Aangezien de vorige post over de (kinder)kleding van de Prinsessen, Gravinnen en andere Nederlandse dametjes met Koninklijk bloed al behoorlijk vol staat, start ik maar met een nieuwe post. Natuurlijk in de hoop dat we de andere kleding ook nog allemaal gaan vinden! 

Gravin Leonore, de jongste dochter van Prins Constantijn en Prinses Laurentien vond ik er persoonlijk echt leuk uit zien. Evenals grote zus Eloise! Het is wel duidelijk dat de dametjes allemaal een stuk groter aan het worden zijn! Leonore droeg een lichtroze jurkje (en geen rok zoals ik in eerste instantie dacht) met daarover heen een dun lichtroze vestje.  Beide komen uit de zomercollectie 2014 van het Deense merk Pomp de Lux. Zoals jullie misschien weten is dit kledingmerk inmiddels ook in Nederland verkrijgbaar. De jurk kostte E 36,95 en het vest E 26,95. Leuke prijs voor een prachtig setje! Ik ben dol op dit merk!

Van Royalfanvivian kreeg ik de tip dat het jurkje van Prinses Ariane eerder is gedragen door Prinses Amalia, en wel tijdens de opnames voor de documentaire 'Maxima 40 jaar'! Een geweldige tip, het klopt helemaal! Iemand anders voegde er nog aan toe dat Amalia het jurkje ook draagt op de foto die de Prins van Oranje destijds maakte. Ook dat is duidelijk te zien aan de kraag van het jurkje. 

screenshots ©NOS

Natuurlijk wilde ik dan ook erg graag het merk weten. Als eerste heb ik naar het merk Bonpoint gezocht, omdat de 3 Prinsessen in het verleden heel veel van dit merk gedragen hebben. En ja hoor, dat was meteen raak: het jurkje is van het franse merk Bonpoint!

Met dank aan JulieloveMaxima voor de geweldige tip, kunnen we melden dat het jurkje van Felicia van Lippe-Biesterfeld van Vollenhoven ook van Zara is! Het jurkje kost E 19,95 en persoonlijk vind ik het een prachtexemplaar!

Op de foto's bovenaan deze post kunnen we Gravin Leonore in haar lichtroze kleding zien, zonder jas. Bij het vertrek vanaf Paleis het Loo droeg Leonore echter een okergele jas. Ook deze is van het merk Zara! De jas is verkrijgbaar voor E 39,95.

Foto´s met toestemming ©Lichelle Roozeboom www.kleineroyals.wordpress.com en ©Pinolovertje

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals!

Afbeeldingen ©Pomp de Lux, ©Bonpoint, ©NOS, ©Zara; Collages ©The World of Royals~Kids Clothes

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van juliette

juliette

zondag 01 feb 2015 - 10:30

Leonore : leuk jurkje alleen de jas vloekt echt !
Ariane : een leuk jurkje , past goed bij de jas en de maillot .
Amalia : volgens mij droeg ze een roze jurk van Zara leuk zeker met de schoenen
Alexia : ook Zara volgens mij alleen die maillot die vind ik echt heel lelijk
En ik vind dat ze niet meer hetzelfde moeten dragen ( de jas ) amalia is 11 en ik kan me voorstellen dat zij niet hetzelfde wil dragen als Araiane van 7
Felicia : een super jurk past goed bij de rest van het gezin

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 15 nov 2014 - 21:10

Een aanvulling op de post kinderkleding bij de doop van Willem Jan van Vollenhoven: Gravin Leonore droeg bij het vertrek vanaf het paleis een okergele jas van Zara!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 12 nov 2014 - 19:57

Super leuke foto's! De prinsesjes en gravinnen worden groot! De kleding van Eloise, Leonore en Felicia vind ik erg leuk.

afbeelding van Denise

Denise

woensdag 12 nov 2014 - 19:51

Leuk! Voor iedereen die iets te vieren heeft betaalbaar, Pomp de Lux en Zara.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 12 nov 2014 - 15:35

Dank je wel!

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

woensdag 12 nov 2014 - 14:41

Alsjeblieft ;)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 11 nov 2014 - 23:31

Kan iemand het jurkje van Felicia vinden? In de andere post over de kleding van de Prinsesjes tijdens de doop van Willem Jan had iemand het over een jurkje van Zara. Helaas kan ik het jurkje nergens vinden. Wil iemand misschien helpen speuren?

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 11 nov 2014 - 23:29

Het jurkje van Prinses Ariane is ook 'terecht'!

afbeelding van Pien

Pien

dinsdag 11 nov 2014 - 14:20

Geweldig leuk setje en dat voor die prijs !
Wat knap dat je dat kan vinden Josine.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 11 nov 2014 - 16:48

Hihi, deze heeft Josine niet gevonden hoor, maar dat geeft niet. Voor mijn eigen site zoek ik heel veel kinderkleding op, en zo af en toe plaats ik iets van de Nederlandse prinsessen hier.

k Had overigens dit merk echt niet verwacht bij Leonore, en daarom was het best een heel tijdje speuren. Maar, aangezien Amalia, Alexia en Ariane verschillende keren kleding van dit merk hebben gedragen, ging ik daar op een gegeven moment toch eens kijken, en ja hoor, raak! Ook Isabella van Denemarken en Estelle van Zweden hebben we in kleding van dit merk gezien.

afbeelding van hanneke

hanneke

dinsdag 11 nov 2014 - 11:41

Wat leuk om over de kinderkleding te lezen, een leuk onderwerp!

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 11 nov 2014 - 11:16

Erg leuk jurkje :))

afbeelding van Agnes

Agnes

dinsdag 11 nov 2014 - 09:19

Wat leuk gevonden weer, je bent een echte speurneus :-)!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 11 nov 2014 - 16:49

Dank je wel Agnes! t Is ook een geweldige hobby, speuren naar kinderkleding! Helaas kan ik niet alles vinden, er zijn nog heel wat kledingstukken van Prinsesjes die ik erg graag zou vinden, maar wie weet loop ik er nog weer eens tegen aan. Gebeurt wel vaker, dus je weet maar nooit! Tips zijn in ieder geval altijd welkom!

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 10 nov 2014 - 22:03

Super leuk jurkje vind ik dit! Erg leuk merk ook!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?