Prinses Laurentien was vanmiddag aanwezig bij het Power Symposium. Ze was aanwezig in het kader van haar functie voor de Missing Chapter Foundation, en leidde tijdens het symposium een gesprek tussen kinderen en volwassenen. 

Prinses Laurentien droeg een zwarte broek met een zwart met witte mantel. De mantel van Hoss Intropia heeft ze al diverse keren eerder in het openbaar gedragen.

Vandaag was ik aan het speuren naar de kleding die Prinses Laurentien gisteren droeg. Dat heb ik helaas nog niet gevonden. Wel kwam ik twee andere kledingstukken van haar tegen, waar ik al verschillende keren eerder naar gezocht heb!

Prinses Laurentien was destijds aanwezig bij de lancering van het magazine de Wendy in december 2014. Ze droeg daarbij een lange zwarte broek/jumpsuit met onderstaande lange cardigan van Hoss Intropia! Ik meen dat ze het vest daarna nog een keer in het openbaar heeft gedragen.


Grappig detail: bij het Goed Geld Gala, dat afgelopen dinsdag werd gehouden, zag ik dat Linda de Mol exact hetzelfde vest droeg.

Op dinsdag 3 juni 2015 lanceerde Prinses Laurentien bij de Lidl het platform Optimaal. Ze droeg daar een cremekleurige mantel met zwarte en donkergroene accenten. Later droeg ze de mantel nog eens. Vandaag kwam ik de mantel via een 2ehands site tegen: ook deze mantel is van Hoss Intropia!

Wat vinden jullie van deze mantels/vest?

Afbeeldingen ©Missing Chapter Foundation, ©Lidl, ©Hoss Intropia.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 29 jan 2016 - 09:27

Vond het ook wel grappig om te zien dat Linda de Mol hetzelfde zwarte vest heeft. Ik zag dr zitten bij het Goed Geld Gala en dacht ineens, he, dat is Laurentiens vest ;-). Voor Laurentien overigens ook een mooi vest.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 29 jan 2016 - 00:44

Eens. Het zijn tweekleurige kledingstukken en als ze daar iets effen onder draagt, staat het al snel prima. Het is geen Bonte Avond dan. Die staan haar leuk, die lange cardigans!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 30 jan 2016 - 12:38

helemaal mee eens, Paula.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 30 jan 2016 - 13:10

Ik hoop vooral die laatste mantel nog terug te zien. De eerste heb ik eigenlijk onderhand wel een beetje gezien (neemt niet weg dat ik hem nog steeds goed vind staan bij haar).

afbeelding van heleen00

heleen00

donderdag 28 jan 2016 - 23:26

Ik vind die mantels erg leuk! Staan haar goed

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 28 jan 2016 - 22:08

Ik vind Hoss Intropia echt een leuk merk voor Laurentien. Deze 3 kledingstukken vind ik allemaal prima, en ook verschillende eerdere kledingstukken (ok, niet allemaal) zijn leuk. Wat mij betreft mag ze hier vaker kleding kopen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?