Prinses Margriet was vandaag in de haven van Rotterdam aanwezig bij het 100e bezoek van de MS Rotterdam aan de haven. In 1997 doopte prinses Margriet het cruiseschip van Holland America Line.

De Prinses ging gekleed in een witte jurk met een fuchsia/paarse blazer met witte stipjes. Ze zag er heerlijk zomers uit in haar outfit, gecombineerd met witte schoenen en een witte schoudertas.


Wat vinden jullie van deze outfit van Prinses Margriet?

Foto ©RoyalPhoto, Gert-Jan de Wit

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Kate

Kate

maandag 06 jul 2015 - 08:56

Heerlijk zomers ,en mooie lengte en met mouw ,jasje doet ze maar uit als het officiële gedeelte achter de rug is ,dit staat geweldig .
Maar persoonlijk vind haar zus Irene toch net iets meer klasse hebben ,Margriet zit er ook weleens naast .
Oké ,wie niet -;?)
Overknee laarzen ,mouwloos ( prima hoor ,maar zou ik niet doen als er zoveel camera's flitsen ), sleehakken ,vind ik ook iets meer voor haar schoondochters .
Ik haast me om te schrijven dat ik niet zoveel weet van de stijl van Irene ,dus misschien maakt zij ook zulke "uitglijders",ik weet wel dat Irene vroeger de beauty was van de zussen !

afbeelding van Marije

Marije

maandag 06 jul 2015 - 08:00

Ze ziet er prachtig uit! Het jasje heeft ze volgens mij een keer gedragen met Koninginnedag (had ze toen geen roze 'sjaal' als mitella om?).

afbeelding van Marije

Marije

maandag 06 jul 2015 - 10:01

Koninginnedag 2011 in Limburg :)

afbeelding van Els

Els

zondag 05 jul 2015 - 16:58

Mooie vrouw en goede stijl van kleden, evenals schoondochters trouwens.

afbeelding van Magda

Magda

zondag 05 jul 2015 - 13:51

Prinses Margriet ziet er prachtig uit . Heel erg zomers en de kleurencombinatie staat haar geweldig. Ze ziet er altijd stijlvol uit. En idd, willen we allemaal niet zo oud worden. Top.

afbeelding van Janna

Janna

zondag 05 jul 2015 - 11:49

Stijlvol! Make-up en haar ook heel mooi. De zus met de meeste smaak!

afbeelding van Kaatje

Kaatje

zondag 05 jul 2015 - 11:32

Wat een fijne verschijning! Willen we allemaal niet zo oud worden?! :)

afbeelding van Paula

Paula

zondag 05 jul 2015 - 09:46

Wat ziet ze er leuk uit! Zomers en mooie kleuren! Prachtig jasje ook. Een topper-outfit wat mij betreft.

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 05 jul 2015 - 09:24

Ze ziet er weer mooi uit. Misschien was het nog leuker geweest als de schoenen de kleur van het jasje hadden, maar dat is zeuren op hoog niveau :)
Margriet is en blijft een mooie vrouw met gevoel voor klasse. Ik vind haar geweldig! En (ik blijf het herhalen), laat mij ook zo ouder worden alsjeblieft!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 05 jul 2015 - 08:30

Een mooie outfit. Voor zo n zomerse dag! Hardroze tinten staan haar altijd goed. Wat leuk bedacht om het 100e bezoek te vieren met de prinses!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?