Prinses Margriet was vandaag aanwezig bij de viering van het 100-jarig jubileum van het Prins Hendrik Schippersinternaat in Nieuwegein! 

Prinses Margriet zag er fleurig en zomers uit, in haar witte jurk met blauwe zigzagstrepen. 

Daarbij droeg ze rode accessoires: Rode ballerina's met een strik, een rode bolero en goud met rode oorbellen. Ook haar tas is rood.

Wat vinden jullie van de kleding en accessoires van prinses Margriet tijdens dit bezoek?

Foto's met dank aan ©Royalduo, Jannemieke

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 11 sep 2015 - 13:31

Wat goed van je dat dit hebt gevonden :-)

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 01 sep 2015 - 15:54

Heel leuk met dat frisse rood en de streepjes, heet dit niet een maritieme look ofzo? Klassiek en jeugdig. Maar als je kritisch kijkt is het vestje inderdaad niet zo'n goed idee. Dit benadrukt borsten en taille, dus tenzij die zones er mooier op worden als je ze accentueert kun je dit beter niet dragen (wat geldt voor heel veel vrouwen overigens). De halter van de jurk doet ook wat vakantie-achtig aan. Maar als ze in plaats van dit model knoopvest een gewoon open vestje of bolero van wat steviger stof had gedragen in dezelfde sprankelende kleur rood, dan was dit een uitstekende outfit geweest.

afbeelding van zita

zita

dinsdag 01 sep 2015 - 15:17

Aardige outfit, maar niet voor een dame van haar leeftijd. Bejaarde dames hoeven echt geen donkerblauwe mantelpakjes te dragen, maar een halterjurkje met een bolero vind ik niet passend bij leeftijd of positie. De jurk heeft een te diep decolleté, de bolero vind ik zeer matig.

afbeelding van Janna

Janna

maandag 31 aug 2015 - 15:30

Ook ik vind dat Prinses Margriet er leuk uitziet, met uitzondering van die "buitenboord BH". Inderdaad zou een kort vestje mooier zijn geweest. Het donkere montuur van de bril stoort mij niet, staat wel pittig.
@ Doro - Heerlijk jouw BBBH! Hoop dat die in de volgende editie van Van Dale wordt opgenomen!!!
De schoenen vind ik niet alleen leuk, maar very sensible!

afbeelding van Henny

Henny

maandag 31 aug 2015 - 11:45

Hahaha, buitenboord BH.
Ik hou zelf ook niet van bolero's. Bij niemand trouwens. Een ander kort vestje was mooier geweest.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 31 aug 2015 - 10:47

heel leuk die jurk. het bolero geval vind ik vreselijk. Veel zwangere vrouwen dragen dit soort dingen en vind ik dan ook heel lelijk. soort buitenboord bh

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 31 aug 2015 - 22:15

Haha, buitenboord BH, hoe verzin je het!

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 30 aug 2015 - 19:16

Mee eens. Ze kan er erg leuk uitzien, maar dit vestje of hoe je het ook wilt noemen kan natuurlijk gewoon niet. Lijkt nergens naar. Het past bij de schoenen, maar niet bij de jurk, het is te kort, te strak en gewoon niet leuk.

afbeelding van orchidee

orchidee

zondag 30 aug 2015 - 11:55

Ik vind haar een prachtige vrouw, die inderdaad erg onder gewaardeerd wordt.
Wanneer het decolleté iets minder diep geweest was, had ik haar outfit mooier gevonden. Ook ben ik geen fan van die donkere brilmonturen.
Ondanks dat, een frisse verschijning.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 30 aug 2015 - 10:48

Wat een pracht vrouw. Ze ziet er super verzorgd uit, zoals altijd. Mooie frisse kleuren. De jurk, schoenen en tas en de kleurencombi zijn erg mooi en flateren haar. Zelf heb ik niets met bolero's. Een ander pittig kort vestje, ook in dezelfde kleur, zou mooier zijn.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 30 aug 2015 - 09:23

Mooie jurk en schoenen, alleen die bolero ben ik niet zo weg van, een 'echt' vestje of jasje vind ik mooier. Ze wordt heel stijlvol ouder, inspirerend zo'n vrouw.

afbeelding van Paula

Paula

zondag 30 aug 2015 - 08:10

Prinses Margriet, al jaar en dag onvermoeid tweede viool bij het verrichten van de taken van het koningshuis. Ik vind haar altijd zo ondergewaardeerd! Zij heeft haar leven in het teken gesteld van het representeren van de koninklijke familie. En het is zo'n fijne vrouw maar veel te bescheiden! Maar goed, over haar kleding: lekker fris, leuk dat rood! Als het rode vestje wat groter was geweest en wat lager was geknoopt was het helemaal af geweest. Kékke schoenen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?