Prinses Laurentien heeft afgelopen vrijdag de jaarlijkse klimaatpenningen uitgereikt. Zij doet dit ieder jaar namens het HIER Klimaatbureau. De klimaatpenningen werden uitgereikt aan Ammerlaan The Green Innovator en naar Robin Berg van LomboXnet.

Prinses Laurentien droeg een oranje/rood vestje op een bijbehorende rok.

Qua accessoires droeg ze een oranje/rode sjaal, een oranje en een rode armband, grote oorhangers en een bijpassend collier.

Qua schoenen droeg Laurentien rode sneakers.

Prinses Laurentien heeft deze outfit in 2013 gedragen toen ze een toespraak hield tijdens de openingsceremonie van TEIMUN ( The European International Model United Nations) 2013.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Foto's ©HIER Klimaatbureau, Floris Scheplitz

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

dinsdag 28 jun 2016 - 23:06

Apart hè dat ze zo de deur uitstapt naar een officiële verplichting. Terwijl ze er wel over nadenkt, gezien de combinatie van top met sjaal en armbanden. Jammer.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 28 jun 2016 - 21:29

De kleur staat haar best leuk, maar ik vind dit echt een afschuwelijk lelijke onflatteuze outfit. Die wijde korte rok boven de blote knieen staat zo onelegant. Brrr.

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 28 jun 2016 - 18:48

Het lijkt mij een aardige vrouw, Laurentien. Maar zich kleden, zoals met deze out fit, dan kun je je echt niet kleden. Sorry, dit trek je echt niet aan.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 28 jun 2016 - 18:01

Hahaha, wat lief Jens

afbeelding van Jannie

Jannie

dinsdag 28 jun 2016 - 17:36

Ook ik sluit me aan bij de vorige schrijvers. Wat dan direct de vraag oproept: als wij allemaal zien dat dit geen goede combi is met het rokje en de blote benen, waarom ziet ze dat zelf dan niet? Heeft ze geen styliste die haar af en toe adviseert? Dat lijkt me nu juist zo heerlijk als je veel geld hebt, dat je daarvoor advies kunt inhuren. Ben zelf eens naar een kleurenadviseur geweest en zoiets maakt al zoveel verschil (hoewel deze kleur haar dus leuk staat hoor!!).

PS. Ik weet dat sommigen hier het er niet mee eens zijn, maar ik ben zelf ook 48 en slank, maar toch doe ik sommige dingen echt niet meer aan naar bijv. een bruiloft of voor werk. Natuurlijk mag iemand van mij dragen wat hij wil, maar ik denk nu toch al vaker: leuk toen ik twintig was, maar nu niet meer.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 28 jun 2016 - 17:56

Ter verdediging van Laurentien: voor de spiegel vind ik het vaker geslaagdet dan later op een foto. Maar ik heb dan ook een soort omgekeerde anorexia, echt zonder gekheid en zonder iemand te willen kwetsen die hier last van heeft, ik zie mezelf in de spiegel slanker dan in werkelijkheid. Op foto of film schrik ik me wel vaak wezenloos omdat ik denk wie is die gezette vrouw met dat plofhoofd en die lekkere dikke beentjes. Heeft iemand van jullie dat ook?

afbeelding van Claire

Claire

woensdag 29 jun 2016 - 23:26

Dit komt me heel bekend voor!

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

dinsdag 28 jun 2016 - 22:02

Leuk dat je dit zo durft te zeggen, heel eerlijk ook. Maar het is toch ook zo dat je op foto's dikker lijkt dan je in werkelijkheid bent (vanwege het 2d beeld dat een foto geeft). Dus het kan met jou dus ook nog best meevallen!
Als ik mezelf op foto's zie, denk ik ook soms oeps, schrik. Maar ik kijk denk ik naar mezelf kritischer dan naar een ander, dan zie ik toch meer het hele plaatje.

afbeelding van Jannie

Jannie

dinsdag 28 jun 2016 - 21:49

Hihi. Ik heb dat ook wel 's gehad ja, bijvoorbeeld dat ik dacht wat zijn mijn armen opeens veel dikker geworden. Maar de royals zien toch juist veel foto's van zichzelf? Dan weet je toch wel een beetje waar je sterke en zwakke punten liggen? Misschien vraagt ze het aan haar man en zegt die bij alles: schat je bent prachtig, wat je ook aantrekt! ;-)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 28 jun 2016 - 13:47

Het vestje en de sjaal zijn leuk. Ik sluit me aan bij de vorige schrijvers over de sneakers, blote knieën en niet flatterende rokje. Jammer.

Het is een beetje de stijl van Essentiel waar ze vaak wat van draagt. Leuke stuks apart...in hun winkel in Antwerpen ziet t er allemaal heel leuk uit... Maar om te combineren moet je toch kritisch in de spiegel kijken. Zeker als je geen 20 meer bent.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 28 jun 2016 - 11:54

Is de set niet gekocht bij Purdey in Den Haag. Daar heeft ze eerder iets soortgelijks gekocht, iets roze achtiger. Met Koningsdag gedragen meen ik.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 28 jun 2016 - 16:22

Bedoel je niet Hardies? Die verkoopt wel Missoni, en dat koopt ze daar ook wel. Laurentien koopt daar meestal haar Prinsjesdag outfits, en ook geregeld de outfits voor Koningsdag/Koninginnedag.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 28 jun 2016 - 17:19

Je hebt gelijk! As usual....

