Kroonprinses Victoria ontving op donderdag 7 maart Maria Wallin in het Paleis. Ook bracht ze een bezoek aan het Zweedse kantoor van Google in Stockholm. Victoria droeg een zwarte broek met daarop een roze blouse met print van Baum und Pferdgarten en een roze blazer van Rodebjer. Wat vinden jullie van deze outfit?

Kronprinsessan välkomnades av Googles Sverigechef Anna Wikland och Sara Övreby, samhällspolitisk chef.

Kronprinsessan och Rikard Herlitz i hårdvarulabbet för ljudprodukter.

Foto ©Kungahuset, Sarah Friberg

(Info met dank aan The Real my Royals)

---

De afgelopen weken werden er een aantal feestjes gevierd in de Zweedse Koninklijke familie!

Prinses Leonore, de oudste dochter van Prinses Madeleine en Christopher O'Neill was op 20 februari jarig. Madeleine gaf een zomers plaatje van haar dochter vrij. 

Foto

Foto ©Princess Madeleine of Sweden op Instagram

Op 23 februari was het 10 jaar geleden dat Kroonprinses Victoria en Prins Daniel hun verloving bekend maakten. Daarom gaven ze een prachtige spontane foto van hen samen vrij. Hoe leuk is dat! Op de foto draagt het stel vrijetijdskleding. 

Foto

Foto ©Kungahuset, Linda Brostrom

Een dag later werd Prinses Estelle 7 jaar. Ter gelegenheid daarvan werden er 2 foto's vrij gegeven, 1 met Prins Oscar en 1 van Prinses Estelle alleen. De twee dragen winterse kleding en zijn heerlijk in de sneeuw aan het spelen.

Foto

Foto

Foto's ©Linda Brostrom, Kungahuset

Prins Oscar werd op 2 maart ook al weer 3 jaar. Natuurlijk werd er ook van hem een foto vrij gegeven op zijn verjaardag.

Foto

Foto ©Sarah Friberg, Kungahuset

En vandaag werd de kleine Prinses Adrienne 1 jaar. Adrienne is de jongste dochter van Prinses Madeleine en Christopher O'Neill. Het gezin woont sinds een tijdje in Florida. Adrienne draagt een lichtroze met wit gestreept jurkje met een Peter Pan kraagje. De jurk is eerder gedragen door Prinses Leonore. In haar haren (wat een mooi donker bosje haar heeft ze al!) draagt ze een lichtroze strik. Eenzelfde soort strik die we ook al vaak bij Prinses Estelle en bij grote zus Prinses Leonore gezien hebben.

Foto

Foto ©Princess Madeleine of Sweden op Instagram

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Hennie64

Hennie64

maandag 11 mrt 2019 - 20:23

Wat een leuke familie! Althans , ik ken ze niet maar het straalt er gewoon vanaf .
Ik hoop dat Victoria het haar steeds vaker losser gaat dragen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 10 mrt 2019 - 16:03

Wat een mooie outfit van Victoria. Super hoe precies pas het colbert aansluit.
Goede zakelijke uitstraling die zacht wordt door t roze.
schattige kindjes !

afbeelding van JokeGram

JokeGram

zondag 10 mrt 2019 - 10:40

Wat een mooie foto’s! Het pak vind ik Victoria prachtig staan! Zij en haar man hebben een rustige en oprechte uitstraling, niet gespannen of geposeerd. Volgens mij zijn zij gelukkig met elkaar (voor zover je dat op een plaatje kan zien natuurlijk). De kinderen zijn zoals kinderen zijn, natuurlijk en vrolijk! Leuke foto’s van heerlijke prinsjes en prinsesjes van trotse ouders!

afbeelding van Maria Rose

Maria Rose

zaterdag 09 mrt 2019 - 22:15

Mooie foto's, word altijd blij van zulke foto's ❤️ vermoed overigens dat Adriennes jurkje van Ralph Lauren is. Mn jongste zusje is even oud als Leonore en die had dat jurkje ook toen ze zo oud was als Leonore.

Mocht er ooit nog behoefte zijn een log over baby en kinderkleding, dan geef je maar een gil. Kheb t altijd bijgehouden:)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 11 mrt 2019 - 16:49

Hoi Maria Rose. Wat leuk om te horen, dank je wel! Op mijn eigen site heb ik ook veel over kinderkleding geschreven, op ModekoninginMaxima doen we er echter niet zoveel mee. Maar, ik ben wel heel benieuwd of je nog aanvullingen voor me hebt. Wil je me misschien een mailtje sturen, zodat we daarin wat meer kunnen bekijken?

Hartelijke groet, TWoR

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 09 mrt 2019 - 20:14

Ik geniet altijd zo van die leuke spontane foto's van de Zweden! Geweldig, en wat een leuke kinderen. Wat vinden jullie van de foto's? En van de foto van Victoria en Daniel?

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 09 mrt 2019 - 20:43

Helemaal mee eens! Op de een of andere manier komen de foto’s heel puur over. De foto’s van het stel zijn echt liefdevol. Ik vind de prinses daarop ook heel mooi naturel: haren niet superstrak naar achteren, wat lossere staart, weinig Make-up. Mooi stel.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?