Vandaag is het tijd voor een special over het huwelijk van Prins William en Catherine Middleton! Het paar is vandaag 4 jaar getrouwd! William en Catherine hebben een zoontje, George, en verwacht een dezer dagen hun tweede kindje! 

De verloving van Prins William en Catherine Middleton werd aangekondigd op 16 november 2010. Prins William is een paar weken daarvoor, tijdens een reis naar Kenia, op de knieen gegaan. Eind oktober heeft hij Catherines vader, Michael Middleton, om haar hand gevraagd. Oorspronkelijk zou de verloving op 3 november worden aangekondigd, maar door het overlijden van Catherine's opa werd dat uitgesteld.

Het huwelijk van William en Catherine vond plaats op 29 april 2011. Na het huwelijk kreeg het jonge echtpaar van Koning Elizabeth de titels Hertog en Hertogin van Cambridge.

Catherine droeg een japon van Sarah Burton voor Alexander McQueen. De bruidsjapon werd gemaakt van ivoorkleurig en wit satijn. De sleep is 2,7 meter lang. Op de kanten overjurk, van handgemaakt kant, staan rozen en narcissen. Het kant is gemaakt door de Royal School of Needle Work van Hampton Court Palace. 

Catherine droeg een lange sluier met de halo-tiara, die door Koningin Elizabeth in bruikleen is gegeven. De tiara is in 1936 ontworpen door Cartier.

Catherines oorbellen, ontworpen door Robinson Pelham, zijn een persoonlijk kado van de ouders van Catherine. Ze zijn geinspireerd op het familiewapen van de familie Middleton. Haar zus Pippa kreeg vergelijkbare oorbellen van hun ouders.

Prins William draagt het rode uniform van de Irish Guards. William is erekolonel van de Irish Guards. Zijn uniform is ontworpen door de kleermakers Gieves & Hawkes.

Het bruidsboeket bestaat uit mirte, lelietjes van dalen, sweet William, en takjes klimop. Bloemist Shane Connolly maakte het bruidsboeket.

Catherines zus Philippa Middleton is bruidsmeisje. Zij draagt een jurk die perfect past bij Catherines bruidsjapon. Ook deze is ontworpen door Sarah Burton.

Prins Harry is getuige voor Prins William. Ook hij draagt een schitterend uniform. 

De bruidskinderen zijn: Lady Louise Windsor (dochter van Edward en Sophie), Margarita Armstrong-Jones, Eliza Lopes (kleindochter van de Hertogin van Cornwall, dochtertjes van Laura Lopes-Parker Bowles), Grace van Cutsem (dochter van Williams vriend Hugh van Cutsem), Tom Pettifer (petekind van Prins William, zoon van zijn voormalige kindermeisje) en William Lowther-Pinkerton (zoon van Williams prive-secretaris). De bruidsmeisjes dragen jurken die zijn ontworpen door Nicki McFarlane.

 

Zo waren de belangrijkste Koninklijke gasten en familieleden gekleed:

En tenslotte natuurlijk onze eigen Maxima!

Wat vinden jullie van bruid Catherine, en willen jullie iets kwijt over kleding van de belangrijkste gasten?

Beelden: screenshots video's Youtube. De volledige uitzending van het huwelijk is hier terug te vinden: https://www.youtube.com/watch?v=schQZY3QjCw

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 29 apr 2016 - 08:35

De log van een jaar geleden - zonder wijzigingen - even voor vandaag omhoog geplaatst!

