Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary zijn momenteel op economische missie naar Saoedi-Arabië. 

Gisteravond, tijdens het slot van de 2e dag van het bezoek, vond er nog een diner plaats, waar Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary bij aanwezig waren. Kroonprinses Mary droeg een lange, wijde, zwarte pantalon met crèmekleurige hoog gesloten blouse. Daar over heen droeg ze een zwarte mantel met crèmekleurige accenten van onbekende ontwerper.

Qua accessoires droeg ze onder andere een paars clutch van Carlend Copenhagen. 

Vandaag bezochten Frederik en Mary onder andere de bouwplaats van het nieuwe financiële Koning Abdullah centrum. Het gebouw is ontworpen door een Deense architect. Kroonprinses Mary droeg vandaag een zwarte jurk op een lange zwarte pantalon. Daar over heen droeg ze een bekende grijze tweed mantel van eveneens onbekende ontwerper.

Kroonprinses Mary droeg de mantel eerder tijdens het Staatsbezoek van Turkije aan Denemarken.

screenshots video ©BilledBladet, afbeeldingen ©Carlend Copenhagen.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 02 mrt 2016 - 18:07

Wat ziet Mary er geweldig uit tijdens dit bezoek. Stijlvol, klassiek,mmaar toch apart. De jas met de witte accenten is zo mooi!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 02 mrt 2016 - 14:05

Bedankt voor de aanvulling op het 'gewaad' ed!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 02 mrt 2016 - 11:25

Diverse beelden toegevoegd!

afbeelding van Janna

Janna

woensdag 02 mrt 2016 - 11:58

Zo'n lange witte mannenjurk heet geloof ik een Qamis.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 02 mrt 2016 - 10:34

Mannen lopen allemaal met bedekte armen en benen in een schoon perfect gestreken lange witte 'jurk'. En hoofd voorzien van ook mooi gestreken doek en drapering. Ik was laatst in qatar en zag de qatari mannen (expats en migranten lopen er wel westers bij) . Hun kledingvoorschrift lijkt net zo strikt als bij de vrouwen. Met uitzondering van t gezicht. En daar zijn speciale bedrijven die de witte outfits wit houden en volgens mij ook stijven want je ziet weinig kreukels. De zwarte jas voor de dames is alleen voor over de (vaak mooie) kleding daar onder. Dus meer een jas dan jurk. En zichtbaar je gucci schoenen, zonnebril en tas.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 02 mrt 2016 - 09:45

Vind de keuze van Mary met die 3/4 mouwen en dan weer een lange mouwen blouse eronder niet mooi. Als je weet dat je in het gastland verwacht wordt bedekte armen te hebben hangt er vast wel iets in de kast dat daaraan voldoet! Zo niet dan koop je iets passends. Dit is een allegaartje.

afbeelding van Janna

Janna

dinsdag 01 mrt 2016 - 22:10

TWoR zegt: "Enne... mogen mannen eigenlijk wel korte mouwen dragen"?

Oh dear, misschien raken die Arabische heren daar ook al opgewonden van ;<)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 01 mrt 2016 - 22:46

Hahaha Janna!

Maar, ik heb werkelijk geen idee hoe het daar werkt, maar ik zie alle mannen op de foto's namelijk met bedekte armen, en met een gewaad (ik weet echt niet hoe dat heet). Vandaar dat ik het me afvroeg.

Maar, ik heb echt medelijden met die vrouwen. Ik weet het wel, t is een stukje cultuur, maar daarmee is het nog niet altijd goed. Al vind ik te bloot ook niet wat, maar er is natuurlijk ook nog de middenweg ;).

Gunst, Mary is vast blij als ze weer thuis is. Die loopt vast tijdens de vorst ff een stukje buiten met korte mouwen. Gewoon ff voor dat vrijheidsgevoel ;).

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 02 mrt 2016 - 13:52

TWOR@ Zo'n lang, wit gewaad noemt men een "Thobe" , ik heb er zo één en in die Thobe ben ik op 42-jarige leeftijd gedoopt, alternatief was een badpak en dat zag ik niet zitten, de priesters waarschijnlijk wel ;-)

afbeelding van Janna

Janna

dinsdag 01 mrt 2016 - 21:45

Haar kledingkeuze is perfect voor Saudi Arabia. Zelfs de witte helm staat haar leuk.
Overigen vind ik de school-uniformen van de meisjes heel leuk. Het is te hopen dat ze later niet helemaal in het zwart gehuld moeten zijn.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 01 mrt 2016 - 21:54

Ik vrees dat ze dat over het algemeen wel moeten, of er moet in korte tijd flink wat veranderen. De schooljuffen waren nl volledig in het zwart, net de ogen waren te zien. Het lijkt me toch zo afschuwelijk om er verplicht altijd zo bij te moeten lopen!

Ik moest trouwens ook wel een beetje lachen om Frederik. Mary ging gisteren netjes gekleed in het lang, lange mouwen, sjaal om, alleen met onbedekt hoofd. Frederik droeg een beige broek, overhemd en blauw jasje, maar dat jasje trok hij op een gegeven moment mooi uit, liep hij daar in zn lichte overhemd met korte mouwen op een lichte broek. Had ie uit solidariteit met zn vrouw ook wel zn colbertje aan kunnen laten ;). Enne... mogen mannen eigenlijk wel korte mouwen dragen?

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 02 mrt 2016 - 13:38

Frederik zal wel te horen gekregen om dat niet meer doen want mannen mogen ook niet teveel bloot laten zien en overhemden moeten dicht zodat er geen borsthaar te zien is.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 01 mrt 2016 - 21:31

Leuk om t filmpje te zien. Haar haar is mooi geföhnd vandaag. Jas een beetje saai met die zwarte broek.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?