Ook de afgelopen week had Prinses Laurentien weer verschillende activiteiten!

Prinses Laurentien was op zaterdag 7 oktober aanwezig bij het 31e congres van Onze Taal! Het congres werd gehouden in het Beatrix Theater in Utrecht waar Laurentien de afsluitende lezing hield! Laurentien droeg een bordeauxrode leren overslagrok en jasje, gecombineerd met een felrode mouwloze top van Tara Jarmon en felrode accessoires.

Foto

Foto

Rode top van Tara Jarmon:

~Advertentie~


~einde advertentie~

 

Rode pumps:

 

Foto

Leuke oorhangers:

Foto

Prinses Laurentien droeg de rok en het jasje eerder tijdens de opnames van een video voor de oproep van het schrijven van sprookjes voor de Efteling. Het merk van deze set is helaas niet bekend.

Overigens heeft Prinses Laurentien de rode Tara Jarmon top in meerdere kleuren en iets andere varianten. Zo heeft ze het ook in kobaltblauw en ook de witte top lijkt eenzelfde exemplaar te zijn als de blauwe:

Foto ©EU

Op maandagavond 9 oktober ontvingen Lot van Hooijdonk en minister Henk Kamp een HIER klimaatpenning voor hun bijdrage aan de aanpak van het klimaatprobleem uit handen van Laurentien van Oranje. De jury nomineerde drie kandidaten voor een klimaatpenning. Voorafgaand aan de Climate Comedy Night bepaalden 150 opinieleiders en deskundigen op het gebied van energie en klimaat de winnaar via een stemming. Minister Henk Kamp ontving een erepenning.

Foto

Prinses Laurentien droeg een top van Talbot Runhof op een leren skinny broek.

Foto

Heeft iemand een idee van welk merk of ontwerper haar oorhangers zijn?

Foto

Op dinsdag 10 oktober was het de Dag van de Duurzaamheid. Prinses Laurentien heeft iets met duurzaamheid, maar ook met voorlezen. En dus las ze deze dag voor aan basisschoolkinderen uit het boek 'De wereld van Voedsel'.

Foto

Prinses Laurentien ging gekleed in een zwarte jumpsuit (of pantalon met top) met een kleine print, gecombineerd met een heel erg bekend zwart jasje, met omgeslagen lichtere manchetten. Wat vinden jullie van deze oorhangers?

Foto

Foto

Foto

Foto

De tas zagen we eerder bij Edukans Schoenmaatjes concert met Nick en Simon.

Foto

Het jasje kan overigens op nummer 2 staan qua meest gedragen kleding van Prinses Laurentien. Of wie weet verslaat het haar korte zwarte rokje wel! Het is dan ook een goed te combineren basic item!

Foto

Wat vinden jullie van deze 3 outfits? Verder zou ik haal graag willen weten waar Prinses Laurentien haar oorhangers koopt! De onderste twee vind ik persoonlijk erg mooi, maar ik kan ze helaas niet vinden. Wie helpt ;) ? 

Foto's met dank aan ©Josee Zwaga, ©HIER Klimaatbureau, ©Missing Chapter Foundation, © screenshot video ©Efteling, ©screenshots video ©Urgenda.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

maandag 16 okt 2017 - 20:16

Ik vind het stuk voor stuk allemaal leuke verzorgde en modieuze outfits. De Runhof glittertjes top (of poncho?) met de skinny leren broek springt er wat mij betreft uit. Origineel, mooi uitgebalanceerd en pittig. Van outfit 1 vind ik de signaalroze schoenen met bandje typisch 'des Laurentiens' en samen met het bordeaux rode leren pakje heel leuk en verrassend staan. Een klein minpuntje zijn de vreemde 'pantoffeltjes' met witte neuzen onder het broekpak (maar dan moet je al haast een vergrootglas erbij pakken, dus een kniesoor die daarop let..).

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 16 okt 2017 - 11:53

Goede outfits. Bordeauxrood staat haar goed.
Ik had niet voor deze schoenen gekozen maar passen bij haar.

afbeelding van gambetta

gambetta

zaterdag 14 okt 2017 - 23:24

Ik zou Laurentien wel eens willen zien in heldere kleuren rood (is nu wel het geval), mooi blauw of diep rose, helder mintgroen, zoiets. Eens weg van al die donkere kleuren. Ik denk dat dit haar een zachtere uitstraling kan geven, zeker ook nu ze haar haar wat langer heeft. Ze lijkt me echt een leuke vrouw die meer aandacht verdient, ook wat betreft koninklijke taken. Ik gun het haar (én haar man).

afbeelding van Helena

Helena

zaterdag 14 okt 2017 - 22:31

Bordeaux met knalrood, dat kan toch niet!!! Die schoen ook niet mooi, zo n misser in mijn ogen.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 14 okt 2017 - 21:58

Ik heb geen idee van welk merk de oorbellen van Laurentien zijn, maar ik vind dat dit merk oorbellen een beetje in dezelfde stijl maakt. Ze zijn erg betaalbaar, dus misschien kan je hier slagen als je iets vergelijkbaars zoekt: http://www.sinsjewelry.com/oorbellen/page4.html

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 14 okt 2017 - 22:01

Dat zijn inderdaad typische Laurentien-oorbellen! Ik kende de site niet, dank je wel!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 14 okt 2017 - 21:49

Ik vind Laurentien er de laatste tijd erg leuk uitzien. De outfits lijken wat rustiger.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 14 okt 2017 - 21:58

Ja he? Ze doet het goed wat mij betreft. Nou ja, niet dat ik vind dat ze het anders verkeerd deed, maar ik vind dit soort kleding toch wel wat leuker staan dan heel uitbundige kleding. Al past dat laatste ook wel weer bij haar ;).

afbeelding van karpathos

karpathos

zaterdag 14 okt 2017 - 19:44

De top van Talbot Runhof op een leren skinny broek staat Laurentien fantastisch.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 14 okt 2017 - 16:06

Wat een leuke outfits! Laurentien is echt een voorbeeld van "zonder bluf is het leven duf". Wat een gewaagde kleurencombinatie is het eerste pakje maar ik vind het wel heel leuk. De scheien maken het af, maar ik moet er wel aan wennen. De Talbot Runhof top met skinny vind ik super, net als het mooie broekpak. En wat zit haar haar daar mooi.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 14 okt 2017 - 15:26

De eerste look vind ik erg leuk. Kleurencombinatie zou ik zelf niet bedacht hebben, maar werkt wel. Het merk achter de laatste outfit is denk ik lastig te vinden. Zo basic...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 14 okt 2017 - 13:43

Wie helpt me bij het vinden van Laurentiens laatste outfit ;) ? Ik heb me al suf gezocht. Het hoeft geen jumpsuit te zijn, het kan ook een broek met top zijn. Dat doet ze nl heel vaak, en dan lijkt het enorm op een jumpsuit. Zo droeg ze laatst ook een groene jumpsuit (meende ik) van Tara Jarmon met leopard print. Dat is dus toch een top met broek.

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 14 okt 2017 - 14:58

Ik vind de lippenstift bij die set echt niet mooi. Kleurt niet in haar gezicht, geeft een harde uitstraling en om die reden helemaal niet geschikt om laagdrempelig over te komen bij kinderen.

Bordeaux leren set wel mooi, alleen vind ik het jasje gesloten gedragen beter staan. En of knalrood nou een mooie kleur is voor erbij....

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?