afbeelding van Eef

Eef

maandag 04 mei 2015 - 22:57

Ik reageer wat laat op deze blog want dat lukte een paar dagen niet om in te loggen. Ik wil nog even zeggen dat ik Kate's jurk de mooiste trouwjurk vind van alle royals, (behalve de extra plooien op haar achterste, die maakten het net weer wat te pompeus), vooral die sexy buste, echt wel gedurfd! En Maxima was ook wel aardig in haar roze pakje (beetje flets misschien), maar de ALLERMOOISTE die dag vond ik Letizia van Spanje die dag. Met een heel grappig oud engels hoedje, (beetje charlestonstijl) met losse haren, mooi roze pakje, heeeeel elegant en in stijl van het gastland. Ik ben het nooit vergeten: http://www.zimbio.com/photos/Queen+Letizia+of+Spain/Royal+Wedding+Arriva...

afbeelding van zara

zara

vrijdag 01 mei 2015 - 10:25

De sluier vond ik indertijd niet zo mooi, omdat hij als een oude vitrage naar beneden hangt, en de jurk vond ik iets te simpel, de sleep te kort, de make-up te hard, etc. Maar nu ik de beelden weer terug zie, vind ik het allemaal wel goed bij elkaar passen. Het geeft het karakter en de smaak van Catherine heel goed weer; onder het brave dat 'donkere' randje van een vrouw die heel goed weet wat ze wil en waar ze voor staat, met een binding aan het 'gewone' en natuurlijke (de bomen in de kerk vond ik daar ook naar verwijzen). Wat ik wel jammer vind is dat ze niet wat meer volwassen bruidmeisjes had. Pippa valt naar mijn mening iets teveel op omdat ze alleen loopt. Ze ziet er overigens wel 'stunning' uit in deze slanke japon met watervalhals en korte mouwtjes, en ze vervulde haar rol van bruidsmeisje wel perfect.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 01 mei 2015 - 14:14

Ben zooooo benieuwd naar het 2de prinsje of prinsesje. De geboorte zal toch zeker niet meer lang op zich laten wachten. Vandaag wordt ze ingeleid. Heel Engeland is in hoge staat van opwinding. Ik denk dat het weer een prinsje wordt. Onderbuik gevoel ;)

afbeelding van LG

LG

maandag 04 mei 2015 - 23:22

Henny, jij hebt dus geen onderbuik ;-)))

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 01 mei 2015 - 10:41

Henny, hoe weet je dat ze vandaag wordt ingeleid? Ik hoop ook dat de baby gauw komt, het heeft nu lang genoeg geduurd :)

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 01 mei 2015 - 14:15

Las ik vanmorgen ergens op Internet. Weet even niet meer waar. Maar ze is over tijd, dus dat zou wel kunnen dat ze wordt ingeleid. Maar, goed, je kunt ook niet alles geloven.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 01 mei 2015 - 14:24

Op internet wordt alle dagen geroepen dat ze vandaag geboren wordt. William en Catherine hebben ondertussen in een maand tijd al heel wat kindertjes gekregen. Nou ja, heel wat bevallingen moeten ondergaan in ieder geval.

Wees gerust (niet voor jou Henny, in t algemeen), de vorige keer werd het door Clarence House bekend gemaakt toen ze daadwerkelijk aan het bevallen was. De kans is groot dat dat nu weer gebeurd. Dus als zij nog niets meedelen, geloof ik het nog niet helemaal. Afwachten dus nog maar ff! Al kijk ik er ook echt naar uit!

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 01 mei 2015 - 10:21

Oh, en ik denk zeker te weten (..) dat het een meisje wordt.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 01 mei 2015 - 10:12

Onderbuikgevoel, grappig in deze context ;)

afbeelding van Rietje

Rietje

donderdag 30 apr 2015 - 23:48

Ik vond het een klassieke bijna ouderwetse bruidsjurk. Weinig verrassend. Ik was toen ook wat teleurgesteld. Vooral haar sluier zo plat op haar haar vond ik zo gewoontjes. Het leek net of ze even vitrage over haar hoofd had getrokken.

afbeelding van WA

WA

vrijdag 01 mei 2015 - 14:22

Sluit ik me bij aan. Jurk weinig verrassend, losse haren niet mooi, sluier te plat, boeket te klein. Weinig indrukwekkend.
Onze prinses Laurentien staat (voor mij) nog steeds in de top!

