Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven waren op maandagavond 13 april aanwezig bij het traditionele galadiner 'Night of the Stars' in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. En, heel verrassend, ook Prins Floris en Prinses Aimée waren deze keer aanwezig! 

Prinses Margriet droeg de groene jurk die ze bij de inhuldiging van haar neef, Koning Willem-Alexander, droeg. Een prachtige jurk! De ontwerper is mij helaas onbekend, Josine gaat nakijken in haar archief wie de ontwerper is. Margriet droeg ook dezelfde groene pumps als bij de inhuldiging, en natuurlijk het bijbehorende tasje. Verder draagt de prinses juwelen met smaragden, uit de Koninklijke kluis.

Prinses Aimée droeg een zwarte asymmetrische galajurk, met daarover een zwarte bolero. In eerste instantie dacht ik dat ze de jurk eerder gedragen heeft, maar ik kan haar toch niet eerder in deze jurk ontdekken. Iemand enig idee van de ontwerper?

Foto's met toestemming ©Royalduo en ©Royalphoto - Gert-Jan de Wit

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 15 apr 2015 - 19:54

Ik weet niet waarom maar ik vind dit geen geweldige outfits. Jurk van Margriet is prachtig maar doet ook een beetje ouwbollig aan door de drukke stof. De jurk van Aimee is niets mis mee, maar ook niet heel bijzonder..

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 15 apr 2015 - 16:20

Wat ziet Margriet er prachtig uit! Leuk dat ze de jurk herdraagt!
Aimee vind ik er ook leuk uit zien, maar toch een tikje 'saai'. Het is allemaal zo zwart. Ik zou zelf geen bolero dragen, of eentje in een andere kleur en meer juwelen. Misschien een lange ketting, zodat die het zwarte van de jurk een beetje 'breekt'...

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 15 apr 2015 - 08:34

Deze jurk vind ik een van de mindere outfits van Margriet. Niet dat ze er slecht in uitziet hoor, maar ik vind niet dat de jurk echt iets voor haar doet.
De jurk van Aimée kan ik een beetje moeilijk beoordelen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 15 apr 2015 - 12:17

Op foto's van PPE kun je de jurk iets beter zien. Daar zie je dat de jurk aan 1 kant mouwloos is, en aan de andere kant een fladdermouwtje (weet het juiste woord niet) heeft.

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 15 apr 2015 - 12:46

Bedankt, dat had ik inderdaad gezien. Op de foto's waar ze in het geheel te zien is draagt ze helaas een bolero en op de foto's zonder bolero zie je dan weer de onderkant niet, dus een echt goed beeld krijg je niet vind ik. Voor zover het te zien is lijkt het me o.k, maar niet heel spectaculair. Maar dat hoeft natuurlijk ook niet altijd :)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 15 apr 2015 - 19:01

Klopt, ik vind het ook niet spectaculair. Ook niet lelijk, maar er gaat op deze manier wat minder van haar uit dan wanneer ze zo mooi stijlvol gekleed is.

afbeelding van Marije

Marije

woensdag 15 apr 2015 - 08:26

Leuk dat ze de jurk weer aanheeft! Bij de inhuldiging had ze de kraag toch omhoog staan? Leuk dat de jurk daardoor nu iets 'anders' is :)

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 15 apr 2015 - 07:04

Prachtige jurk van Margriet .een kleur groen die niet zoveel mensen kunnen hebben .
Maar hij staat haar schitterend !
Enne ,wat een mouw doet op die leeftijd ,zie je hier , zoveel meer stijl .
Jurk is niet te vergelijken met de rose kortgeleden ,maar dit staat toch zoveel mooier en gekleder dan bijna mouwloos of overknee laarzen ,voor deze overigens nog mooie dame .

afbeelding van amybb

amybb

dinsdag 14 apr 2015 - 22:51

Erg leuk dat Margriet deze jurk nog eens aanheeft. Ik vind hem erg mooi staan. De jurk van Aimee vind ik een beetje saai hoe ik het zo kan zien. De bolero vind ik het geheel té zwart maken...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?