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 28 jun 2016 - 11:51

Nee, dit is het niet. Sneakers zijn harstikke leuk, maar draag dan wel de juiste sneakers bij de juiste kleding, zoals bij een (kuitlange) strakke rok of wijd hip jurkje of smal broekje. Het rokje is ook te kort. Het haar zit veel beter. :-)

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 28 jun 2016 - 11:27

Het vestje is erg leuk, de sneakers ook. Maar inderdaad, wat er tussen zit niet. Sneakers kunnen erg leuk staan onder een rok, bijvoorbeeld een wat lange(re), strakkere rok (zie de mevrouw naast haar). Maar blij dat ze geen hoge pumps aan heeft. Zou geen goede keuze zijn geweest voor deze gelegenheid.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 27 jun 2016 - 23:54

Oh nee zeg wat een kinderlijke oilily outfit. Gympen... Doe dan hippe gympen aan en niet dit soort damesgympen. Desnoods die rode schoenen die ze bij die zwart witte breedte streep jurk droeg (en daar gympen bij)
Geen goede look voor haar. De knieën bloot voor haar is niet zo charmant

Goed eindigen... Haar haar steeds beter!!

afbeelding van zara

zara

maandag 27 jun 2016 - 22:44

Ja, ik vind haar haar de laatste tijd ook fantastisch zitten! En de top met sjaal van Missoni staat haar ontzettend goed, heerlijke combinatie dat oranje met rood. De sneakers kunnen wat mij betreft ook wel bij deze gelegenheid. Helaas is de korte wijde rok een beetje een misser. Ik zou liever in een maxi-rok zien (desnoods in dezelfde kleur roze) of een mooie broek met wijde pijpen. De mooie top verdient het om iets leuks onder te dragen!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 28 jun 2016 - 08:57

Het is niet zeker dat dit Missoni is. Maar zou goed kunnen. Ik heb er al eens eerder naar gezocht, maar kon het toen niet vinden bij Missoni. Nu zal ook niet alles online staan. Maar zolang ik er niet 100% zeker van ben dat het Missoni is, ga ik het niet vermelden in de log ;).

afbeelding van zara

zara

dinsdag 28 jun 2016 - 13:26

TWoR, je hebt gelijk hoor! Ik nam voetstoots aan dat het wel Missoni zou zijn, vanwege de specifieke patronen en de sprekende kleuren. Ik heb net nog zitten zoeken, en kwam deze sjaal tegen: https://www.littlesoho.com/missoni-sjaal-frederica-rood-p-29195.html?osC... Ik weet het niet zeker, maar zou dat 'm kunnen zijn? (Het zou leuk zijn als ik ook eens een keertje een kledingstuk zou kunnen 'thuisbrengen ;-)'!) De Missoni collecties van de afgelopen paar jaar zijn trouwens prachtig. Naast de klassieke scherpe zig-zag patronen veel prachtige ton-sur-ton kleuren die in elkaar overlopen. Zo mooi! Wat mij betreft mag Laurentien daaruit ook wel wat leuks uitzoeken, het zou haar prachtig staan!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 28 jun 2016 - 16:23

Ik denk dat dit de sjaal is! Super gevonden! Haar andere kledingstukken zijn echter niet meer zo makkelijk te vinden, maar zal dan ook vast wel Missoni zijn.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 27 jun 2016 - 22:22

Laurentiens kapsel is overigens nu een stuk beter dan een paar jaar geleden (zie onderste foto). Dit staat veel leuker.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 27 jun 2016 - 22:21

Het vestje en de sjaal zijn ok.
Maar de rok vind ik kinderachtig....zo wijd en dan kort. Schoenen niet leuk.

afbeelding van Jens

Jens

maandag 27 jun 2016 - 21:58

AnnekeM, geheel eens. Wat een heerlijke top, Missoni? Sjaal oké, maar bij de rok haak ik al af. Die sneakers kunnen echt niet.... Die draag je onder een strakke rok of jurk, niet onder zo'n rok natuurlijk.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 27 jun 2016 - 22:15

Heb inderdaad ook bij Missoni gezocht, maar kan het niet vinden. Sowieso ook al een aantal jaren oud, dat maakt het ook lastiger om te vinden.

afbeelding van Kate

Kate

maandag 27 jun 2016 - 21:13

Vreselijk die schoenen ,als je op haar leeftijd met de mode mee wil ,prima ...
Maar dit is mijn inziens vreselijk fout !
Ik zal iets positiefs schrijven ,ze heeft wel echt haar eigen stijl ,gelukkig geen blindelings volgen van 1 bepaalde ontwerper ....

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 27 jun 2016 - 20:20

Ik wilde heel enthousiast reageren... Totdat ik de rok en sneakers zag.... Helemaal Laurentien, maar ik vind het er echt niet uitzien.. De foto van verleden jaar flatteert echt niet. Graag dit rode vestje op een wijde broek a la Máxima, hoge rode suède pumps of sandalen erop en ik ben helemaal fan!

afbeelding van Magda

Magda

maandag 27 jun 2016 - 20:44

Helemaal met je eens!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?