Prinses Laurentien der Nederlanden heeft op woensdagochtend 24 januari 2018 voor gelezen tijdens het Nationale Voorleesontbijt in het Kinderboekenmuseum in Den Haag.

Foto

Prinses Laurentien droeg een gestreepte jurk van Missoni (zoals Josine ook al schreef in deze log en ook door de eigenaar van Hardies aan me verteld is), die op 2 manieren te dragen is. We zagen Prinses Laurentien eerder in deze jurk op Koningsdag 2017, toen gecombineerd met een blauw leren jasje van Michael Kors Collection. Dit keer droeg ze er een roestbruin leren jasje bij.

Foto

Prinses Laurentien heeft gisteren in Theater Rotterdam-Schouwburg voor de vierde keer de TaalHeldenprijzen uitgereikt. Dit jaar werden er veel TaalHelden genomineerd, maar liefst 174! Hiervan gingen er 36 door naar de landelijke verkiezing. Juryleden waaronder Peter Vandermeersch, Inge Ipenburg en Shirma Rouse hebben hier uit de winnaars gekozen. Paul de Leeuw, presentator van BNN Vara, presenteerde de uitreiking. Bron: Stichting Lezen & Schrijven.

Foto

foto van Royalduo.

foto van Royalduo.

Prinses Laurentien droeg een zwart jurkje en zwarte knielaarzen, met een groen vest van Missoni. Dit vest droeg ze eerder tijdens haar bezoek aan Japan, eind vorig jaar! Ook haar groene sieraden zijn heel bekende exemplaren. Prinses Laurentien draagt vaak groene kleding, daarom komen deze sieraden nogal eens van pas!

Foto

Foto

In Japan droeg ze onderstaand jurkje met bijpassend vest.

Foto

Prinses Beatrix, Prins Constantijn en Prinses Laurentien waren gisteravond (25 januari 2018) aanwezig bij de opening van de zestiende editie van het Holland Dance Festival. De opening vond plaats in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.

foto van Royalduo.

Prinses Laurentien koos bij deze gelegenheid opnieuw voor een eenmaal eerder gedragen outfit van Missoni! Dit keer koos ze voor een burgundy pantalon en bijpassende top.

foto van Royalduo.

Er wordt nog gewacht op meer foto's van de eerste activiteit. Deze worden later toegevoegd.

Wat vinden jullie van deze Missoni items? En van het totaalplaatje?

Screenshots video's ©Blauw Bloed, screenshot video ©Holland Dance Festival, foto's ©Royalduo, ©Janiek Dam

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jens

Jens

maandag 29 jan 2018 - 15:55

Ik zie haar bh onder de donkerrode top.
En ja, een andere kleur kapsel zonder de happen en een zachtere make-up zouden vijf jaar schelen.

afbeelding van Frederike

Frederike

dinsdag 30 jan 2018 - 19:54

Ik betwijfel of het met make-up te maken heeft. Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor de uitstraling van iemands gezicht en Laurentien heeft toevallig heel donkere. Ze houdt ze goed bij, in het verleden ook wel in een andere vorm, dat was niet altijd beter. Deze kleur wenkbrauwen kreeg zij van ‘moeder natuur’, ik vind dat ok, van mij hoeft zij ze niet te verven om meer aan het schoonheidsideaal te voldoen. Ook heeft zij een kleine vorm ogen en stevige oogleden. Ook dat is van nature zo en geeft haar gezicht ‘dat eigene’.
Ze draagt overigens meestal mooie kleuren lippenstift die de aandacht (meer) naar haar mond trekt.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 29 jan 2018 - 23:37

Dat ben ik helemaal met je eens! Je hoeft jezelf niet te veranderen, echte schoonheid zit van binnen. En natuurlijk mag je best ook om je uiterlijk geven, maar jezelf helemaal verbouwen, zoals Charlene behoorlijk doet, en Rania schijnbaar ook heeft gedaan, vind ik niets. Laat Laurentien maar lekker zichzelf blijven.

