Prinses Laurentien was vorige week in Riga, Letland. Laurentien hield als erevoorzitter van de Stichting Lezen & Schrijven een toespraak tijdens 'One Europe, One Digital Single Market'.

Foto's ©Henk van den Dool, Netherlands Embassy Latvia

De prinses droeg hier een crèmekleurige broek, een blouse in dezelfde kleur, en schoenen in dezelfde kleur, met een zwart accent. De mantel van prinses Laurentien, met een grijs/zwart/crèmekleurige print is van het merk Gerard Darel, waar ze wel vaker kleding van draagt.

Afbeelding ©Gerard Darel

Ook bekeek Prinses Laurentien verhalen van Europese Bibliotheken, op de tentoonstelling Libraries Changes Lives. En, aan de foto's te zien was er ook tijd voor een maaltijd! Hier ging prinses Laurentien gekleed in een zwart jurkje, met daar overheen haar favoriete lange beige vest, waarin we haar al verschillende keren gezien hebben!


Prinses Laurentien droeg haar beige vest onder andere eerder tijdens het jubileumevent van de klankbordgroep Samen Veilig Werken en Wonen, op 2 juni 2014.

Foto ©Royalduo

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

woensdag 24 jun 2015 - 14:30

Wat een rustige outfits van Laurentien. Een effen broek, dat is wel heel apart voor haar stijl.
Mooi hoor, maar je raakt bij haar gewend aan opvallende prints.

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 23 jun 2015 - 19:30

De eerste outfit vind ik te massief ogen. Ook al is ze lang, het lange jasje met de wijde flodderige broek maken haar een beetje propperig. Het zwarte jurkje met beige vest en lange ketting staat haar prima, het is ook zo' n combi die zowel voor casual als voor wat formelere gelegenheden geschikt is. Bij nr. 3 vind ik de kleuren leuk gevonden, maar de korte jurk in combinatie met de ballerina's geen succes. Met een zwarte panty had het nog gekund, maar daar passen roze ballerina's weer niet goed bij.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 23 jun 2015 - 19:06

Geen top outfits. En wat zit haar haar de laatste tijd slecht....

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 23 jun 2015 - 12:25

Voor Laurentien vind ik dit super saai. Ik zie haar liever wat uitbundiger.

afbeelding van Muller

Muller

dinsdag 23 jun 2015 - 10:08

Reykjavik ligt in IJsland maar het blijft duidelijk dat Laurentien een goede kledingadviseur kan gebruiken. Het zou haar goede doelen zo veel helpen wanneer achter haar rug om niet wordt gelachen om haar te korte rokken of malle prints.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 23 jun 2015 - 19:31

Oeps, je hebt helemaal gelijk! Ik ben in de war met Riga, daar was ze .... ;-)

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 23 jun 2015 - 08:23

Zo'n mooie vrouw en dan zulke kleding aantrekken. Kan iemand haar adviseren??
Als ze hier nu die zwarte blazer met print over aan had getrokken ipv dan beige vest dan had het misschien nog ergens op geleken.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 23 jun 2015 - 08:06

dit vind ik mooi en zeker voor laurentien want die haar smaak ben ik anders gewentt behalve die roze schoenen misschien is omdat ze pijnlijke voeten heeft en dan is er een exuse

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 23 jun 2015 - 04:18

Bovenste set heel mooi
T jurkje onder is te kort
Hoop dat ze er nu een zwarte panty onder draagt!

afbeelding van Paula

Paula

maandag 22 jun 2015 - 23:47

Bovenste setje, cremen broek met zwart/witte blazer is erg ouwelijk. Zonder die blazer had ik het nog best mooi gevonden. Combinatie eronder lijkt idd. leuk, tot je de blote benen en de platte schoentjes ziet. Zo heet is het toch niet...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 23 jun 2015 - 19:33

Die blote benen en platte schoentjes is van vorig jaar juni.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 22 jun 2015 - 23:28

Mijn hemel, ik dacht net wat leuk dat vest met shirt maar nu zie ik de foto met de rest.... Te Korte rok, langer vest en blote benen zo lijkt het en platte roze schoenen....echt afschuwelijk.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 23 jun 2015 - 10:00

De laatste foto is bij een vorige gelegenheid in 2014...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 23 jun 2015 - 19:30

Precies, die laatste is van vorig jaar, wat er ook bij staat ;-).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?