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 30 apr 2015 - 23:08

Kate droeg een prachtige jurk , een van de mooiste koninklijke bruiden !
De pasvorm , stof , schoonheid alles was perfect .
Het boeket viel een beetje weg in het geheel .
Ik snap die ophef over Pippa niet , ze ziet er prachtig uit !
Maxima ook trouwens , wanneer doet ze het nog eens aan ?
Een geslaagde dag met een prachtige bruid !

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 30 apr 2015 - 22:14

Als ik nu nog jong, fris en fruitig was, ging ik heftig kijken of prins Harry mij niet zag staan! Haha!
Zoooo veel meer interessant enz. dan zijn grote broer...
Ben nog steeds heel blij met mijn man. Deze zomer zijn we 45 jaar getrouwd!

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 01 mei 2015 - 00:13

Geweldig, 45 jaar!
Harry is inderdaad een echte 'Prince charming' :) Of ik met hem getrouwd zou willen zijn is een tweede, want volgens mij deugt hij van geen kant, hahaha. Misschien is dat ondeugende trouwens wel juist een eigenschap die hem zo charmant maakt:) Maar wellicht komt er een vrouw op zijn pad die hem volledig weet te temmen...wie zal het zeggen? Ik hou het in ieder geval maar bij mijn eigen lieve en knappe man, die ik voor geen prins zou willen ruilen :D

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 30 apr 2015 - 23:30

45 jaar! Dat is een hele mooie tijd, en extra mooi dat je nog steeds blij met je man bent!

Harry is een lekker ding inderdaad (ook al ben ik dan getrouwd, ik vind het ook!)

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 30 apr 2015 - 21:17

Heel gek, de jurk is prachtig, en toch ontbreekt er iets: onschuld, zachtheid?
De cups te uitgesproken, de halslijn prachtig, het gezicht te hard opgemaakt ( voor de camera's?); het haar te gewoontjes voor deze dag en deze jurk waardoor het het net niet was?

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 30 apr 2015 - 20:11

Even tussendoor ;) hebben jullie het nieuwe kapsel van Letizia gezien , een kort kapsel met een Bob .
Dat geeft haar te dunne lichaam iets meer pit !

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 30 apr 2015 - 20:23

Dat is hier inderdaad al uitgebreid besproken in de logs over Koningin Letizia. Maar geeft niet uiteraard, t is even wennen, maar ik moet zeggen dat ik er nu wel aan begin te wennen en het op zich wel mooi vindt. Minder piekerig zo, verzorgder.

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 30 apr 2015 - 22:55

O sorry , ik zag vandaag pas dat ze een ander kapsel had , ik dacht eerst dat ze het opgestoken aangezien dat ze dat in het verleden deed !
Ik heb de logs nog niet bekeken , met 3 kinderen heb je een druk leven ;)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 30 apr 2015 - 23:29

Geeft niets hoor! En, ik weet dr alles van (al heb ik er dan 2). Ik kom ook niet altijd zo snel toe aan het bloggen als ik zou willen. Nou ja, er moet iets te wensen over blijven, en k ben dolblij met mn 2 (nee 3 natuurlijk!) kerels!

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 30 apr 2015 - 19:53

Okay, dan ben ik, geloof ik, de enige die haar haar niet zo mooi vond, die dag.
Een sluierachtige, erg dikke hoofddracht, en dan daaronder het heel dikke, loshangende haar, vond ik niet mooi. Gevoelsmatig niet mooi.
Ik weet niet precies hoe ze het had moeten vaststeken maar dat had ik wel mooier gevonden.
Ik weet nog precies dat ik een katerig gevoel had, na afloop.
Ach ja, we are not all alike...

