Lieve lezers,

Onlangs kreeg ik een verzoek van Josine, eigenares van www.modekoninginmaxima.nl, om mee te werken aan haar website. De bedoeling is dat ik af en toe iets schrijf over de kleding van Prinses Laurentien. Een aantal maanden geleden ben ik zelf op mijn nieuws website www.theworldofroyals.weebly.com een Koninklijke Modeblog begonnen. Deze blog is min of meer de aanleiding geweest voor het schrijven op modekoninginmaxima.

Prinses Laurentien heeft een hele eigen en moderne kledingstijl, waar in ze goed haar eigen smaak kan laten zien. Ze draagt vooral veel kleur, maar is ook weg van bepaalde prints, zoals bijvoorbeeld van Mary Katrantzou! Mary Katrantzou is een jonge Griekse designer, geboren in 1983. Zij woont en werkt momenteel in Londen.

In maart 2014 was Prinses Laurentien te zien in het BNN-programma The Pitch. De eerste aflevering van dit programma ging over Laaggeletterdheid. Laurentien ondersteunde de jury bij het kiezen en bekend maken van The Pitch met het beste idee. In samenwerking met de winnaar gaat de Stichting Lezen & Schrijven dat idee ook daadwerkelijk opzetten. De Prinses was tijdens dit programma gekleed in een zonnige gele blouse (of jurk) met print, van de designer Mary Katrantzou. Ze zag er lekker vlot uit, heel geschikt voor de gelegenheid.

In januari 2014 werd bij de Stichting Lezen & Schrijven haar ‘afscheid’ gevierd als voorzitter. Inmiddels heeft ze een erefunctie bij de Stichting. Ook bij die gelegenheid droeg Laurentien een jurkje met sjaal van het merk Mary Katrantzou. Blijkbaar is Laurentien nogal weg van dit kledingmerk!

Wat vinden jullie van de kleding Mary Katrantzou, en past het bij Prinses Laurentien?

Een hartelijke groet,

De eigenares van de websites

www.theworldofroyals.weebly.com en www.kidsclothes-theworldofroyals.weebly.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Christa

Christa

woensdag 11 jun 2014 - 18:10

Hey Jelka!! Dat had ik nog niet gezien en gelezen! Ik ga je blog/website zeker volgen, Leuk hoor, gefeliciteerd!!
Ik vind de print heel gaaf en vind de kledingstijl van Laurentien wel vaak heel spannend, maar soms gaat het wel helemaal mis!!
;-))

afbeelding van Jelka

Jelka

woensdag 11 jun 2014 - 18:28

Het is niet mijn site, maar die van The World of Royals ;) Dat is de derde auteur op deze website, naast Josine en mezelf.

afbeelding van Gerrianne

Gerrianne

woensdag 04 jun 2014 - 16:00

Leuk logje, de kleding is alleen niet mijn smaak. Prinses Laurentien staat het goed, maar hoeft het van mij niet vaker te dragen!

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 02 jun 2014 - 17:56

Hoi 'Prinses',
Wat leuk dat jij hier ook een plaatsje krijgt om te schrijven! Erg leuk, dat we nu een heel gevarieerde blog krijgen;)
Wat een leuk stukje heb je geschreven. Erg leuk om dit te weten te komen, want vaak wordt Laurentien een beetje 'vergeten' en is alle aandacht op Máxima gericht.
Laurentiens kledingstijl kan ik niet altijd waarderen, maar af en toe zitten er wel leuke stukken tussen, zoals de jurk die ze droeg bij het afscheid van Stichting Lezen en Schrijven.

Veel succes met het schrijven!:)
p.s. Ik heb ook even op je site gekeken, maar dat ziet er ook goed uit! Erg interessant!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 04 jun 2014 - 15:28

Wat leuk! Dank je wel!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

maandag 02 jun 2014 - 13:15

Wat een leuk idee. Hoop heel vaak over kleding van Laurentien en andere prinsessen te lezen.
Als ik heel eerlijk mag zijn, vind ik dat ze soms overdrijft. Een jurk met een drukke print, prima, maar hou de rest van je kleding en je sieraden dan heel rustig. Één blikvanger is genoeg.
Het bovenste jurkje vind ik wel leuk en het past ook bij haar.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 02 jun 2014 - 10:46

Ik snap jullie reactie op haar lange colbert wel, maar persoonlijk vind ik het zeker niet lelijk. Naar mijn idee doet ze het inderdaad heel wat beter dan in het begin qua kleding. Het past bij haar, die aparte stijl. Binnenkort hoop ik meer te plaatsen. En als jullie tips hebben (want de kleding van Laurentien is heel lastig te vinden) dan hoor ik het heel graag! Groetjes en dank voor de positieve reacties!

afbeelding van annelien123925

annelien123925

maandag 02 jun 2014 - 09:09

Ik vind het soms wel leuk die gedurfde combinaties, in dit geval met de langere colbert. Lekker een beetje opvallen in stijl.
Doet ze goed met grote en mooie oorbellen. En de drukke prints kan ze goed hebben. Kleding en oorbellen onderstrepen je schoonheid en benadrukken je karakter. Beter dan die stijve pakjes van vroeger dit geeft meer schwung. Katrantzou is een heel leuk merk grappig fun met een knipoog.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

maandag 02 jun 2014 - 09:06

Leuk dat je over Laurentien gaat schrijven!

Beide outfits passen helemaal bij haar stijl. Ik houd ervan!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 01 jun 2014 - 14:24

Laurentien draagt vaak mooie designkleding maar soms is het echt te aanwezig. Deze kleding vind ik mooi, maar zoals Zara zegt, de styling met het jasje is echt jammer.

afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 01 jun 2014 - 14:23

Deze kleding past bij Laurentien en het staat haar vaak ook wel. Het is alleen absoluut niet mijn smaak en daarom moet ik altijd even wennen als ik foto's van haar zie. Het is erg druk allemaal, maar ze kan het zeker hebben.

afbeelding van zara

zara

zondag 01 jun 2014 - 09:41

Wat een leuk idee! Welkom, WorldOfRoyals!
De kleding van Katrantzou vind ik erg goed passen bij Laurentien, het staat haar erg goed. Ik vind alleen dat Laurentien's styling vaak wat te wensen over laat, zoals op de foto met het grijze jurkje. Zo'n verfijnd jurkje met een vreemd lang en stijf colbert erover, dat kan naar mijn mening écht niet.

afbeelding van Sanne

Sanne

zondag 01 jun 2014 - 09:39

Wat leuk dat jij nu ook voor de website schrijft! Leuk stukje heb je geschreven! Ben benieuwd naar de foto's, die komen vast nog ;-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 02 jun 2014 - 10:44

Ha Sanne, leuk, bedankt! Ja grappig he, dat we elkaar hier ook al weer tegen komen ;-).

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 31 mei 2014 - 23:08

Pffft met de foto's plaatsen gaat het nog niet helemaal goed. Maar goed, al doende leert men zullen we maar denken ;-).

afbeelding van Jelka

Jelka

zondag 01 jun 2014 - 10:12

Ik heb je foto's alvast even ingevoegd voor je :)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 02 jun 2014 - 10:44

Bedankt Jelka, super!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?