Vandaag werd in Denemarken de 4e en laatste Nieuwjaarsreceptie gehouden. Naast Koningin Margrethe waren opnieuw - zoals gebruikelijk - Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary aanwezig bij deze Nieuwjaarsontvangst voor officieren. Billed Bladet heeft een video van de aankomst van de Koningin, Frederik en Mary.

Koningin Margrethe droeg, zoals gebruikelijk is tijdens de 2e en 3e Receptiedag opnieuw de donkerblauwe japon met jacquardprint. De japon is bij de hals en bij de mouwen afgezet met donkerbruin bont. Daarbij droeg ze de bijbehorende versierselen.

Kroonprinses Mary droeg een bekende donkerblauwe japon van Prada, die we o.a. eerder gezien hebben bij een eerdere Nieuwjaarsreceptie. Daarover heen droeg ze een donkerblauwe stola in een net iets afwijkende kleur.

PPE ook een fotoserie.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

zondag 10 jan 2016 - 02:19

Margrethe lijkt me ook een ontzettend leuk mens. Ze blijft zichzelf en trekt zich niets van kritiek aan. Het eerste wat me altijd opvalt is haar gebit. Erg stoer van haar om het zo te laten. Zeker in haar positie.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 07 jan 2016 - 19:29

O nee he ??? alsjeblieft niet, het is net iets voor een rol in een opera !!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 07 jan 2016 - 21:33

Dat kan goed kloppen, want Margrethe is kunstzinnig aangelegd/is artistiek (zeg ik dat goed?) en ontwerpt veel kleding zelf. Daarbij heeft ze ook kleding ontworpen voor (was het ... denk denk) ballet of zo?

Misschien nog wel e;s een leuk item voor een log: Margrethes kunstzinnige gewaden ;).

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 07 jan 2016 - 18:16

Ha, ha,ha..... liever niet, wat een lelijk gewaad!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 07 jan 2016 - 18:46

Ah joh, dat meen je niet! Een en al glitter en glamour toch! Dit is pas genieten! ;) Helemaal met die schoenen en dat tasje er bij ;).

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 07 jan 2016 - 21:27

TWOR@ Jawel, het spijt me dat ik je moet telurstellen LOL.. .LOL....
Ik heb al die jaren weinig van haar garderobe gezien, maar ik lees hier dat Margrethe soms vreemde outfits kon dragen, dit gewaad is hier een mooi voorbeeld van. Ik kan er hard om lachen maar leuk is wel dat zij een geheel eigen stijl heeft.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 07 jan 2016 - 13:18

Op de Royal Order of Splender las ik dat Koningin Margrethe in een interview in 2015 heeft aangegeven dat ze na verloop van tijd de blauwe nieuwjaarsreceptie outfit wil vervangen door dit gewaad, dat ze droeg bij het huwelijk van Joachim en Alexandra. Wat vinden jullie van deze vervanger?

http://media.gettyimages.com/photos/queen-margrethe-ii-attends-the-weddi...

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 07 jan 2016 - 21:45

Dat vind ik nou zo superleuk aan haar: die totaal eigene, theatrale, misschien overdrevene maar o zo prachtige gewaden! Ik vind haar een topvrouw (-wijf wilde ik eigenlijk zeggen maar dat valt vast verkeerd..), zooo uniek, petje af! En die mooie schoenen...to die for...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 07 jan 2016 - 22:17

Weet je dat ik Margrethe eigenlijk ook een topvrouw vindt? Iemand die zo zich zelf kan blijven, en daar nog goed mee weg komt ook! Ik zou zeggen (even een zijstapje hoor!): Maxima, blijf ook maar lekker jezelf! Dan komt het helemaal goed. Want wat hebben we aan een nep-Maxima die niet zichzelf is? Net zo weinig als aan een nep-Margrethe! Gelukkig schijnt Margrethe in Denemarken enorm gewaardeerd te worden. Go Maxima, laat je losse haren maar lekker wapperen! Go Margrethe, trek maar lekker de jurken aan die je zelf wilt!

Oeh... nu niet hele ladingen over me laten vallen please ;).

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 06 jan 2016 - 22:34

Leuk die video! Bedankt!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 06 jan 2016 - 16:46

Margrethe heeft van deze japon een soort uniform gemaakr :-) Mary ziet er weer prachtig uit in haar Prada japon, zie ook hier: http://www.newmyroyals.com/2016/01/danish-royals-at-new-year-reception-2... en http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3386829/Queen-Margrethe-Denmar... , volgens mij draagt Margrethe in de koets haar prachtige, donkerbruine bontmantel, wat een grandeur zien we weer op deze foto's vandaag, echt genieten!

afbeelding van Royalphoto

Royalphoto

woensdag 06 jan 2016 - 14:46

De ketting is wel een beetje druk bij het totaal plaatje bij Mary.

Blijf het bijzonder vinden dat Margrethe altijd die jurk draagt....

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?