Kroonprinses Victoria heeft deze maand verschillende activiteiten gehad. Helaas kwam het er niet eerder van om hier over te schrijven: daarom vandaag een gezamenlijke log over haar diverse activiteiten (de meest recente activiteit staat bovenaan).

Op 18 november brachten Kroonprinses Victoria en Prins Daniel samen een bezoek aan Varmland. Victoria ging gekleed in een nieuw positiejurkje van Seraphine. Daar over heen droeg ze een bekende lichtblauwe mantel.

---

Ongeveer een week geleden had Kroonprinses Victoria een ontmoeting met de Japanse prinses Ayako Takamado. Victoria ging gekleed in een grijs positiejurkje van onbekende ontwerper.

---

Op 17 november ontving Kroonprinses Victoria samen met haar vader de minister van migratie. Ook ontvingen ze samen de commissie van Buitenlandse relaties op het paleis. Victoria herdroeg het geruite zwart/witte jurkje van Asos Maternity. Daarop droeg ze een kort zwart jasje. Met dank aan The Royals and I kan ik melden dat deze van Seraphine is. Het jasje komt uit een vorige collectie, en is daarom online niet meer verkrijgbaar.

---

Op dinsdag 10 november was Kroonprinses Victoria aanwezig bij een WWF college. Victoria droeg hier een rood jurkje met sterrenprint van Asos Maternity.

Victoria draagt een korte versie van de jurk uit onderstaande collage.

De Prinses droeg deze jurk eerder tijdens het bezoek aan Peru, in oktober 2015.

---

Op zaterdag 7 november waren Kroonprinses Victoria en Prins Daniel aanwezig bij een benefietconcert voor de vluchtelingen in Europa. Victoria droeg een zwarte jurk met een zwarte mantel, die ze eerder heeft gedragen in september, bij een activiteit voor de Hersenstichting.

---

Natuurlijk kunnen we het niet laten om even te wijzen op de nieuwe foto's van Prinses Estelle, die gisteren zijn vrij gegeven!

 

Ben je benieuwd naar de kleding van Prinses Estelle, klik dan hier!

Wat vinden jullie van Victoria's kleding? En wat vinden jullie van de foto's van Prinses Estelle?

Afbeeldingen ©Seraphine, ©Kungahuset (Kate Gabor), ©Asos Maternity, screenshots video (Expressen).

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 25 nov 2015 - 09:20

Wat een stralende zwangere prinses. De rode jurk vind ik wat minder. Die zwartgeblokte is inderdaad een topper.
En die Estelle is zo n leuk miepje!

Dank Carmen voor de links. Die foto waarbij het haar wat is opgebold is supermooi en zou ze best wel vaker kunnen doen... maar misschien houdt ze dat voor als ze koningin is!

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 24 nov 2015 - 22:38

Kate heeft net zulk dik haar, maar draagt het veel vaker los. Met of zonder lok, maakt mij niet uit. Alles beter dan die sportknot.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 24 nov 2015 - 21:10

Wat ziet ze er stralend uit tijdens haar zwangerschap. Vergis ik me nu of heeft ze al een flinke buik voor 4,5 maanden zwangerschap? Wat een leuk meisje is Estelle, ze gaat steeds meer op Victoria lijken.
Ik vind vooral het zwart wit geblokte jurkje van 17 november erg leuk. Ook de zwarte jurk en jas van 7november vind ik erg mooi staan. De rest van de kleding vind ik mooi, maar erg klassiek. Het mag wat vlotter wat mij betreft. Ik ben beneiuwd wat ze gaat dragen tijdens de uitreiking van de Nobel prijzen. Hoop op wat mooie avondkleding!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

dinsdag 24 nov 2015 - 20:08

Die eerste foto van Estelle, geweldig!
De grijze jurken en het zwart, met wit geblokte jurkje met het mooie jasje vind ik mooi...Wel lijkt het me leuk als ze op de strakke jurken, net boven haar bolle buik een lint/strik maakt, dat geeft zo'n mooie finishing touch!

