Tijdens de 2e dag van het officiele bezoek aan Colombia, zijn Kroonprinses Victoria en Prins Daniel onder andere ontvangen door de president van Colombia en zijn echtgenote.

Kroonprinses Victoria herdroeg bij deze gelegenheid de op maat gemaakte paars/blauwe positiejurk, die ze eerder droeg bij de doop van Prins Nicolas. Bij de doop van Prins Nicolas werd ze bij vertrek gesignaleerd met een bijpassende lange mantel. Deze mantel droeg ze ook bij het bezoek aan de president.


Gisteravond werd er een receptie gehouden door de burgemeester van Catageno. Kroonprinses Victoria droeg bij deze gelegenheid een zomers lichtblauw jurkje. 

De jurk, met midi-lengte, komt uit de komende voorjaars/zomercollectie van Seraphine, mailde een medewerkster van Seraphine! Waarschijnlijk wordt er morgen een foto van de jurk opgestuurd, die houden jullie dus nog te goed! Seraphine heeft in de huidige collectie enkele vergelijkbaar galajurken zitten, zie de collage!

Hopelijk verschijnen er meer beelden van Victoria in beide outfits! Wat vinden jullie van de kleding die Kroonprinses Victoria vandaag droeg? En is het (in dit geval) een goed idee om zo snel kleding te herdragen?

Afbeeldingen ©Seraphine

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 24 okt 2015 - 13:36

Wat stralen ze beide. Prachtig koppel.

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 24 okt 2015 - 12:56

De donkerpaarse jurk vind ik mooi, prachtige sprekende kleur voor haar. Eenvoudig en flatteus model. De lichtblauwe jurk heeft de uitstraling van een meisjesachtige zomerjurk, wat ik minder mooi vind voor de gelegenheid en in combinatie met haar zwangere buik. Een beetje te lievig voor een kroonprinses op staatsbezoek. In het lang had ik dit wel een mooi avondtoilet gevonden. In het donkerblauw zou ik de korte versie wel geschikt vinden, ook voor overdag.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 25 okt 2015 - 09:47

Imke@ Dit is een officieel bezoek en geen staatsbezoek. Ikzelf vind dat Victoria prachtige zwangerschaps kleding draagt.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 24 okt 2015 - 11:38

TWOR@ Zo kan je over al wel een touw aan vast knopen, de jurk is gewoon te nauw geworden vanwege haar zwangerschap, een wijdere jurk had koninklijker gestaan, ze wilde toch zo graag prinses worden, gedraag je dan ook zo!.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 24 okt 2015 - 13:35

Eftichia, vind je dat ze zich niet als prinses gedraagt, omdat ze haar jurk te nauw zou zijn? Volgens mij heeft dit er toch niets mee te maken.?!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 24 okt 2015 - 15:42

Henny@ Je hebt gelijk, ik had moeten schrijven, kleed je er dan naar, sorry. Maar net zo dat ik de kleding van Maxima vaak te strak/nauw vind, is dit nu ook het geval bij die Sofia, ze hioeven van mij hun lichaamsvormen niet zo te benadrukken, het zijn geen filmsterren.

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 24 okt 2015 - 20:12

En weer zo vervelend: die (!) Sofia.....

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 24 okt 2015 - 20:12

En weer zo vervelend: die (!) Sofia.....

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 24 okt 2015 - 12:43

De jurk zit inderdaad vrij strak, maar dat heeft niets met de zwangerschap te maken... voor het buikje is nog wel plaats! Het is een kwestie van smaak of je zo'n aansluitende jurk in een dunne, soepele stof mooi vindt. Het laat weinig te raden over qua lichaamsvormen. Ik vind persoonlijk dat ze het met haar figuur heel goed kan hebben en kan me ook voorstellen dat ze stiekem haar prille buikje wil showen...

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 24 okt 2015 - 14:37

Ik ben het ook eens met Imke. Ik vind dat Sofia er schitterend uit ziet. De jurk staat haar waanzinnig en het opgestoken haar is erg leuk. Enige vrouw vind ik het.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 24 okt 2015 - 15:39

Paula@ Ik wist wel dat jij zo overdreven positief zou reageren, jij hebt duidelijk jouw favorieten en daar vind je alles mooi van.