afbeelding van zara

zara

zondag 28 jan 2018 - 09:01

Wat een geweldig leuke barokke oorbellen bij die bordeauxrode outfit! Ze trekken de aandacht mooi naar haar gezicht. Jammer dat ze dan weer voor zo'n lijzige lange ketting kiest, die had beter weggelaten kunnen worden (want vestigt de aandacht op verkeerde plekken). Voor de rest vind ik deze outfit erg goed bij haar passen. Groene vest: kleur perfect voor haar. Streepjesjurk: nog een keer dragen, en dan met de gele muiltjes van het fotomodel eronder, en een crèmekleurig leren jasje.

afbeelding van Frederike

Frederike

zondag 28 jan 2018 - 08:39

Wat ik waardeer aan Laurentien is dat zij haar eigen modekoers volgt en zich niets aantrekt van het commentaar van anderen (zoals ons haha). Dat vind ik een teken van kracht en persoonlijkheid.
Maar ... dit is een modesite waarbij wij worden uitgenodigd te schrijven over wat wij vinden van de keuzes van onze royals.
Dus daar gaat-ie ...
1. De gestreepte Missonijurk is verfijnd en elegant en vraagt er om om ‘helemaal’ gezien te worden: de voor- én achterkant. Het is om die reden een echt zomeritem, voor een feest of om in te flaneren. Met een open schoen in 1 van de lichtere tinten van de jurk. Een leren jack(ie) in een harde kleur (blauw, rood) geeft een ‘stoere’ look en dat vind ik niet goed combineren met de verfijndheid van deze jurk.
2. De kleur (emerald)groen staat Laurentien mooi. Het zwarte jurkje is een basic-item, wel aan de korte kant. De ‘overknee’ laarzen zakken af, dat staat slordig, niet mooi. Het vest vind ik wel mooi, behalve de wijde mouwen die mij aan Jomanda doen denken.
3. Burgundy is ook een mooie kleur voor Laurentien. Rustige set met een feestelijke glans. De top én broek lijken hier en daar wat doorschijnend, of ligt dat aan mij? Ik zou burgundy niet met zwart combineren, die kleuren liggen te dicht bij elkaar. De clutch (van Bottega Veneta?) is mooi, maar wijkt te sterk af qua kleur voor een harmonieuze match. De schoenen matchen wel maar ze zijn niet mijn smaak.. De oorbellen vind ik qua kleur en type goed bij de set passen maar de halsketting minder. Ook een mooie ring!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 27 jan 2018 - 17:13

Missoni en Laurentien: een goede combinatie! De gestreepte jurk vind ik super leuk en ook de Bordeaux rode outfit staat haar geweldig. Ook voor het verjaardagsfeest van prinses Margriet koos ze al voor dit merk, dus vast haat favoriet oo dit moment.
Alleen haar haar.... Er zitten genoeg kappers in Den Haag die daar zoveel beters van zouden kunnen maken. Echt niet nodig dat vlossige haar en die kleur is ook echt niets voor haar. Grijs is een trend dus waarom stopt ze niet met deze lelijke kleur blond? ((Ik ben een paar maanden ouder dan Laurentien en mijn fijne haar wordt ook altijd super trendy geknipt). Van mij mag het korte kapsel met de lok weer terug. Dat stond veel verzorgder!

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 27 jan 2018 - 17:04

Laat ik zeggen; alleen audrey hepburn en annette benning zijn charmant met kort haar. Dat haar moeder, schoonzusjes, vriendinnen maar ook haar dochters niet zeggen; mam!

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 27 jan 2018 - 18:31

Ik snap wat je bedoelt, maar ken nog wel een paar prachtige voorbeelden ter inspiratie:
- Anne Hathaway, Michelle Williams (ok, veel jonger)
- Judy Dench, Helen Mirren(ok, ouder)
- Meg Ryan, Charlize Theron, Sharon Stone

Maar het vergt echt onderhoud...

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 27 jan 2018 - 20:19

Ja ok dat klopt. Weet je wat het volgens mij is; die dames hebben allemaal een klein en verfijnd gezicht, kleine neusjes, grote poppenogen sexy of juist meisjesachtige uitstraling. Als je een wat groter en minder verfijnd gezicht hebt staat t gewoon niet zo vrouwelijk naam mijn idee. En nee dit bedoel ik absoluut niet beledigend.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zaterdag 27 jan 2018 - 16:36

Dat zwart en groen vind ik leuk. Maar de rest....
Haar kapsel vind ik vreselijk.
Sieraden vind ik ook teveel, veel te grof

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 27 jan 2018 - 15:28

Dat haar.. dat haar dat haar... dat heeft niets met grijs worden te maken. Maar alles met normaal laten knippen (en dan lyen groeien!) en niet doodblonderen. Kleur het alsjeblieft een een mooie donkerblond e n laat t groeien en zacht worden. Het zal haar zoveel jonger laten lijken.
Wat ik niet snap is dat iedereen altid valt over t haar van Maxima maar het haar van laurentien lees ik vrijwel nooi iets over.
Geef haar een coupe zoals cecile narnix van harpers bazaar (ze lijkt zelfs een beetje op haar). Wat zal dat schelen! Ok: wie belt de kapper?