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 30 apr 2015 - 20:06

Nee, Margreet, je bent niet de enige. Ik herken wat je schrijft. Juist omdat ze (bijna) altijd haar haar los heeft zou het iets bijzonders geweest zijn als ze het had opgestoken. Het losse haar had iets te meisjesachtig, terwijl haar (permanente? net als haar moeder?) oogmake-up te zwaar was, in mijn optiek. Dat is wat ik bij Kate vaak ervaar, een bepaalde (subtiele) disharmonie die ik niet goed kan plaatsen. Ze blijft me verbazen :-)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 30 apr 2015 - 20:40

Wat komisch weer, als iemand mij nog nooit heeft verbaasd op mode gebied is het Kate wel! Ik vind het altijd een beetje van hetzelfde en nooit eens iets verrassends. Maar dat is niet negatief want ik vind dat ze er altijd mooi uitziet.

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 30 apr 2015 - 21:12

Ik denk dat je me verkeerd hebt begrepen :-)
Dat is precies wat ik ook bij haar heb, qua mode verbaast ze me zelden. Zelden verrassend, ik zou zeggen dat ze tot bijna in de perfectie voldoet aan de verwachting of het beeld wat mensen hebben van een iemand uit de koninklijke familie. Maar dat laagje daaronder wat ze zo af en toe laat zien vind ik wel verrassend. Ze doet dat al met haar oog make-up. Het geeft haar iets hards in haar uitdrukking, terwijl haar hele uitstraling iets zachts heeft. Voor mij is dat niet congruent en geeft dat iets 'kriebeligs' als ik haar zie.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 30 apr 2015 - 21:33

Dank je wel voor je toelichting, nu begrijp ik wat je bedoelt:)

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

donderdag 30 apr 2015 - 20:37

AnneR en Magreet ik ben het met jullie eens. Opgestoken haar was mooier geweest.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 30 apr 2015 - 20:39

Hoezo? Ik vind Kate een prachtige vrouw, maar ik vind haar minpuntje haar houding: ze loopt een beetje krom en ik vind altijd dat dat meer opvalt als ze haar haar opsteekt.

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 30 apr 2015 - 18:37

Hoewel het natuurlijk een prachtig sprookjesplaatje is ben ik er persoonlijk toch niet zo weg van. Misschien heeft het te maken met wat Merel zo duidelijk beschrijft: de moderne elementen van strak gesneden corset, sexy V-hals etc. Het lijkt op het eerste gezicht super klassiek (wat ik heel mooi vind) maar het is meer een soort Disney-klassiek, laten we zeggen Sneeuwwitje in dit geval. En terwijl de jurk dus stiekem een heel sexy uitstraling heeft omdat hij Kates figuur benadrukt draagt ze er dan wel weer een sluier bij die minstens zo zedig is als wat Mathilde droeg bij haar ontmoeting met de paus . Ik denk dat ik het geheel trouwens zonder de opvallende puntige cups (inderdaad, zo' n gestroomlijnde she-hero uit een stripverhaal) al een stuk mooier zou vinden, dan wekt het minder stripheldin-/ filmsterassociaties op.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 01 mei 2015 - 08:07

@Imke: Wat grappig, war ik er juist zo super aan vind, vind jij juist niet mooi!

Ik zie het denk ik toch beetje als theater, en in die zin vind ik dit een geweldige interpretatie van een moderne sprookjesbruid, Disney meets Lara Croft ;)). Zou ik de jurk zelf ooit gekozen hebben, of zelfs maar mooi vinden bij een 'gewone' trouwerij? Nee waarschijnlijk niet. Dan vind ik iets dat Pippa droeg veel mooier. Maar voor DEZE trouwerij vond ik de jurk en alles wat erbij kwam echt geweldig. Niet misplaatst kuis, niet zoet, maar krachtig en modern, en toch met een duidelijke historische link. Ik denk dat ik juist die 'botsing', interessant vind.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 30 apr 2015 - 18:08

