De hertog en hertogin van Cambridge en prins Harry hebben op maandagochtend een bezoek gebracht aan BAFTA in Londen. ​

  

Catherine, de Hertogin van Cambridge, droeg bij deze gelegenheid een midi-jurk met print, in de kleuren blauw en wit. De jurk is van Tabitha Webb, en wordt de 'Meg Dress' genoemd. De jurk is te koop voor 375 pond of E 524.

Catherine draagt het ballon bleu horloge van Cartier.

Catherine's clutch is een bekend zwart exemplaar van Mulberry. Daarbij draagt ze de zwarte Aimee Pumps van Jimmy Choo.

Catherine droeg haar oorhangers met saffier en diamanten.

---

Op maandagavond 26 oktober waren Prins William, Catherine - de Hertogin van Cambridge - en Prins Harry aanwezig bij de wereldpremière van de film Spectre, die gespeeld wordt door o.a. Daniel Craig.

Catherine droeg bij deze gelegenheid een lichtblauw/grijze jurk van Jenny Packham. Haar kapsel liet ze wat losser opsteken, wat goed past bij haar model jurk. 

  

Ook Catherines clutch is ontworpen door Jenny Packham. Haar zilverkleurige 'sandalen' zijn van Jimmy Choo. 

 

Catherines oorhangers zijn de Pagoda oorhangers van Robinson Pelham.

  

---

De hertogin van Cambridge bracht op dinsdag 27 oktober een bezoek aan de Stichting Islington Town Hall. Bij deze gelegenheid herdroeg ze een grijze jurk met zwarte bloemapplicatie van Orla Kiely. De jurk komt uit de collectie van 2011, en is door Catherine eerder gedragen in 2012. 

De hertogin draagt verder haar zwarte suède pumps van Stuart Weitzman, haar zwarte clutch van Mulberry, parel oorhangers van Kiki McDonaugh (Annouschka) en haar horloge van Cartier.

  

---

Op dinsdagavond was Catherine, de hertogin van Cambridge, als beschermvrouwe van '100 Women in Hedge Funds' Philanthropic Initiatives, aanwezig bij een receptie en galadiner. Bij deze gelegenheid droeg ze een nieuwe galajapon van Erdem!

Catherine droeg de Anya Hindmarch Maud clutch en suede pumps van Jimmy Choo.

 

Qua juwelen draagt Catherine een armband, waarvan al een tijdje wordt vermoedt dat ze deze kado gekregen heeft van Prins Charles. De oorhangers met saffier en diamanten die Catherine hier draagt zijn in het verleden gedragen door de Queen-Mum! 

Wat vinden jullie van Catherine's kleding, haar juwelen en haar accessoires?

 

Afbeeldingen screenshots video's ©ITN Royals, ©Tabitha Webb, ©Cartier, ©Erdem, ©Orla Kiely, ©Jenny Packham, ©Jimmy Choo, ©Stuart Weitzman, ©Kiki McDonaugh, ©Robinson Pelham, ©Anya Hindmarch.

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 01 nov 2015 - 11:35

De japon die ze bij de wereldpremiere van Spectre droeg vind ik echt schitterend, het grijze en blauwe jurkje vind ik ook mooi, de stof van de Erdem creatie vind ik ook prachtig alleen het model japon vind ik er minder bij passen, vooral de strook vind ik niet mooi.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

zaterdag 31 okt 2015 - 12:24

Wat een commotie over al dan niet extensions! Kate heeft van nature vol haar, net als haar moeder en haar zus, dat ze ook nog eens prima laat verzorgen. En mooi laat opsteken, als de gelegenheid daarom vraagt.
En dat ze zo slank, sommigen zeggen mager, is? Kijk eens naar de bouw van haar moeder, dat is ook een frèle verschijning.
Mooie jurken alle vier, ze weet zich goed te kleden.

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 31 okt 2015 - 23:12

Goed geschreven Mieke ! Als we hier alles opschrijven EN geloven wat de roddel pers over Maxima schrijft dan was het forum hier te klein voor het commentaar ! Is Catherine niet saai te noemen , dan is ze te mager , dan d'r boezem weer te klein geworden , dan d'r haar weer nep -;) Het lijkt op iets zoeken ....

