Als kinderen met iemand in gesprek gaan, voelen ze zich het meest thuis als diegene informele kleding draagt. En dat heeft Prinses Laurentien goed begrepen. Laurentien was op woensdag 11 juni 2014 aanwezig op de Hogeschool Zeeland in Vlissingen, waar ze gesprek ging met de Zeeuwse Kinderraad. De Kinderraad wordt georganiseerd vanuit de Missing Chapter Foundation, waar Prinses Laurentien directeur en oprichter van is.

                                                 Foto met toestemming ©AV Dienst HZ

Prinses Laurentien droeg bij deze gelegenheid een zwart-wit gestreept jurkje. Simpel, zou je zeggen. Maar Laurentien zou Laurentien niet zijn als het daar bij bleef. Om het geheel op te fleuren, droeg ze er een vestje op in een mooie roze kleur. Een leuke combinatie, al had ze wat mij betreft het vestje los mogen laten hangen. 

                     Bron: ©Kate Spade New York

Wil je eenzelfde jurkje als het jurkje van Prinses Laurentien? Bij Kate Spade is het jurkje nog steeds te koop, voor E 256. Voor de meeste mensen een aardige prijs, maar voor een Prinses valt dat waarschijnlijk erg mee. En een meevaller is dat ze het jurkje goed kan herdragen. Een ander vestje, blazer of iets dergelijks er bij, en het lijkt een heel ander geheel. En zwart-wit kan altijd!

                                                      Foto met toestemming ©AV Dienst HZ

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 23 jun 2014 - 09:35

Ik denk dat het niet aan de foto ligt, dat ze dikker lijkt. Hier kun je nog meer foto's vinden http://www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl/nieuws/12-06-2014/groep-8b-.... Voor deze foto's heb ik geen toestemming om ze te plaatsen, daarom even de link. Volgens mij ligt het echt meer aan de strepen in de breedte in combinatie met de wijdere rok en het iets te strakke vestje (wat al heel anders was als ze het los had laten hangen). Een lang vest er overheen was denk ik ook al beter geweest.

Overigens, bedankt voor jullie leuke reacties!

afbeelding van elise1

elise1

zondag 22 jun 2014 - 16:30

Leuk jurkje. Vestje had inderdaad wel open gemogen. Maar frisse combinatie zo.
Ja, haar haar is een beetje onnatuurlijk. Beetje te blond maar daar hebben meer vrouwen last van in Nederland. Vrijwel iedereen verft. Onze Maxima voorop. Bijna altijd lelijk, ook bij Maxima.
Jammer, moeder natuur zorgt er meestal voor dat je eigen haarkleur het beste bij je huid past. En als je niet verft heb je ook geen lelijke uitgroei. Heeft ook driekwart van de Nederlandse vrouwen last van. Kijk maar eens om je heen als je om straat loopt.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 22 jun 2014 - 14:12

Haarkleur en kleur van de wenkbrauwen harmoniëren niet. De wenkbrauwen zijn donker van nature als je kijkt naar foto`s van Laurentien die jaren geleden zijn gemaakt. Conclusie: haar te zeer gebleekt.
Het jurkje is leuk maar staat niet flatteus. Kan aan de foto liggen maar je zou haar zomaar 10 kg zwaarder schatten dan ze is en dat is in werkelijkheid heel slank. Vestje..nah..kan me niet bekoren. Kortom: nee, ben niet onder de indruk van dit geheel.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 21 jun 2014 - 09:57

Leuke outfit, maar het lijkt alsof de foto heel erg vertekent en ze dikker lijkt dan ze is. Ik heb een hekel aan zonnebrillen in het haar als je binnen bent, maar de kledingkeuze is voor een gelegenheid als deze helemaal goed. Lekker fris in combinatie met het roze.
Van mij mag ze voor een andere kapper kiezen... Die haar adviseert te stoppen met dat blonderen....

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 21 jun 2014 - 09:00

Ja, Ineke, dat snap ik van die kapper...

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 21 jun 2014 - 08:20

Heel onflatteuze foto denk ik! De prinses is superslank maar lijkt hier behoorlijk stevig.
Die zonnebril snap ik ook niet.
Vestje leuk idee maar ook als het niet dicht geknoopt was, te lang om kek te staan.

Wat ik zo jammer vind is het haar van deze bijzondere prinses.
Dat niemand haar daar eens advies over geeft. Die plukjes, die kleur! Het maakt zo ouwelijk en beetje armoedig, alsof het een eruit geknipt permanentje is.
Begrijp me niet verkeerd, ik denk dat de prinses alleen zoveel leuker eruit zal zien als ze soepel vallend, wat zachter lijkend haar/kapsel zou hebben.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 21 jun 2014 - 07:51

Vind ik ook! Het vestje dicht maakt haar breder dan ze is. Al komt dat waarschijnlijk ook wel door de strepen die in de breedte staan. Dat maakt ook altijd breder.

afbeelding van Sanne

Sanne

zaterdag 21 jun 2014 - 07:03

Leuk jurkje! Maar ik ben 't er wel mee eens dat ze haar vestje los had moeten dragen! Zo staat het absoluut niet flatteus! Heel jammer, want het idee van het vestje is heel leuk, het fleurt 't wel heel mooi op! :)

afbeelding van Myrte

Myrte

vrijdag 20 jun 2014 - 23:13

Ik vind dat ze heel goed aanvoelt dat ze bij een bezoek aan een kinderraad er geen modeshow van moet maken. Het jurkje van het model vind ik erg mooi, maar voor de prinses heel onflatteus. Ik blijf die zonnebril in haar haar echt vreemd vinden (doet ze nl. vaker).

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 20 jun 2014 - 23:57

Helemaal met jou eens Myrte.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?