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 24 okt 2015 - 20:11

Wat een zuur, vervelend commentaar....

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 24 okt 2015 - 20:11

Wat een zuur, vervelend commentaar....

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 24 okt 2015 - 13:32

Vind ik ook, Imke.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 24 okt 2015 - 00:07

Misschien wilde ze wel graag laten zien dat ze toch echt een heel klein minibuikje begint te krijgen?

Ze straalt inderdaad enorm! Haar oorhangers vind ik overigens net iets te lang, maar goed, dat is slechts een klein detail, ze ziet er verder prachtig uit!

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 23 okt 2015 - 10:40

Wauw wat een mooie kleding weer. Ze draagt ook leuke kleuren. Ze wordt inderdaad snel dikker, net als ik in deze tijd. Ben ook in maart uitgerekend.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 23 okt 2015 - 10:05

Misschien een leuke tip Josine, ik liep gister langs de H&m, in de etalage de roze jurk met zwarte vlinder applicaties die Maxima onlangs droeg! Wel alleen in kindermaten, maar het was ook best een jurk voor kinderen toch!

afbeelding van Agnes

Agnes

vrijdag 23 okt 2015 - 09:25

Wow prachtig beide keren, ze ziet er mooi uit!!

afbeelding van Prinsesjes

Prinsesjes

vrijdag 23 okt 2015 - 09:06

Herdragen....pff...ipv herdenken.

afbeelding van Prinsesjes

Prinsesjes

vrijdag 23 okt 2015 - 09:05

Victoria ziet er beide keren mooi uit. Goed idee om de paarse jurk nu al te herdenken, het lijkt alsof die een volgende maand niet meer zal passen. Maar stiekem vind ik de lichtblauwe jurk nog mooier bij haar staan.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 23 okt 2015 - 08:44

Prinses Victoria draagt hele mooie positiekleding vind ik!
Wat een mooie en spontane prinses is ze toch!
Ook complimenten voor prins Daniel!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 23 okt 2015 - 03:57

Ik vind haar de paars/blauwe jurk http://www.newmyroyals.com/2015/10/crown-princess-victoria-prince-daniel... niet zo goed staan, die had ze van mij thuis mogen laten, maar die licht-blauwe daarentegen vind ik haar heel mooi staan, je zou bijna het gevoel krijgen dat ze een zoon in haar buik heeft, wat is die buik gegroeid zeg...... Hier zijn nog meer beelden: http://www.newmyroyals.com/2015/10/princess-victoria-and-prince-daniel_2... en de jurk lijkt hier verschilllende kleuren te hebben vanwege de lichtval.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

donderdag 22 okt 2015 - 23:26

Wat ziet prins Daniël er toch smaakvol uit! Vind ik wel een vermelding waard

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 23 okt 2015 - 15:36

Suzanne@ M.a.w. hij is om op te eten? ;-)

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 22 okt 2015 - 23:15

Hele mooie jurken! Maar wat wordt ze snel dikker zeg.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

donderdag 22 okt 2015 - 22:39

Wat een prachtige jurk!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 22 okt 2015 - 22:48

Ja mooi he, dat lichtblauw!

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

vrijdag 23 okt 2015 - 15:31

Ja! Ik hoop dat ze de donkerblauwe ook nog eens gaat dragen! :)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 23 okt 2015 - 18:22

De galajapon bedoel je? Dat zou leuk zijn inderdaad! Hij is overigens ook in het wit verkrijgbaar, maar zo voor de winter is donkerblauw misschien mooier.

Zou Victoria eigenlijk de positiekleding van Madeleine passen denken jullie? Of zou ze wat smaller zijn dan Madeleine?

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

vrijdag 23 okt 2015 - 22:23

Ja, de galajapon! Daar ben ik echt verliefd op! <3
Ik denk dat Victoria een iets rustigere stijl heeft dan Madeleine :) maar het zal wel leuk zijn!!
Mijn zusje en ik zijn evenlang en we schelen 1,5 jaar maar we hebben echt een totaal andere kledingstijl haha :P. Ik zal niet snel.iets van haar aan doen.

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 23 okt 2015 - 21:47

ik denk dat Madeleine vooral groter is dus als Viktoria haar kleding draagt zal die wat onder de knie zijn denk ik

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?