Prinses Margriet was gisteravond aanwezig bij het galadiner van de International Chamber of Shipping (ICS) in Rotterdam. Margriet droeg een zwart met wit bedrukte jurk, met een bloemenpatroon.

 Deze galajurk heeft ze eerder gedragen op 30 april 2013, tijdens het avondprogramma! Helaas heb ik geen foto om hier te plaatsen; wel zijn er enkele foto's te bekijken op PPE.

De galajurk is een ontwerp van de Nederlandse ontwerper Addy van den Krommenacker, die al heel wat Nederlandse prinsessen als cliënt heeft (gehad)!

Foto's met toestemming ©RoyalPoto - Gert-Jan de Wit. Overige afbeelding ©Addy van den Krommenacker

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 12 jun 2015 - 16:56

Het spijt me maar ik vind deze jurk van Margriet helemaal niet mooi, het model is echt over de datum en zeker de bovenkant is te pompeus. Het motief van de stof vind ik wel mooi maar een eenvoudiger model jurk was veel chiquer geweest naar mijn idee.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 11 jun 2015 - 22:45

Schitterende en echt koninklijke jurk die haar prachtig staat !! Die tweede foto is gewoon fantastisch ! En dan nog dat margrietenmotief ! Adembenemend !!

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 11 jun 2015 - 19:31

Ik heb het idee dat Margriet naarmate ze ouder wordt steeds beter gekleed gaat............
Ze heeft meer flair en straalt gewoon
.Zouden haar schoondochters haar wat meer zelfvertrouwen geven, en ook gezellig met haar gaan shoppen?
Ze heeft per slot van rekening jarenlang een mannenhuishouding gehad..........

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 11 jun 2015 - 22:11

Dat zou heel goed kunnen, maar ik denk dat het stijlgevoel wel van haarzelf komt. Qua stijl gaat ze de schoondochters nog verslaan als ze zo doorgaat! ;-)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 11 jun 2015 - 16:28

Heel indrukwekkend! Echt lef met gratie.

(Het nadeel bij dit model is wanneer je handen gaat geven... zo' n kraag verder naar boven schuift...waardoor je m iedere keer naar beneden moet trekken... ook (klassiek) dansen is dan wat onhandig...bij de prinses zie je t al een beetje bij de foto van de achterkant)

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 11 jun 2015 - 13:24

De jurk is prachtig zeg. Maar ik denk ook met een andere kleur top eronder. Glanzend wit of zo. Heel mooi dit.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 11 jun 2015 - 11:36

Prachtige japon. De stof valt zo mooi soepel, zodat die mooi mee vloeit bij iedere beweging. (Weet even geen ander woord hiervoor).

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 11 jun 2015 - 02:51

ik weet niet of ik het goed zie maar het is net of er onder de jurk een zwarte top gedragen word ,zou hij te ver open zijn of is het te koud heel mooi vind ikhet niet ik denk dat hij maxima beter zou passen ik vind de print , ik denk dat het dat is wat me stoort ( de witte bloem)te groot voor een kleine dame

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 11 jun 2015 - 10:59

Bij Prinsessemode, pagina 22 ( prachtige robes feestavond aan het IJ ) kun je een foto van Margriet zien waar ze een wit topje onder deze jurk draagt. Eerlijk gezegd vind ik dat iets mooier, dan de zwarte top/shirt wat ze er nu onder draagt. Maar ik blijf het een schitterende japon vinden, die haar prachtig staat.

afbeelding van Maria

Maria

donderdag 11 jun 2015 - 22:40

Heb je een link voor die site?

afbeelding van Maria

Maria

donderdag 11 jun 2015 - 23:15

Ah, dank je wel, ik dacht dat dat een heel andere site was. My bad :)

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 11 jun 2015 - 00:00

Wauw! Het staat haar geweldig en ze ziet er zeer bij de tijd uit zonder dat het iets uitstraalt van 'kijk mij eens modieus zijn'. Dit is gewoon natuurlijke stijl en charme, goed weten wat je staat en niet bang zijn om daarmee op te vallen.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 10 jun 2015 - 23:14

Wow, wat een jurk. En wat een verrukkelijke moderne uitgesproken keuze voor deze dame op leeftijd; advanced style!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 10 jun 2015 - 23:03

Wat een verademing om Prinses Margriet deze schitterende avondjapon te zien dragen! Ze ziet er altijd zo sjiek en elegant uit!

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 10 jun 2015 - 22:52

Prachtige jurk en wat ziet ze er elegant uit.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

woensdag 10 jun 2015 - 22:25

Wat een schitterende jurk, en wat staat dit haar prachtig! Wel sneu dat ze er alleen heen moest, zonder haar man. Ik hoop maar dat het uitlopen van de controle in het ziekenhuis niet betekent dat er weer problemen zijn met zijn gezondheid ...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 10 jun 2015 - 23:01

In ieder geval reikte hij vanavond weer een prijs uit, dus het is geen heel acuut iets gelukkig.

afbeelding van amybb

amybb

woensdag 10 jun 2015 - 22:22

Zoals ik al eerder zei, ik vind dit echt een prachtige jurk! Ik houd echt van dit soort jurken die zo'n mooie 'flow' hebben (of hoe moet je dat zeggen) als iemand hierin loopt!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?