Prinses Laurentien had gisteren en vandaag een activiteit voor de Raad van Kinderen. De Raad van Kinderen is een project van de Missing Chapter Foundation.

Gisteren was ze bij de P. Oosterleeschool in Den Haag. Er is helaas slechts 1 fotootje op twitter verschenen, waarop eigenlijk alleen te zien is dat ze een grijs/zwart/witte blazer van Gerard Darel draagt. Deze heeft ze 2 keer eerder in het openbaar gedragen, waarvan 1 keer vorig jaar in Letland. In Letland droeg ze de blazer op een witte broek en top, vandaag combineerde ze het met zwart.

Foto ©EU (Latvia)

Vandaag was Prinses Laurentien in Zwolle met de Raad van Kinderen van Enexis. Hier droeg Laurentien een grijze broek met print met daarop een wijde zwarte trui.
Wat vinden jullie van de blazer en haar outfit van vandaag?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 14 jan 2016 - 22:24

De grijze broek met print en de grote trui vind ik erg leuk bij haar staan!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 13 jan 2016 - 14:35

Inderdaad de blazer maakt op deze foto wat fors.
De foto waar ze in de stoel zit is erg leuk relaxed en jong.
En dat kan goed als je scholen bezoekt. De trui had voor mij ook in hardroze gemogen

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 13 jan 2016 - 11:11

Dat jasje vind ik haar enorm fors maken en ouwelijk. Die witte bies langs de revers, zo ouderwets. Nee geen succes
De tweede outfit vind ik heel leuk!!! Veel mooier!
Jammer dat haar haar weer geknipt in en in van die 'harde flappen' valt

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 13 jan 2016 - 21:19

Volgens mij is dat geen witte bies, maar haar blouse/top. Op de foto waar ze de blazer met zwart combineert, zie je dat witte nl helemaal niet terug. Maar, de blazer is ook niet mijn favoriet.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 13 jan 2016 - 10:13

Wat leuk die broek met trui. T is dat het m'n kleur niet is, maar die zou ik zo willen hebben. Een paar laarsjes erbij had het nog trendy-er gemaakt. Ook het zwart witte jasje staat haar goed en gelukkig zit haar haar een stuk beter!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 13 jan 2016 - 10:45

't Is wel een hippe outfit, die broek met trui. Maar ze verrast me er wel mee. Kan nog niet direct zeggen dat ik het heel geweldig vind. Beetje vrijetijdsachtig. Maar ja, het is dan ook geen officiële verplichting, en dan kan ze natuurlijk feitelijk aantrekken wat ze lekker vind zitten en zonder twijfel ook leuk vindt.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 12 jan 2016 - 22:59

Iemand die de broek van Laurentien van vandaag herkend?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?