Prinses Beatrix opende op vrijdag 22 mei de sculptuurroute ARTZUID in Amsterdam-Zuid. Deze route is zo'n 2,5 km lang, en de prinses wandelde na de opening bijna de hele route. Daardoor was ze regelmatig prachtig in beeld! 

De prinses was gekleed in een ensemble in een prachtige koningsblauwe kleur.

Daarbij droeg ze een zwarte hoed met een koningsblauwe hoedenspeld, een blauw collier en blauwe oorbellen.

Foto's met toestemming ©Royalduo, fotograaf: Rick Reparon.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

maandag 25 mei 2015 - 21:23

Fantastisch om haar weer te zien, altijd verzorgd, smaakvol, stijlvol. Zij blijft mijn Koningin!

afbeelding van Suzanne

Suzanne

maandag 25 mei 2015 - 22:27

Daar sluit ik mij volledig bij aan

afbeelding van Trixedo

Trixedo

maandag 25 mei 2015 - 21:20

Ja, bij Beatrix ging en gaat het nooit om glamour maar om luxe !

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 25 mei 2015 - 18:54

Mooi pakje. Zit perfect. vind deze kleur blauw niet echt haar kleur en de hoed met lakband, die ze meen ik ook al eens eerder droeg bij een zwarte jas , vind ik te zwaar ogen bij dit pakje .

afbeelding van edelsmid

edelsmid

maandag 25 mei 2015 - 18:35

Mooie sieraden van lapis lazuli zo te zien. Heel actueel is de streng met kleine kraaltjes en opmerkelijk is de hoedenspeld in dezelfde tint. Mooi geheel!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 25 mei 2015 - 20:46

Wat leuk! Heb je een link naar een afbeelding van de bewuste sieraden?

Leuk overigens dat er zoveel mensen gereageerd hebben op deze log! Ik vind haar ook prachtig gekleed, en inderdaad vind ik haar herkenbare stijl ook wat hebben. Wat mij betreft hoeft ze niet te veranderen. Je herkent haar zo direct!

afbeelding van Paula

Paula

maandag 25 mei 2015 - 14:53

Eén en al perfectie, zoals altijd. Niks op aan te merken. En ze ziet er inderdaad heel ontspannen uit.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 25 mei 2015 - 14:52

Beatrix heeft net als Elizabeth van Engeland een heel eigen stijl ontwikkeld, ik vind dat heel bijzonder en mooi om te zien, dat je zonder de hele foto gezien te hebben al weet wie dit draagt....................... !,dan heb je echt een eigen stijl !!
De modellen van Beatrix vind ik zeker niet altijd mooi, vaak net iets te pompeus, maar de stoffen waarvan ze gemaakt zijn die zijn wel zo prachtig!!!!en het hele totaal plaatje is altijd perfect, ik denk niet we haar ooit op een foutje of slordigheid kunnen betrappen.

afbeelding van Magda

Magda

maandag 25 mei 2015 - 13:51

Prinses Beatrix ziet er, zoals altijd , weer uit om door een ringetje te halen. Prachtige stof en motief en het zit als gegoten. Ik kijk soms met weemoed terug. Al gun ik haar van harte haar pensioen. En idd, ze ziet er stralend en ontspannen uit.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 25 mei 2015 - 11:46

Ik vraag me weleens af waarom prinses Beatrix nooit geen aansluitende mouwen draagt. Wijde mouwen zal ze natuurlijk mooier vinden, maar misschien heeft ze nog een andere reden?

afbeelding van Johanna1

Johanna1

maandag 25 mei 2015 - 14:35

Dat weten wij natuurlijk niet. Duidelijk is in ieder geval dat het haar persoonlijke voorkeur is om te variëren op dit thema. Inderdaad goed verzorgd, maar ook heel voorspelbaar. Ik houd er niet van, steeds tweedelige combinaties met mouwen die ik te groot vind, rokken die uitlopen vanaf de knie. Ik zou haar graag eens in een jurk zien met 'normale' mouwen. Deze stijl van kleden is karakteristiek voor Beatrix, maar heeft weinig met mode te maken.

afbeelding van Magda

Magda

maandag 25 mei 2015 - 13:49

Zou ze misschien dan meer bewegingsvrijheid hebben, Henny? Ik weet het niet, maar een aansluitende mouw zit altijd wat strakker om de arm en wellicht vindt ze dat niet prettig zitten.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 25 mei 2015 - 14:50

Zou kunnen, Magda. Maar een gewone mouw kan ook comfortabel dragen.
Ik zou haar net als Johanna een keer in een andere stijl willen zien.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 25 mei 2015 - 11:43

Ik vind de prinses heel mooi in blauw, paars en lila tinten. Zolang het koele kleuren zijn. Ook een koele groen staat haar prachtig. Warme kleuren flatteren haar veel minder.
Ze ziet er heel ontspannen uit. :))

afbeelding van Kate

Kate

maandag 25 mei 2015 - 11:38

Na de link van @Henny vorige week ,had ik al gereageerd op de prinses ,maar ik vind het in een woord ,schitterend !
Dit is echt Beatrix ,met haar eigen silhouet en toch weer nieuw door de kleur en stof .

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 25 mei 2015 - 09:25

zeer mooie stof en print ook de kleur vind ik prima maar de modellen van rok en vestje vind ik niet mooi en zijn bijna altijd dezelfde dan vind ik haar mooier meteen broekpak of rechte rok

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?