Voor veel meisjes is het een ware droom: koningin worden. Voor Máxima, Mathilde  en Letizia werd deze droom werkelijkheid. Op deze fanwebsite volgen we de koninginnen in hun doen en laten, waarbij we de nadruk leggen op de koninklijke kleding. Ook prinses Laurentien, prinses Beatrix en de overige prinsessen komen regelmatig aan bod. 

Naast het lezen van alle informatie over de koninklijke kleding, biedt de website ook een reactiemogelijkheid. Via de URL http://www.modekoninginmaxima.nl/user kunt u op een gemakkelijke manier registreren op deze website. Na registratie kunt u via deze link uw reacties beheren en tevens uitloggen. 

Regels voor reageren
Om alles in goede banen te leiden zijn er regels waaraan een reactie moet voldoen. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij overgaan tot het verwijderen van een reactie of het blokkeren van een account.
- Reageer respectvol. Kritische reacties mogen uiteraard gepost worden, maar zorg voor net taalgebruik en een respectvolle houding ten opzichte van Máxima, de beheerders en de bezoekers. 
- Probeer zo goed mogelijk je mening uit te leggen in een post. Reacties als 'afschuwelijk, vreselijk, etc.' zorgen vaak voor irritaties, terwijl een korte uitleg waarom je iets 'vreselijk, afschuwelijk, etc.'vindt,  zorgt voor een gezellige sfeer. 
- Kleine afdwalingen zijn niet erg, maar probeer on-topic te blijven. 
- Post geen beeldmateriaal of links naar beelden zonder copyright. Eventuele boetes komen op rekening van de poster. 
- Reageerders zijn verantwoordelijk voor hun eigen reacties. Uiteraard proberen wij alles in goede banen te leiden, maar wij zijn in geen geval verantwoordelijk voor de uitlatingen van reageerders. 
- Reclame voor eigen weblogs of websites zijn verboden om spam te voorkomen. Uiteraard mag het linken naar andere websites, die niet in eigen bezit zijn, wel. 
- SCHREEUWEN is niet nodig. Gebruik hoofdletters alleen op de vereiste plekken.

Moderators 
Achter de schermen van ModekoninginMáxima werken vijf moderators hard aan een informatieve, gezellige en actuele website over koninklijke mode. Josine Droogendijk, de auteur van De Magie van Máxima, is het aanspreekpunt voor bezoekers en media. Rinskje Koelewijn, journalist bij de NRC, schreef in maart 2018 een artikel over Josine. Benieuwd? Klik dan op deze link. 

www.twitter.com/josineevers 
[email protected] 

style="display:inline-block;width:300px;height:250px"
data-ad-client="ca-pub-1136101683532579"
data-ad-slot="9740725324">

-

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?