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 01 nov 2015 - 11:41

Kate@ Gelukkig is dit een serieuze website!!. Soms vraag ik me weleens af wat er met de mensen vandaag de dag aan de hand is, heeft men zo weinig om handen zodat men roddels nodig heeft om de dag door te komen............ De nieuwe technologie heeft ons veel goede dingen gebracht maar ook veel slechte invloeden, jammer genoeg.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 01 nov 2015 - 02:53

Met Mieke en Kate eens.

afbeelding van Mary

Mary

zaterdag 31 okt 2015 - 11:56

Zou ze daarom nu weer een pony hebben? Dat het litteken of de extensions, minder goed zichtbaar zijn?
Eén ding weet ik wel, dat je soms denkt: die heeft mooi haar of hij/zij ziet er goed uit.. dat er tegenwoordig een hoop kunst en vliegwerk aan te pas komt. Van pruik tot botox en van haarimplantaten tot ...

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

zaterdag 31 okt 2015 - 22:21

Hahaha ja het is wat tegenwoordig! Expeditie Robinson was ook weer begonnen en dan schrok ik me ook weer een hoedje. Dan blijken de meeste beauties ook maar heel 'boerse' gezichten te hebben. Aantal afleveringen later ben ik er ook wel weer aan gewend. Van binnen is iemand niet veranderd, maar de uitstraling en de effecten daarvan hebben zeker invloed.

afbeelding van Mary

Mary

donderdag 05 nov 2015 - 21:46

Inderdaad. Het linke eraan vind ik dat jonge meiden er dan ook allemaal zo ´opgepimpt´ uit willen zien... En dan extreem lijnen, aan de botox, vermogens uitgeven aan uiterlijk, etc.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 30 okt 2015 - 22:06

Wat een prachtige jurk draagt ze op de première van James Bond! Sprookjesachtig mooi! Oo het blauwe en het grijze jurkje zijn super mooi, maar de gebloemde jurk mag ze in de kast laten... Echt geen moo model en veel te drukke print voor een lange jurk.
Extensions, geverfd haar of niet: haar haar zit altijd geweldig!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 31 okt 2015 - 09:01

Prachtige foto's weer. Bedankt :-)

afbeelding van Lisanne

Lisanne

vrijdag 30 okt 2015 - 18:06

De grijze jurk met bloemen vind ik helemaal leuk! Heel mooi!
De jruk met het 'zeemeermin'model vind ik mooi, maar zou met een andere stf beter uitgekomen zijn. Voor deze stof is het denk ik een goede optie het onderste deel eraf te halen...
De kapsels zijn weer meesterlijk!
De blauwe galajurk is mooi,maar ik zou het niet zo doorschijnend laten doen, maar wel apart, zou er zelf echt niet in willen lopen :-/
En de blauwe jurk is mooi, less is more:)

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 30 okt 2015 - 14:36

Leuk artikel over hun huis maar waar kan ik de foto's zien? Dank!!

afbeelding van Prinsesjes

Prinsesjes

vrijdag 30 okt 2015 - 12:59

Ik vind de twee avondjurken mooi hoor! Vooral de lichtblauwe...wat zwiert die elegant om haar heen. En ik vind het ook leuk om Kate met een staart te zien. Lekker speels.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 30 okt 2015 - 15:27

Ah, gelukkig. Dan kan ik dus blijven dromen van het mooie haar ;)

afbeelding van Maria

Maria

vrijdag 30 okt 2015 - 13:16

Dat is een lidteken.

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 30 okt 2015 - 13:19

Wel heel vreemd dat er dan geen foto's zijn zonder extensions ????
Bij Maxima zie je het direct als het erin zit ,maar kan me niet een foto herinneren van Catherine met een dun bosje pieken .
Dan begrijp ik Maxima trouwens ook niet ,waarom laat ze het dan niet zitten ?
Heb je niet de ene keer dun bosje en volgende keer een volle bos , onbegrijpelijk ..

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 30 okt 2015 - 13:31

Dat is inderdaad waar. Kate's haar heeft altijd dezelfde dikte en bij Maxima is dit niet altijd het geval. Ik kan ook geen foto's van Kate vinden zonder zogenaamde extensions.
Zij zal dit het beste weten. Och, en de pers schrijft soms ook maar wat en ik wil mijn mening daar niet aan ophangen.
Ze moet het tenslotte zelf weten.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 30 okt 2015 - 13:36

Ja, waarom ik het niet geloof van de hairextensions, is omdat Kate haar haar altijd styled; van zichzelf heeft ze krullen. Dit werd onder meer een keer zichtbaar bij het bezoek aan Tuvula. Haar haar was redelijk gestyled bij aankomst, maar door het klimaat daar ging het steeds meer krullen. Als ze hairextensions had gehad was dat toen zichtbaar geworden: de extensions blijven dan namelijk stijl en je eigen haar gaat krullen, maar dat is toen niet gebeurd.

