Prinses Víktoria 

Prinses Viktoria de Bourbon-Parme zwanger!

Prinses Viktoria de Bourbon-Parme kwam vandaag in actie als beschermvrouwe van Save the Children. Ze bezocht samen met de ambassadeur van de Pluchen Speelgoedactie, de basisschool De Paperclip, waar de jongen zelf ook op zit. Samen deelden ze de knuffels uit in zijn klas. Ook schreef Prinses Viktoria samen met de ambassadeur kaartje voor de gasten van Familiehuis Daniel den Hoed.

Prinses Annemarie en Prinses Viktoria de Bourbon-Parme in Parma en Piacenza

Het afgelopen weekend brachten de Bourbon-Parmes weer in Parma en Piacenza door. Sinds Prins Carlos de Bourbon-Parme hoofd is van het huis, doen ze dat ieder jaar een weekend. In dat weekend zijn ze aanwezig bij een aantal missen en zijn er sociale verplichtingen. Prinses Margarita en Prinses Maria Carolina met hun echtgenoten waren dit jaar niet aanwezig.

Prinses Viktoria de Bourbon-Parme in Claes Iversen, Michael Kors, Paul Warmer en Pomellato

Via Harpers Bazaar kreeg ik een interview aangeboden waarvan ik de foto’s hier mag plaatsen! Een geweldig aanbod natuurlijk! In het nieuwste nummer van Harpers Bazaar staat een interview met Prinses Viktoria de Bourbon Parme! Er zijn speciale foto's gemaakt in Rome, de huidige woonplaats van Prins Jaime, Prinses Viktoria en Prinses Zita.

Prinses Viktoria de Bourbon-Parme in actie voor Save the Children

Prinses Viktoria de Bourbon-Parme, de echtgenote van prins Jaime de Bourbon-Parme, is beschermvrouw geworden van Save the Children Nederland. Ter voorbereiding op deze functie bracht de prinses een bezoek aan India, en specifiek aan de krottenwijken. Save the Children heeft een video vrij gegeven van de prinses tijdens haar bezoek. Daar is te zien dat ze een eenvoudige blouse draagt in een kobaltblauwe kleur, op een zwarte broek.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?