapeutisch centrum voor mensen met en zonder een beperking. Wekelijks komen zo´n 200 kinderen en volwassenen met een lichamelijke, zintuiglijke of psychische beperking naar de manege om met behulp van paarden hun welzijn te bevorderen.

De Koninklijke Familie ging aan de slag met timmer- en schilderwerk, het begaanbaar maken van bospaden voor ruiters en hun begeleiders en het rijden met een huifbed voor mensen met een meervoudige beperking.

- advertentie -

Qua kleding is er natuurlijk niet zoveel te vertellen. Op de foto's is te zien dat de dames beiden donkere kleding dragen, met daar over heen de witte bodywarmer van NL Doet!

Prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven deden vanmiddag mee aan NLdoet van het Oranje Fonds. Zij klusten bij het Brandweer- en Stormrampenmuseum in Borculo.

Update 12 maart: Ook Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita zetten zich gisteren in voor NL Doet! Ze namen hun dochter Emma mee! Samen hielpen ze met een paasbrunch voor het Rode Kruis!

Foto's ©OranjeFonds, Bart Homburg/Redmar Kruithof

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 12 mrt 2016 - 20:22

Foto toegevoegd: Ook Prins Pieter-Christiaan, Prinses Anita en hun dochter Emma zetten zich gisteren in voor NL Doet! Zie de aanvulling in de log!

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 12 mrt 2016 - 14:08

Toch vind ik het geweldig, dat WA en M vandaag hier al weer aan meedoen.
Een goed voorbeeld doet hopelijk goed volgen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 11 mrt 2016 - 23:06

Foto's van Pieter en Margriet toegevoegd aan de log. Erg leuk dat zij samen klusten dit keer. Meestal is Margriet samen met Beatrix op pad!

afbeelding van Marga

Marga

vrijdag 11 mrt 2016 - 22:07

Leuke openingsfoto zo Josine, met onze breeduit lachende oud-koningin!! Prachtige vrouw!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 11 mrt 2016 - 20:40

Heel leuk dit project en dat onze voormalige queen Beatrix nog altijd zo actief meedoet en kan meedoen. Ook goed dat de andere leden zich met zoveel enthousiasme laten zien. Ben benieuwd naar de beelden morgen van ons koningspaar. Hoop dat Maxima er bij kan zijn ....Ze leek verkouden vandaag... Zou inderdaad leuk zijn als Amalia komt....maar ach dan zou ze vervolgens elk jaar moeten komen... Ik zou haar ook lekker laten hockeyen op deze leeftijd.
Met deze jaarlijks zelfde outfits worden we niet afgeleid van de boodschap.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 11 mrt 2016 - 19:46

Wat een leuke actie is dit toch! Kan me voorstellen dat ze het zelf ook leuk vinden, want wanneer houden zij nu een verfkwast vast?
Het zou heel leuk zijn als Amalia mee zou gaan morgen, maar ik denk dat zij liever gaat hockeyen Ze mag straks nog jaren in de spotlights staan, laat haar nu maar haar eigen (puber)dingen doen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 11 mrt 2016 - 16:45

Foto's toegevoegd aan de log.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 11 mrt 2016 - 13:17

Zou trouwens best leuk zijn als Amalia er morgen bij is. Kan best, nu ze naar het voortgezet onderwijs gaat. Maar ja, dat is natuurlijk afwachten en die kans is niet zo heel erg groot.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 11 mrt 2016 - 13:39

Het zou eens tijd worden dat Amalia iets meer betrokken wordt bij publieke optredens als je het mij vraagt. Ze zal er vroeg of laat toch mee geconfronteerd worden en het lijkt me beter om haar daar al zo nu en dan aan te laten wennen. Soms vind ik het jammer dat ze er zo krampachtig mee lijken om te gaan. Bescherming is goed en ook heel begrijpelijk, maar je kan ook doorslaan. En of je haar daar aan het einde van de rit een plezier mee doet is de vraag. Amalia is per slot van rekening de volgende koningin van ons land...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 11 mrt 2016 - 13:16

En de verwachting is natuurlijk dat ons Koningspaar morgen aan de slag gaat. Laurentien was van de week op Curacao voor de Raad van Kinderen. Mogelijk is ze nog niet terug. En Maurits en Marilene zijn gisteren gesignaleerd bij de preview van de kunstbeurs Tefaf in Maastricht. Best mogelijk dat zij daar dit weekend ook zijn ivm Marilene's werk voor het Rijksmuseum. Mogelijk zijn zij dus verhinderd (of wie weet zien we ze morgen in actie).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?