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 30 okt 2015 - 12:40

Ohhh wat een teleurstelling!!
Ik vond het altijd zo mooi, bijna onwerkelijk mooi, maar nu valt het kwartje.
Vind er niets meer aan.................!!!!!! .ha ha

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 30 okt 2015 - 13:20

Don't jump to conclusions ;-) Misschien is het wel een litteken, Elisah.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 30 okt 2015 - 12:22

Nou, haar boezem is ook behoorlijk 'geslonken' sinds haar bruiloft, als je haar in de blauwe jurk bekijkt ;)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 30 okt 2015 - 12:37

Dan zijn ze zeker leeg gezogen door de 2 kids ;-)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 30 okt 2015 - 11:43

kan het ook niet geloven:P is het niet gewoon een litteken?

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 31 okt 2015 - 08:36

Kan het me niet voorstellen, volgens mij is het een niet zo fijne roddel. Kan me trouwens niet voorstellen dat een kapper - welke dan ook - extensions op zo'n lelijke manier verwerkt.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 30 okt 2015 - 14:42

Ja ze heeft daar een litteken

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 30 okt 2015 - 23:50

Ik vind het ook wel op een litteken lijken, maar zijn er meer foto's waarop dit te zien is? Bijvoorbeeld als ze een staart draagt?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 30 okt 2015 - 23:50

Ik vind het ook wel op een litteken lijken, maar zijn er meer foto's waarop dit te zien is? Bijvoorbeeld als ze een staart draagt?

afbeelding van Prinsesjes

Prinsesjes

vrijdag 30 okt 2015 - 12:57

Kijk even op de tweede link die Josine doorstuurde, daar zie je t duidelijk met afbeelding van een extensions erbij.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 30 okt 2015 - 13:16

Het blijft toch speculeren, vind ik. We zullen het nooit zeker weten, omdat het misschien toch een litteken kan zijn?
De media, met name de roddelpers, geniet ervan om alles uit te vergroten en snel conclusies te trekken.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 30 okt 2015 - 09:41

De avondjurk vind ik beeldig. Hij is geraffineerd en tegelijkertijd elegant. Door de soepele stof beweegt de jurk zo mooi als ze loopt. Van het model van de schoenen ben ik niet zo weg, maar de kleur is goed gekozen. De kleur van de jurk vind ik erg mooi. En de oorbellen zijn om te kwijlen. Clutch heeft een mooi model. Het los opgestoken haar past mooi bij het losse van de jujrk.

De TW jurk vind ik mooi, maar i.c.m. de pumps (mooie pumps overigens) vind ik het te braaf. Een elegant en trendy enkellaarsje zou mooier zijn. Het horloge zou ik wel willen ♡

Het grijze jurkje is heel leuk, zeker door de applicatie. Ik hou niet van plissé, maar ze komt er door haar ranke figuur goed mee weg. Door de lengte komt de plissé niet truttig over. Ook mooi met een enkellaarsje of laarzen. Prachtige sieraden en clutch.

De gebloemde jurk vind ik ook prachtig, maar bij nader inzien vind ik de strook niet echt geslaagd. Het lijkt inderdaad op een omgebouwde bedsprei, Merel. Ik probeer de strook weg te denken. Strook eraf dan reikt de jurk nog tot op de knie om zo te dragen. Hopelijk maken we dit nog een keer mee. Als de jurk niet geplooid was zouden de bloemen mooier uitkomen. Schoenen en clutch vind ik er ook goed goed bijpassen. Er zit volgens mij wat nachtblauw of zwart in de stof.

Dat de kledingstijl van Kate vaak wat braafjes is heeft denk ik ook te maken met het toch wel strenge protocol van het Britse koninklijk huis.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 30 okt 2015 - 09:34

En ook hier een uitgebreide 'bespreking' van de jurken. Interessant om te lezen! Inderdaad zou de Tabitha Webb jurk met laarsjes gedragen moeten worden, dat resultaat zou ik ook wel eens willen zien! Ik vind het nu ook wat zomers ogen.