Ik vind dit werkelijk de perfecte jurk voor de vrouw en de gelegenheid. Het is een moderne jurk voor een moderne vrouw ('maar' een 3m lange sleep, gedoseerd gebruik van kant, een scherp corsetachtig bovenlijfje (die scherpe cups en smalle taille zijn een handelsmerk van McQueen) met een sexy v-hals), en toch ook klassiek en aanwezig genoeg om te passen in de entourage van de Westminister (de wijde rok, de sluier, de tiara). Het silhouet is bijna archetypisch, zo zien bruidspoppetjes voor op de taart eruit, maar ze heeft door het corset ook iets van een soort she-hero uit een strip. Ze hield haar haar los, en dat maakte het wat losser, meer zichzelf. Enige minpuntje dat ik kan bedenken is de zwaar aangezette ogen en wenkbrauwen; iets zachter had ik mooier gevonden. Maar het was wel de oog make up die ze altijd heeft, en dat waardeer ik wel.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 30 apr 2015 - 17:21

Een prachtige bruid, maar de cups hadden voor mij iets minder duidelijk mogen zijn.................
Maar ze was een plaatje, alleen al hoe de rok valt, zo elegant.
Ik vind het jammer dat we Maxima nooit meer in dit beeldschone pakje hebben gezien, het is zo mooi, dat laat je toch niet in de kast hangen?
De moeder van Kate had ook een prachtig complet aan.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 30 apr 2015 - 16:35

Ehm... Ik heb een andere mening... Deze jurk is alom geroemd net als die van Grace van Monaco, maar om eerlijk te zijn vind ik juist die bruidsjurken niets...
Ik vond Pippa veel mooier:). Maar waarom ik deze jurk niet leuk vind? Als iets kant is vind ik dat het helemaal van dat soort stof mag zijn, vaak mooier. Vind de stof van de rok niet goed matchen bij de top. De stof van de top vind ik zelf niet eens geweldig...
Dit is mijn bescheiden mening. Haar haar en tiara bijv. vond ik dan weer wel mooi!

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 30 apr 2015 - 16:34

Wat zag Kate er prachtig uit! (Vind ik trouwens bijna altijd als ik foto's van d'r zie) Echt op en top een koninklijke bruid en het paste gewoon precies bij het Engelse hof. Dit vind ik een van de mooiste koninklijke trouwjurken die ik gezien heb!
Haar make-up was ook erg mooi. Niet te overheersend, maar toch zichtbaar. Erg mooi!
De queen, Camilla en Kate's moeder vind ik er ook prachtig uit zien. Allemaal erg stijlvol en gekleed naar hun leeftijd. (niet te jong en niet te ouwelijk;))
De uniformen van William en Harry vind ik ook erg mooi. Leuk om zoiets te dragen op je trouwdag!
En Máxima, wat vond ik haar er ook prachtig uit zien! Ik hoop ook zo dat ze dat pakje nog een keer/meerdere keren gaat dragen. Ik vind het haar zo mooi staan en voor dat geld... Ik zou het echt zonde vinden als ze het in de kast laat hangen.

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 30 apr 2015 - 14:55

Ik vond de jurk van Kate echt prachtig!!

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 30 apr 2015 - 14:47

ja mooie jurk inderdaad, maar de ben het eens dat de cups wel heel opvallend waren. Ik vond de sluier helemaal niet mooi, te zwaar. leek wel een vitrage ook qua kleur wit in plaats van een luchtige sluier.
vond het rok gedeelte van Gracia vele malen mooier. Dat blijft voor mij de ultieme bruidsjurk
Maar wat een schattig plaatje zo samen als ze de kathedraal uitlopen, beeldig

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 30 apr 2015 - 14:15

Wat leuk dat je hier over bericht, toevallig gisteren ook het item op Royal Hats gelezen en gezien : https://royalhats.wordpress.com/2015/04/28/british-royal-wedding-four-ye...

