Op 19 mei was Prinses Laurentien met de Raad van Kinderen aanwezig bij Desso! De Prinses droeg een zwart met witte broek, een witte top, zwarte blazer en een sjaal in zwart/wit/grijs. 

 Helaas is de ontwerper van deze kleding mij niet bekend. Iemand tips?

Op woensdag 20 mei was Prinses Laurentien met de Raad van Kinderen aanwezig bij C&A! De prinses leidde er een dialoogsessie, waarin de kinderen oplossingen presenteerden aan de directie van C&A.

 

Foto met toestemming ©Raad van Kinderen (Missing Chapter Foundation)

 

De prinses droeg een blouse met slangenprint van Diane von Fürstenberg, vermoedelijk op een lange zwarte broek. Het is niet heel goed te zien, maar het zou heel goed kunnen dat ze er een sjaal van dezelfde stof op draagt. 

 

Afbeeldingen ©Diane von Fürstenberg

 

Op donderdag 21 mei was Laurentien met de Raad van Kinderen aanwezig bij de NS. Kinderen van de school De Paradijsvogel gingen hier onder haar leiding in gesprek met de directie. Ze draagt zo te zien een geel jasje en een sjaal. Verder is haar kleding helaas niet goed te zien.

 

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Rebreb

Rebreb

donderdag 28 mei 2015 - 19:09

Ik was als leerkracht aanwezig bij de bijeenkomst van de Raad van Kinderen bij C & A in Amsterdam. Wat kan prinses Laurentien dat goed: een dialoog met de kinderen en de directie van C & A leiden!
Wat haar kleding betreft: ze droeg inderdaad een sjaaltje met hetzelfde dessin als haar top. Er onder een strakke zwarte broek en bordeaux - suede schoenen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 27 mei 2015 - 19:27

Ik vind het initiatief van de Raad voor kinderen bij grote bedrijven echt geweldig! Wat een super initiatief van Laurentien. De outfit is geen favoriet, maar haar enthousiasme maakt alles goed!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

woensdag 27 mei 2015 - 18:51

De broek vindt ik te druk nu ie wijd is.. Maar haar top, jasje en sjaaltje vind ik wel mooi...

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 27 mei 2015 - 18:02

Ik zou Laurentien wel eens in een felle, glanzende Natan-jurk willen zien. Ze heeft inderdaad haar eigen stijl maar ik vind deze vrij mannelijk en ook wel onrustig door de drukke patronen. Ik vind het haar niet flatteren, zo jammer.

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 27 mei 2015 - 17:57

Ik word bijna altijd blij van Laurentien. Ze heeft een heel eigen stijl en dat waardeer ik. Bovendien lijkt ze me ook gewoon een heel leuk mens.

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 27 mei 2015 - 16:39

Het boven gedeelte vind ik erg leuk, maar de broek vind ik helemaal niets. Meer voor op het strand ofzo...

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 27 mei 2015 - 16:34

Ze blijft echt zichzelf. Wat een leuke outfit!
En ze werkt zo vaak met kinderen, geweldig hoor.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?