En de strook onderaan de Erdem jurk, ik geloof dat de meesten hier er niet zo weg van zijn.Ik ook niet. De stof vind ik wel mooi overigens.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 30 okt 2015 - 08:53

Met haar figuur kan ze (vind ik) heel veel dragen, en haar haar is een sieraad op zich, maar wat me vooral altijd opvalt is hoe netjes alles altijd is (en dat bedoel ik positief). Het past altijd perfect, de stoffen zijn mooi, haren gekapt. Alleen daardoor al vind ik haar vaak erg prettig om naar te kijken. Deze vier outfits vind ik niet haar beste, maar ze ziet er wel 4 keer zeer verzorgd uit.
Ik had de Tabitha Webb jurk leuker gevonden met een paar camel suede laarzen, net wat jonger dan die keurige pumps.
Van de lichtblauwe avondjurk vind ik het model op het model mooier; die mouwen zijn me te wijd bij Kate. Net beetje teveel neglige.
Erdem jurk: prachtige print, maar die ruffel is vreselijk. Het lijkt wel een omgebouwd bedsprei
Kiely jurkje: eigenlijk net als bij de Tabitha Webb jurk: zo'n braaf jurkje vraagt om een paar suede over the knee laarzen of een paar maffe 'Laurentien-schoenen'.
Kijk, misschien is dat het wel, waar Laurentien in mijn ogen af en toe (nou ja, meestal eigenlijk) over de top gaat, gaat Kate niet eens de heuvel op. Die twee moeten maar eens bij elkaar kruipen, die kunnen nog wat van elkaar leren.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 30 okt 2015 - 09:32

Leuk dat je de jurken 1 voor 1 'bespreekt'!

afbeelding van Mary

Mary

zaterdag 31 okt 2015 - 10:12

Ik vind de inrichting in één woord afschuwelijk.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 31 okt 2015 - 10:22

Mary@Het is mijn smaak ook niet maar daarom hoef ik het niet lelijk te vinden, als geheel is het prima op elkaar afgestemd.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 30 okt 2015 - 18:38

LindaVanDeventer@ Inderdaad echt hun sprookje, het geheel ziet er prachtig uit en is naar hun keuze en smaak verbouwd en ingericht.

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 30 okt 2015 - 12:44

Heel mooi, heel koninklijk, echt een sprookje, maar of je daar nu lekker onder een plaidje met een mooi boek op de bank gaat liggen..??.denk het niet !!
Maar waarschijnlijk zijn dit foto,s van de officele ruimtes .

afbeelding van Janna

Janna

zaterdag 31 okt 2015 - 12:46

Ik vermoed ook dat de foto's officiële ruimtes tonen en dat William en Kate een klassieke maar moderne flat in het gebouw hebben, net als Queen Elizabeth dat heeft in haar verschillende paleizen en kastelen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 30 okt 2015 - 09:31

Ik mag hopen dat deze foto's niet van na de verbouwing zijn? De laatste foto vind ik wel mooi, de rest heel ouderwets. Ik zou er niet graag midden in leven...

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 30 okt 2015 - 22:55

TWoR@,het is een klassiek interieur .
Ouderwets is iets anders .

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 30 okt 2015 - 23:49

Ik weet het verschil tussen klassiek en modern, en ook tussen klassiek en ouderwets. Maar daarin spelen ook smaakverschillen mee. Ik vind de bovenste foto's persoonlijk ronduit ouderwets ingedeeld. Maar ja, paleisbezoeken zijn bijv ook niet heel erg aan mij besteedt, wel leuk/mooi om even te zien, maar je moet er niet aan denken dat je daar lekker kunt leven, dat je kinderen er rond rennen en zo (bij Paleis het Loo van binnen bijvoorbeeld). Sorry, kwestie van smaak denk ik, maar ik vind het niets (als ik denk aan een gezin dat er leeft bedoel ik dus). Maar ja, het ziet er wel koninklijk uit ja, dat wel!

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 31 okt 2015 - 09:34

TWoR @ , je hoeft je niet te verontschuldigen voor je smaak .
Ik geef alleen aan dat je ouderwets en klassiek niet moet verwarren .( half nederland doet dat al -;)

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 31 okt 2015 - 12:02

Maar klassiek kan ook heel ouderwets zijn.....

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

vrijdag 30 okt 2015 - 08:19

Ik vind alleen de grijze jurk mooi. De blauwe jurk vind ik niet mooi. De blauwe en gebloemde jurk vind ik te druk.
Maar de horloge van Cartier, ballon bleu, vind ik prachtig!

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 30 okt 2015 - 08:02

De dagkleding vind ik erg braaf, maar omdat alles zo tot in detail verzorgd en smaakvol gecombineerd is heb ik geen minpuntjes..
De gebloemde jurk vind ik prachtig tot de aangezette strook onderaan de rok , dat vind ik jammer, de stof is heel mooi, hopelijk gaat de strook eraf en draagt ze deze jurk nog eens.!!
De grijze avond jurk is niet direct mijn kleur, maar het model is heel elegant en zwierig, kapsel heel mooi , juwelen en clutch zijn bij Kate altijd prachtig !!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?