Prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven waren op vrijdagavond 30 september aanwezig bij de voorstelling TUTTI van Introdans. Met deze voorstelling vierde Introdans zijn 45-jarig jubileum, in het theater in Arnhem.. Prinses Margriet is beschermvrouw van Introdans. 

Outfit:

Prinses Margriet ging gekleed in een donkerblauwe jurk. Ze maakte haar outfit compleet met diverse felrode accessoires. 

Foto's ©Introdans, Hans Gerritsen

Wat vinden jullie van deze outfit van Prinses Margriet?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elise1

elise1

donderdag 06 okt 2016 - 17:50

Mooi en elegant.Zo als bijna altijd.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

woensdag 05 okt 2016 - 23:04

Prinses Margriet ziet er weer prachtig uit!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 05 okt 2016 - 21:33

Een altijd chique, elegante én lieve Prinses is Margriet ! De bovenste foto vind ik de mooiste; haar kapsel is ook zo mooi !

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 05 okt 2016 - 19:17

Persoonlijk vind ik Margriet er weer mooi uit zien. k Vind Pieter en Margriet ook altijd zo'n leuk paar (maar ja, Pieter is sowieso 1 van mn favoriete 'Royals' - omdat ie geen officiële Royal is, even tussen haakjes).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?