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 28 jan 2018 - 18:09

voor mij heb je gelijk Kareltje

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 27 jan 2018 - 16:39

Ik snap eerlijk gezegd wel dat je dat bij Maxima vaker leest, Maxima is nu eenmaal de Koningin, en bij haar logs komen er sowieso al veel meer reacties. Wat heel erg logisch is, juist gezien het feit dat zij onze Koningin is, en ook nog iemand die volop de aandacht heeft van de media en fans.

Ik denk dat Laurentiens haar net iets te lang is om het op dit moment goed in model te krijgen. Vermoedelijk is ze er of nog niet aan toe gekomen om naar de kapper te gaan (zijn we allemaal wel e's niet heel druk?) of wie weet wil ze het anders hebben, en moet het eerst even groeien. De tijd zal het leren of dat laatste klopt ;).

afbeelding van Babs74

Babs74

zaterdag 27 jan 2018 - 16:16

Helemaal mee eens Doro!

afbeelding van Babs74

Babs74

zaterdag 27 jan 2018 - 13:48

Het enige wat mij bij haar opvalt is het haar. Een kapsel kan ik het niet noemen. Vooral die foto onder die met Paul de Leeuw....... dat kan toch niet?

afbeelding van Babs74

Babs74

zaterdag 27 jan 2018 - 16:15

Maar dan hoeft het nog niet zo te zitten zoals zij het heeft vind ik.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

zaterdag 27 jan 2018 - 10:46

Ik vind die Missoni jurken haar prachtig staan door de kleuren, de luchtigheid van het materiaal en vooral ook de lengte! Eens met TWOR t.a.v. een jasje over de burgundy set en met car t.a.v. meer eenvoud. Als ze die laatste set met glitters in het materiaal had gecombineerd met kleinere oorbellen, een zwart tasje en zwarte pumps had deze zeer aan kracht gewonnen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 27 jan 2018 - 09:22

Leuk dat ze Beatrix vergezelden ! Het bordeaux staat Laurentien prima. Lijkt meer een rok dan broek. Goede set.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zaterdag 27 jan 2018 - 06:14

Vind de gestreepte jurk best origineel. De korte jasjes daarentegen vond ik er maar niets bij.

afbeelding van car

car

zaterdag 27 jan 2018 - 01:47

Allemaal leuke jurkjes...alleen vind ik dat ze het zo apart combineerd! Ik houd meer van de eenvoud van de setjes....goed make upje...mooie haartjes en mooie hak! Dan ben je eigenlijk altijd goed! Ze wil teveel! Terwijl die jurken prachtig zijn

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 26 jan 2018 - 21:28

Bij de eerste oufit vind ik het jammer dat haar accessoires in drie kleuren kiest, waarvan het paars van de enkellaarsjes en het roestbruin van het leren jasje ook nog eens niet helemaal terug komt in de jurk. Persoonlijk vind ik het leren jasje van Michael Kors van Koningsdag er veel beter bij staan. En met zo'n drukke jurk mogen accessoires best rustig.

De outfit in zwart met groen vind ik geweldig. Groen is zo helemaal haar kleur. Ze draagt dan ook vaak groen met zwart. Past perfect. Het jurkje van Maison Scotch had hier denk ik ook mooi bij gestaan.

De burgundy top en pantalon zijn prima voor deze gelegenheid. Alleen hoeft dat korte vestje van mij niet zo. Een zwart jasje met lange mouwen was mijns inziens beter geweest. De clutch is leuk, maar helaas wel een opvallend afwijkende kleur. Maar ik wil de clutch wel graag vaker terug zien!

Graag hoor ik wat jullie van deze 3 Missoni outfits vinden! ?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?