Prinses Margriet opende gisteren de tentoonstelling Sissi op Paleis het Loo! Ze was aanwezig met een nazaat van Keizerin Elizabeth (Sissi) van Oostenrijk: Michael von Habsburg-Lothringen. Omdat ik niet zo heel ver bij Apeldoorn vandaan woon, ben ik een kijkje gaan nemen bij de aankomst van Prinses Margriet. Helaas liep ze bij aankomst vrijwel direct door naar binnen, en kon ik niet wachten op haar vertrek. Voor mooiere fotoseries klik hier!

De Prinses zag er mooi uit, in een roze jurk met korte mouwen. Daarbij droeg ze een sjaal in verschillende roze kleuren. Haar lila tas snap ik niet helemaal bij deze outfit.

Het bloemetje wat Prinses Margriet aangeboden kreeg door het bloemenjongetje, paste wel erg goed bij haar kleding. Je zou bijna denken dat ze van tevoren wisten wat voor kleding ze aan zou trekken.

 Foto's ©The World of Royals

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Imke

Imke

zondag 12 apr 2015 - 12:00

Mooi en stijlvol, de kleuren staan haar erg goed. Ik heb ook geen probleem met korte mouwen, zolang het smaakvol blijft, en dat is het hier. Het is een kwestie van inschatten wat je nog kunt hebben en wat niet. Op een andere foto zag ik dat ze bij deze lieflijke strawberrykleur donkere, glanzende (op zich mooie) pumps draagt; een iets lichtere kleur, zoals middengrijs of camel, had ik beter bij het geheel vinden passen.

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 11 apr 2015 - 19:19

Ze is 70 jaar, inderdaad, maar wat ziet ze er nog fantastisch uit!!
Ik heb jongere vrouwen gezien met minder mooie armen dan Margriet.
Het jurkje staat haar heel mooi en de sjaal is een plaatje erbij.

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 11 apr 2015 - 18:02

Wat ziet ze er leuk uit!

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 11 apr 2015 - 16:36

Heel erg mooie kleur voor deze jurk ,mooie sjaal erbij .
Maar ,waarom vergeet ze toch telkens haar leeftijd ?
Pas met overknee laarzen .nu korte mouwtjes .
Prima om thuis of in de privé sfeer te dragen ,maar een openbaar optreden waar camera's flitsen ?

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 11 apr 2015 - 13:08

De korte mouwtjes zijn niet geschikt op die leeftijd. Wel een mooie kleur voor haar.

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 11 apr 2015 - 21:55

Waarom mag je op deze leeftijd geen korte mouwtjes meer dragen???

afbeelding van Janna

Janna

zondag 12 apr 2015 - 14:45

Vooral de bovenarmen van oudere vrouwen krijgen langwerpige rimpels en dat staat echt niet mooi bij mouwloze tops of zeer korte mouwtjes.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 12 apr 2015 - 18:59

Ik ben nu 66 jaar, heb nog steeds maat 38, geen rimpel of kwab te zien. Niet op of onder de armen. Het gaat niet om de leeftijd maar om of het (nog) staat. Ook jonge vrouwen kunnen er zeer onappetijtelijk uitzien als ze zich niet passend kleden.

afbeelding van Sofia

Sofia

zondag 12 apr 2015 - 22:58

Margreet.Daar heb je ook gelijk in. Moet zeggen dat je erg fortuinlijk bent hoor. Velen van 60+ kunnen dat niet zeggen.

afbeelding van orchidee

orchidee

zondag 12 apr 2015 - 23:12

Maar ook die mogen best met een kort mouwtje, zeker als het warm is!!
Weet je wat onesthetisch is: naveltruitjes als je een zwembandje ( of twee) hebt, broeken waarin je kunt "liplezen", korte broekjes met dikke bovenbenen, topjes bij een te zware buste en dan zonder BH, zwarte strings onder een witte legging, en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Ik heb me nog nooit geërgerd aan het uiterlijk van een ouder wordende mens, die fatsoenlijk gekleed ging, met korte mouwtjes. Al deze rimpels en "vleugels" laten zien dat deze mensen geleefd hebben. Zo heeft elke leeftijd een uiterlijk dat daarbij past en dat in mijn ogen gezien mag worden.

afbeelding van Merel

Merel

maandag 13 apr 2015 - 09:32

Orchidee, dit ben ik zo hartgrondig met je eens! Dat je boven een bepaalde leeftijd geen strapless jurk, korte mouw, rok boven de knie, of weet ik wat meer mag, ik vind die regeltjes zo'n onzin. Als het staat, dan staat het en als niet, dan niet, maar dat heeft zo weinig met leeftijd te maken. Wel met stijl.
Margriet vind ik hier prachtig.

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 13 apr 2015 - 22:04

Dank je wel:)

afbeelding van Sofia

Sofia

zondag 12 apr 2015 - 17:04

Janna. Ben het helemaal met je eens. Vooral ook als er van die kwabben onder de bovenarm hangen. Op mijn werk hadden de dames het dan over hun kipfiletjes.Mijn moeder had het over" esthetisch niet meer verantwoord" Ben nu zelf tegen de 60 en constateer het ook,dus voor mij geen mouwloze bloesjes meer tenzij in mijn tuin.Een ( kort) mouwtje staat dan gewoon mooier.

afbeelding van Margreet

Margreet

zaterdag 11 apr 2015 - 22:15

Ja, daar ben ik ook wel benieuwd naar. Nu niet, omdat het te koud is, of nooit niet? En dat geldt voor.....vanaf welke leeftijd bedoel je?
Dat is toch verschrikkelijk dat men/iemand oudere dames min of meer verbiedt of ten minste aanraadt korte mouwen te dragen! Vanaf welke leeftijd geldt dit? Dan mag ik ook wel oppassen. O jee, dus nu moet ik denken: het is warm, maar jongere mensen vinden het onpassend dat ik mijn armen laat zien?
We hebben het niet over te korte rokjes, een krappe bikini, een te bloot decolleté maar over blote armen!

afbeelding van Janna

Janna

zaterdag 11 apr 2015 - 12:27

De zeer korte mouwtjes vind ik minder geschikt voor een vrouw van in de zeventig. Wel prachtige stof en een mooie sjaal. Leuk dat ze nooit wat aan dat scheve voortandje heeft laten doen, het maakt haar glimlach zeer charmant! Een leuke prinses zonder "kijk mij eens" capsones!

afbeelding van Marije

Marije

zaterdag 11 apr 2015 - 11:25

Mooi jurkje en een leuke sjaal!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?