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

dinsdag 24 nov 2015 - 18:07

Ik ben echt verliefd op dat koppie van Estelle! <3
Ik vind de blauw witte jurk het mooist.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

dinsdag 24 nov 2015 - 16:38

Zo willen we allemaal wel zwanger zijn :) wat ziet ze er goed uit!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

dinsdag 24 nov 2015 - 14:22

Het jurkje van Asos is mijn top van deze log. Victoria kan goed zwart dragen... in tegenstelling tot andere koninginnen en prinsessen.

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 24 nov 2015 - 12:32

Victoria is een prachtige prinses en heeft, zo te zien, een heel fijn gezinnetje.
Een man die nooit op de voorgrond staat, maar voortdurend zorgzaam is voor zijn beide dames, een dochter die een vrolijke, pittige tante is, maar ook heel zorgzaam. Zo haalde zij tijdens de doopdienst een speen voor haar huilende neefje, hartverwarmend. Dat zij haar haar altijd strak naar achteren draagt, ach, Maxima draagt het naar onze zin te vaak los. Van mij mag Victoris het zo houden, het ziet er in elk geval netjes uit.

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 24 nov 2015 - 21:38

Helemaal mee eens !
Goed om dat ook eens te schrijven over Daniël .

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 24 nov 2015 - 12:29

Kareltje@ Waarom dan het haar niet uitdunnen zodat je het wel los kunt dragen. Ik had zelf een hele dikke bos van fijn haar en die liet ik geregeld uitdunnen.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 24 nov 2015 - 11:44

Leuke zwangerschapskleding. Het jurkje van Asos vind ik het mooist, qua kleur en qua pasvorm. Het geruite jurkje is ook erg leuk maar niet met het jasje er op.
Inderdaad jammer: altijd dat strak naar achteren getrokken haar. Misschien is de bob waar we het laatst over hadden iets voor Victoria. Maar ik blijf het zeggen: als ik zulk mooi en dik haar zou hebben dan ging er bij nooit een elastiekje in. Los met die bos.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 24 nov 2015 - 12:08

Oh nee, please geen bob voor Victoria! Dat vind ik echt niet bij haar passen. Maar zo af en toe eens los zou ik erg leuk vinden. Al vind ik ook wat te zeggen voor de redenering van Kareltje, misschien kan ze er zelf inderdaad niet zoveel mee. Of ze is gewoon niet handig om zelf iets bijzonders met haar haar te doen, en ze wil niet steeds naar een kapper. Geen idee!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 24 nov 2015 - 21:05

Een tijdje geleden zag ik een foto van Victoria met vlot in laagjes geknipt haar. Wat mij betreft mag ze haar haar wat vaker zo dragen!

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 24 nov 2015 - 11:34

Leuke zwangerschapskleding draagt ze over het algemeen! Het geruite jurkje met het zwarte jasje vind ik het mooist in dit rijtje.
Victoria is een stralende prinses, maar ik vind het zo jammer dat ze haar haar bijna altijd zo super strak naar achteren draagt. Ze zal zich er wel prettig bij voelen, maar met een ietwat lossere look (zoals te zien is op de links die ik heb bijgevoegd) krijgt ze een veel zachtere en nog mooiere uitstraling vind ik.

http://bitterblondin.se/wp-content/uploads/2011/08/kronprinsessan-Victor...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1867688/images/2010/vic_linda_95410209.jpg

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 24 nov 2015 - 20:22

Ik sluit me bij Carmen aan.

Overigens valt het me op hoe fijn het is om iemand te zien die (ogenschijnlijk dan) geen botox heeft gebruikt of andere ingrepen heeft gehad. Geen gezicht als een wassen beeld of zwaar opgemaakt maar naturel en eerlijk. Maar dat vind ik ook van Victoria.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 24 nov 2015 - 18:21

Heel mooi deze kapsels :-) bedankt voor de linkse.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?