Groothertog Henri en Erfgroothertog Guillaume hebben vandaag de troepen geinspecteerd op de Avenue de la Liberté. Aansluitend bekeken zij samen met Groothertogin Maria Teresa en Erfgroothertogin Stéphanie de militaire parade.

Erfgroothertogin Stéphanie droeg hierbij dezelfde kleding als tijdens de officiele ceremonie die eerder op de dag plaats vond: een donkerblauwe jurk met een donkerblauwe mantel van jacquard stof, lichtgrijze pumps en een lichtgrijze clutch.

Groothertogin Maria Teresa droeg andere kleding. Zij droeg (als ik het goed zie) hetzelfde pakje wat ze de middag er voor droeg toen de Groothertogelijke familie op het balkon verscheen, tijdens het wisselen van de wacht.

screenshots livestream ©RTL.lu

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 25 jun 2015 - 00:25

Ik vind het juist wel stijlvol, al is het dan donkerblauw. Lengte van de mantel en de jurk zijn ook mooi. Ze kan het prima hebben, al doet het gele jurkje meer voor haar.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 24 jun 2015 - 22:55

Pfff wat een zedige outfit weer voor Stephanie. Gelukkig ziet ze er in het geel bij het Te Deum mooier uit.
Zij moet echt eens nodig een stylist in de arm nemen...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 24 jun 2015 - 19:11

Oeh wat stijf... Te donkerblauw voor Stéphanie...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 24 jun 2015 - 08:20

Lijkt mooie outfit van Stephanie. Dit blauw staat haar goed. Mouwen lijken wat te kort? Of juist wat te lang?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?