De Luxemburgse Royals recyclen enorm veel! En, niet allemaal bij dezelfde persoon, het gaat ook geregeld van Maria Teresa naar 1 van haar schoondochters, of het rouleert tussen de schoonzussen onderling!

De Luxemburgse Prinses Tessy was deze week aanwezig bij een diner van de Special Olympics. Het was haar eerste solo-activiteit voor het Luxemburgse Groothertogelijk huis. 


 
Het pakje dat Prinses Tessy droeg meende ik te herkennen. Even googelen op Prinses Alexandra: en ja hoor, het pakje is van Prinses Alexandra!  Zij droeg de jurk en het jasje van Natan bij het huwelijk van Prinses Marie-Christine van Oostenrijk met Rodolphe de Limburg-Stirum.

Meer foto's zijn te vinden op de website Monarchie.lu

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Lisanne

Lisanne

maandag 11 mei 2015 - 14:58

Het pakje vind ik mooi, maar de band te breed, het maakt breed... Het zou eigenlijk een smallere, en doorbroken band moeten zijn. Met doorbroken bedoel ik met een strik oid erop. Of gewoon iets waardoor het naaar onder gaat, maakt het gelijkertijd ook iets speelser!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 10 mei 2015 - 07:59

Mooie dame is prinses Tessy. Ik ben niet zo weg van deze outfit. De kleur staat goed, maar (het kan aan de foto's liggen) dit maakt haar wel erg breed...

afbeelding van Sanne

Sanne

zaterdag 09 mei 2015 - 19:27

Leuk dat we Tessy 'ns officieel aan de slag zien! Het is überhaupt de eerste keer dat ze een solo-activiteit bijwoont :) Ze zag er mooi uit! Het was trouwens geen bezoek aan het buitenland: ze ging naar Mondorf-les-Bains, da's in Luxemburg. Tijdens deze activiteit werd het Luxemburgse team voor de Special Olympics Zomer Spelen gepresenteerd die dit jaar plaats vinden in Los Angeles.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 09 mei 2015 - 23:49

Oeps, niet helemaal goed opgelet geloof ik! Bedankt voor je aanvulling, heb het gewijzigd!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 09 mei 2015 - 16:51

Leuk dat ze dat doen. En ja, er zijn momenteel veel jonge vrouwen aan het Luxemburgse hof, dus dat gaat ook goed. Pakje staat haar goed.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 09 mei 2015 - 14:55

Voor deze nieuwe serie heb ik al verschillende items gevonden. Als je iets vind wat de ene Prinses van de andere (of van Maria Teresa) draagt, mail het gerust naar theworldofroyals@hotmail.nl! Bedankt!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?