Prinses Laurentien heeft deze week weer verschillende aciviteiten gehad! Op dinsdag 23 juni was ze samen met de Raad van Kinderen aanwezig bij de Lidl, om het platform Optimaal te lanceren. 

Prinses Laurentien ging gekleed in een zwarte broek en top met een witte mantel met groene print. De mantel komt me nogal bekend voor, maar ik heb het tot op heden nog niet kunnen vinden.

Op donderdag 15 juni was Prinses Laurentien in Athene. Laurentien sprak onder andere de laureaten van de ECF Princess Margriet Award for Culture 2015 toe op de Athene Biennale. 

Bij deze gelegenheid droeg Laurentien een bekende zwarte jurk met laagjes, met daarover een sjaal die vermoedelijk van Missoni is.

Gisteren reikte Prinses Laurentien de HIER Klimaatprijs uit! Bij deze gelegenheid droeg Prinses Laurentien een zwarte broek, zwart hemdje en een doorzichtig lang zwart vest, gecombineerd met rode accessoires.

Het zwarte vest droeg ze eerder bij de lancering van de Wendy, het magazine van Wendy van Dijk. Toen droeg ze het over een zwarte jumpsuit.


Welke outfit van de afgelopen week vind je het mooist?

Foto's ©Lidl Nederland, ©Athens Biennale, ©European Cultural Foundation, ©HIER Klimaatbureau.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 28 jun 2015 - 16:33

Ik vind alle drie de outfits erg leuk. Niet te, maar precies goed!
Goed bezig Laurentien!

afbeelding van Paula

Paula

zondag 28 jun 2015 - 11:48

Wat leuk, alle bovenstaande outfits zijn zonder drukke prints en ik vind ze haar goed staan. Vooral de bovenste blouse (creme met zwart) vind ik leuk. Wat zou ze met haar haar gaan doen want het wordt inderdaad wel erg lang.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 28 jun 2015 - 09:46

Ooo ik hoop toch zo dat ze haar haar laat groeien!

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 27 jun 2015 - 21:30

Ik word meestal vrolijk als ik Laurentien zie. Ze heeft zo echt een eigen stijl!
Ik ervaar haar als authentiek.
Daarbij zet ze zich in voor doelen/projecten die ik ook een warm hart toedraag

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 27 jun 2015 - 18:26

Witte outfit erg mooi. Heeft ze dat niet al eerder aangehad?
Lange doorzichtige vest ook mooi. Ook omdat t wat langer valt?
Ik denk dat ze haar haar laat groeien. Naar een bob?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 27 jun 2015 - 23:07

Josine dacht inderdaad ook al dat ze de witte mantel al eerder had gezien. Hij komt mij ook bekend voor, maar ik kan het niet thuis brengen. Tips zijn welkom ;-).

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 27 jun 2015 - 17:51

Ik weet niet wat ik van deze outfits moet vinden... Het gekleurde vest vind ik erg mooi, maar voor de Est word ik enorm afgeleid door het slechte kapsel van Laurentien. Stoppen met blonderen en laat het in een goed model knippen, dan ben ik een stuk enthousiaster. Enthousiast ben ik wel over al haar activiteiten: wat super dat ze zich zo inzet!

afbeelding van Patricia

Patricia

zondag 28 jun 2015 - 12:30

Maar denk je dan dat ze al die activiteiten onbezoldigd doet? Ik vermoed juist dat ze, wanneer ze bijvoorbeeld de Wendy of de Lidl promoot, daar voor betaald wordt. Weet ik natuurlijk niet zeker. Weet iemand anders dat?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?