Prinses Laurentien had deze week weer verschillende activiteiten. Zo was ze afgelopen woensdag aanwezig bij een bijeenkomst van de Raad van Kinderen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Op dezelfde dag was ze ook aanwezig in Brussel. Ze sprak hier bij de 3e Health Literacy Centre Europe conferentie. Prinses Laurentien ging bij beide gelegenheden gekleed in een lange zwarte pantalon met daarop een top met print. Over de top draagt ze een lange zwarte blazer.

Ook was Prinses Laurentien deze week aanwezig bij het jubileumcongres van MRF (Metaal Recycling Federatie). Prinses Laurentien haalde voor de gelegenheid maar weer eens haar favoriete korte zwarte rokje uit de kast. Daarop droeg ze een bekende rood/bruine blazer, een top in dezelfde kleur, gecombineerd met een bedrukte sjaal. Update: een scherpere foto van Prinses Laurentien is hier te zien! Inmiddels heb ik dezelfde foto ontvangen om hier mag plaatsen. Op deze foto is te zien dat ze een dikke zwarte panty onder het zwarte minirokje draagt, en bekende donkerrode enkellaarsjes. 

Ook heeft ze een tas bij zich in dezelfde kleur.

Het jasje en de enkellaarsjes droeg ze eerder bij een voorleesdag in 2015.

Update: Prinses Laurentien tijdens een andere gelegenheid met het zwarte rokje.

Foto's ©Stichting Lezen & Schrijven, ©MRF, ©Janiek Dam, screenshot video.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 24 nov 2015 - 00:12

Jammer, alweer te kort en te wijd. Ik ben sowieso geen fan van korte rokken op deze leeftijd, maar op onderste twee foto's zie je haar figuur tenminste nog zodat het totaalplaatje wel een jonge indruk maakt. Met het open gedragen rode jasje en de omgeslagen sjaal boven de wijdvallende rok creëert ze een nogal massief en vormeloos silhouet dat eerder middelbaar oogt dan jong. De kleurkeuze is creatief, een mooie strakgesneden pantalon was hierbij vele malen mooier en stijlvoller geweest dan deze flodderige meisjesrok.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 23 nov 2015 - 21:26

Ik vind het zwarte rokje ook veel te kort en d'r haar vind ik ook nog steeds niet mooi!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 23 nov 2015 - 21:16

Zo, even het een en ander aan reacties verwijderd, en wat foto's toegevoegd. Zo moet het weer lukken om een wat positievere stemming er in te krijgen ;-).

Voel je vrij om je eigen mening (alsnog) te geven over de kleding van Laurentien. De kleding bij het MRF is (nadat ik een foto van hen heb ontvangen en toegevoegd) in ieder geval beter te zien. Duidelijk is dat het inderdaad om Laurentiens bekende zwarte rokje gaat.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 23 nov 2015 - 21:29

TWOR@ Ik heb ontzettend veel respect voor je en vind het naar als mijn opmerking verkeerd is overgekomen, dat was zeker niet de bedoeling. Heel veel dank voor alle moeite, uren en energie die je erin steekt om een blog neer te zetten, dat realiseer ik me maar al te goed!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 23 nov 2015 - 21:46

Voor de duidelijkheid: het ging met name om een andere, flink beroerde, opmerking van iemand anders. Deze is verwijderd, de opmerking was te pijnlijk, en zeer onterecht, ook in Josines ogen. Inderdaad is het goed om (dat geldt voor ons allemaal, net zo goed voor mezelf hoor) altijd alert te zijn hoe we iets zeggen. Daar laat ik het verder bij. Blijven oprakelen is niet goed, ook niet voor de sfeer hier. Dank je wel.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 23 nov 2015 - 22:08

Ja heerlijk kind he! k Heb er over geschreven op mn eigen site, en ben nu bezig met een log over haar kleding.

afbeelding van Jens

Jens

maandag 23 nov 2015 - 13:43

De meest duidelijke foto van 10.58 uur: brrrr... wat een rare combi. Dat rokje vind ik echt heel lelijk, ook voor een jonger iemand. De laarsjes vind ik matig onder een rokje. Heb ze zelf ook en probeer het regelmatig voor de spiegel, maar blijf pumps of hoge laarzen toch mooier vinden.
En een wijd vallend colbert over een wijde rok vind ik ook niet mooi. Wijd op wijd kan wel mooi zijn met een korte top. Jammer.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 23 nov 2015 - 12:13

Wijde (te) korte rokjes vond ik echt niet mooi. Komt ook te meisjesachtig over.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 22 nov 2015 - 23:31

Er wordt zoveel geklaagd over maximas haar.... Dit van Laurentien is vele malen ernstiger, wat een verschrikkelijk kapsel

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 24 nov 2015 - 21:24

Wat jammer dat je op deze foto's niet goed kunt zien wat ze draagt... Maar wel leuk dat je weer zoveel moeite doet om Laurentien in de spotlights te zetten!
Ze zet zich echt in voor geode doelen, maar zou de korte wijde rokjes achterwege mogen laten. Een rechte variant gaat prima tot boven de knie, maar je kunt je ook te jeugdig willen kleden....

