Aan het begin van deze week was Prinses Laurentien voor de Raad van Kinderen op Curacao! In april was de prinses hier ook al, voor de eerste vergadering van de Raad. Deze week werd de tweede vergadering gehouden. Een foto van de prinses in actie is hier te bekijken. Laurentien droeg lange oversized zwarte blouse op een bekende broek met dalmatierprint van Gerard Darel. Meest opvallend is haar witte ketting.

Op de foto's hier onder is Laurentien ook te zien met deze broek van Gerard Darel.

screenshot archief

Foto ©Royalduo

Op Curacao had prinses Laurentien ook een andere afspraak in verband met de Raad van Kinderen. Hier droeg zij een bekende maxi-jurk met dierenprint, die ze eerder droeg bij de premiere van de film Oorlogsgeheimen. Combineerde ze de jurk toen met een beige vestje, deze keer droeg ze er een wit vestje bij. Overigens draagt ze een prachtige zwart met witte tas! En, op Curacao is het dragen van teenslippers vast geen probleem ;-)


screenshot archief


Overigens was Prinses Laurentien niet lang op Curacao. Vanochtend was ze met de Raad van Kinderen aanwezig bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Bij deze gelegenheid ging ze gekleed in een donkerblauw jurkje met print van onbekende ontwerper. Iemand enig idee van welk merk dit jurkje is?


Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 06 jul 2015 - 10:02

Laurentien is bij mij toch echt favoriet. Ze durft, heeft haar eigen, bijzondere en afwijkende stijl.
Geen eenheidsworst, maar elke keer weer verrassend hoe ze dat model of die print heeft kunnen vinden. Het maakt op mij altijd een wat artistieke indruk en er is altijd wel iets waardoor je ziet: echt Laurentien.

afbeelding van Kate

Kate

maandag 06 jul 2015 - 08:43

Tja ,wat zou ze anders moeten doen ?
Moeilijk ,want je verhaal klopt volgens mij helemaal ,ze denkt er wel degelijk over na .
Op deze site is het merendeel Maxima fan ,dus dat zal ook wel meespelen .
Misschien als je echte modekenners spreekt ,dat ze er wel positief over zijn ,ik weet het niet .
Waarschijnlijk spreekt deze uitgesproken stijl van kleden niet zoveel mensen aan .
We schrijven vaak ,het past bij haar ,ik weer het niet ,waarom ,omdat haar kapsel er bij past ?
Ik reageer niet zo vaak meer op een log van deze prinses ,het komt zo negatief over om altijd maar te schrijven "hè nee ,dit is het weer niet -;)"
Maar persoonlijk vind ik er iets zeer positiefs aan ,ze heeft haar eigen stijl ontwikkeld en houdt die vast en verslijt niet haar autobanden naar Brussel om andere Royals na te volgen -;)!!!

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 05 jul 2015 - 23:17

Laurentien is zeker een vrouw die erop let wat ze aantrekt. Meer dan dat, ze denkt er goed over na en maakt duidelijk bepaalde keuzes. Blijkbaar is ze zelf heel tevreden met haar uiterlijk.
Gek eigenlijk dat haar stijl niet zo aanslaat, tenminste meestal niet bij de meeste lezeressen van deze site.
Ook niet bij mij. Waarom niet?
Ze is (relatief) jong, heeft een normaal figuur, kan het zich, denk ik, financieel wel veroorloven maandelijks een substantieel bedrag uit te geven aan kleding...
Waar ligt het dan aan?
Ik ga niet proberen het antwoord te geven. Daarvoor is mijn kennis op dit gebied niet toereikend en te ongeoefend.
Ze mag zich van mij zo blijven kleden, natuurlijk. Maar...."men" vindt haar stijl vaak niet optimaal (zwak uitgedrukt). Wat zou ze anders moeten doen, volgens jullie?

afbeelding van Paula

Paula

maandag 06 jul 2015 - 22:03

Ik vind haar kledingkeuze niet elegant maar druk en hoekig. Vreemde prints ook met vaak harde kleuren (knalgroen bijvoorbeeld) en ook veels te ouwelijk. Laatst had ze een zwart/witgekleurde blazer aan waarvan ik dacht: die is meer voor een dame van 60 plus dan voor een vrouw van 45. Zoiets hoeft dus helemaal niet. Als ze meer effen kleuren zou dragen, al is het maar crème en pastel, dan komt ze véél meer tot haar recht.

Ze heeft inderdaad zeer zeker haar eigen stijl en houdt daar aan vast. Dat is ook wel weer te prijzen.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

zondag 05 jul 2015 - 20:36

Het is weer ècht Laurentien ... haar stijl is werkelijk onnavolgbaar. Zo'n lange jurk, zo'n broek ... ieder ander zou zich tweemaal bedenken maar Laurentien trekt het unverfroren aan. Ik heb bewondering voor de manier waarop ze haar eigen smaak volgt (hoewel ik me wel eens afvraag of ze ook wel eens in de spiegel kijkt ... )

afbeelding van Paula

Paula

zondag 05 jul 2015 - 09:47

Zwart met wit staat haar goed.

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 04 jul 2015 - 19:40

Ik vind de broek en de blouse mooi. De ketting vind ik wat groot voor de V-hals van de blouse.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?