Je schrijft (TWoR) dat op de japon van Kate rozen en narcissen staan. Wat ik begreep uit het verhaal van Royal Hats is dat Kate in overleg met de ontwerpster de kenmerkende bloemen van Groot-Brittanië in het kant verwerkt wilde: rozen van Engeland, narcissen van Wales, distels van Schotland en witte klaver van Noord-Ierland.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 30 apr 2015 - 14:01

Even 2 beelden van Maxima op de trouwdag van William en Catherine toegevoegd.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 30 apr 2015 - 22:05

Dank je wel. Ik kan het me inderdaad niet meer herinneren, het heeft dus, helaas, geen indruk gemaakt.
Wel vond en vind ik de coupeverwerking bij de japon van koningin Elisabeth heel erg mooi. Dat, de jurk van Pipa en die schattige bruidskinderen is me nog het best bijgebleven.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 30 apr 2015 - 13:19

Als je het hebt over een koninklijke bruidsjurk dan is het deze wel! Een van de mooiste koninklijke jurken ooit. Ook Pipa, Wiliam & Hary zagen er geweldig uit. Onze Máxima droeg tijdens deze bruiloft een prachtig kanten pakje waarvan ik nog altijd hoop dat we het een keer terug gaan zien... Zou mooi zijn voor het bezoek aan Canada of Amerika...

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 30 apr 2015 - 11:59

Máxima vond ik er die dag heel mooi uitzien en door de sterren op haar hoed ook heel koninklijk. De jurk van Catherine vond ik aardig, maar ik hou nooit zo van naden op de borstpartij. Lijken al snel tepeltjes. Niet mooi bij Máxima, maar ook niet bij Catherine.

De Queen zal er, zoals altijd, keurig uit en de moeder van Catherine vind ik het toppunt van elegantie. Zo wil ik ook oud worden!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 30 apr 2015 - 10:02

Helemaal met Magda en Carmen eens. Ik heb toen echt genoten van de rechtstreekse Tv-uitzending.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 30 apr 2015 - 12:02

Ik vind zulk soort dagen zo leuk! Zeker als we hier op deze website ondertussen meepraten over wat ons opvalt. Kijk nu al uit naar de bruiloft van Carl Philip! Denk dat de bruid ons wel gaat verrassen.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 30 apr 2015 - 18:37

Ben een beetje bang voor de bruid, vind haar zo ordinair:( Kate daarentegen zag er prachtig uit en vind het nog altijd leuk dat ze haar haar niet had opgestoken zoals de meeste koninklijke bruiden.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 30 apr 2015 - 18:40

Ik ben ook heel benieuwd naar de jurk Linda! Misschien valt het ontzettend mee, want ik heb wel het gevoel dat ze haar best doet om het allemaal wat degelijker te laten overkomen. Wellicht worden we positief verrast :)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 30 apr 2015 - 18:43

:) ik hoop ook zeker dat we positief verrast worden! Maar ik hoop vooral dat ze haar haar een andere kleur verft. Je ziet dat het niet haar natuurlijke kleur is. Het is nu veel te hard bij haar huisdskleur en ogen en dat zorgt vooral voor de ordinaire uitstraling vind ik. Ik ben trouwens ook nog steeds benieuwd naar jou trouwjurk carmen- jij was toch ook vorig jaar getrouwd- maar geen idee of je dat wil delen of misschien al hebt gedaan:)

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 01 mei 2015 - 00:22

Haar haar is al lichter geworden, al heeft ze het stilaan weer wat donkerder bruin gemaakt. Dat zwarte is echter verdwenen.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 30 apr 2015 - 20:56

Jaaaa Linda, ik heb Josine ook een foto beloofd toen maar het is er nooit van gekomen! Ik wil best een foto met je delen hoor, maar ik zou niet weten hoe. Wij hebben geen website waar we op staan of zo.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 30 apr 2015 - 21:26

Hmm, dan wordt het inderdaad een beetje lastig:D

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?