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 23 nov 2015 - 10:45

Eens, de korte wijde rokjes mogen wat mij betreft ook de kliko in. Deze korte zwarte heeft ze (als ik het goed zie hoor) ook al jaren. Die mag ze nu wel thuis dragen of in de verkleedkist doen ;-). Maar ach, dat moet ze ook maar lekker zelf weten.

Update: hm, ik twijfel toch of het wel hetzelfde zwarte rokje is die ik in gedachten heb. Hier een log over dit o.a. dit favoriete rokje van Laurentien: http://www.modekoninginmaxima.nl/mode-laurentien-herdragen-kleding/prins...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 24 nov 2015 - 21:25

Ben het zo met je eens. Er is zoveel hippe kleding die je als 50er kunt dragen en waar,we je er trendy en stijlvol uitziet... En als ik dan ok nig dat sjaaltje om haar nek zie, haak ik echt helemaal af...

afbeelding van Henny

Henny

zondag 22 nov 2015 - 15:35

Op de laatste foto vind ik de jurk veel te kort en de colbert t.o.v. de jurk veel te lang. De outfit is hierdoor uit balans. Persoonlijk hou ik niet van langere colberts.

afbeelding van Imke

Imke

zondag 22 nov 2015 - 13:57

Jammer, aan deze foto's kun je niet veel zien...

afbeelding van Henny

Henny

zondag 22 nov 2015 - 11:33

Haar kledingstijl vind ik over het algemeen niet mooi.
De bordeauxrode enkellaarsjes vind ik mooi. De rest van de outfits is moeilijk te zien. Jammer.
Ook jammer dat ze veel te weinig met haar activiteiten in het nieuws komt. Ik denk dat dit haar eigen keuze is.

afbeelding van Paula

Paula

zondag 22 nov 2015 - 11:18

Helaas zijn de outfits, op de laatste na, niet goed te zien. Maar de laatste is toch wel leuk: als ze het jasje weg had gelaten en de jurk was langer geweest had ik het geheel héél leuk gevonden.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 22 nov 2015 - 12:17

Paula@ Die laatste foto is van veel eerder, die staat erbij om ons nog eens het jasje en de enkellaarsjes te tonen.

afbeelding van Paula

Paula

zondag 22 nov 2015 - 12:59

@Eftichia: oh ok, ja ik zie het nu. Nou, dat zag er best leuk uit :)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 22 nov 2015 - 15:48

Paula@ Maar voor een vrouw van 49 jaar toch zeker niet??

afbeelding van Paula

Paula

zondag 22 nov 2015 - 17:40

@Eftichia: nou, oké, de roezels onderaan zijn wat kinderlijk maar ik vind de kleuren Laurentien leuk staan en dit keer ook eens niet de kleur zwart en/of drukke zwart/witte prints, ik vind het wel een leuke, vrolijke outfit :)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 23 nov 2015 - 12:43

Paula@ Voor thuis maar niet om naar je werk te gaan, daarvoor is die rok veel te kort!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 22 nov 2015 - 10:45

Ben geen fan van Laurentien`s kleding. De zwarte jas en broek staan niet onaardig maar en zwart kort rokje op haar leeftijd in haar rol vind ik niet kunnen.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 22 nov 2015 - 10:30

Jammer dat er geen duidelijke foto's beschikbaar zijn, het blijft nu alleen maar raden. Ik begrijp ook niet waarom er weinig of geen berichten over Laurentien in de journaals en Blauw Bloed zijn, er zou meer bekendheid gegeven moeten worden aan haar inzet voor zulke interessante onderwerpen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 22 nov 2015 - 00:12

Prinses Laurentien heeft een paar goede onderwerpen waar ze zich voor inzet. Haalt nauwelijks t journaal of RTLnieuws. Dat is jammer. Ook Máxima s (intensief en goed) werk voor de UN zoals vanavond in BB te zien, krijgt amper aandacht in landelijke nieuwsberichten.
Het bordeaux rode jasje is mooi van Laurentien; kan niet goed zien hoe het op t zwarte rokje staat.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?