Tijdens de tweede dag van het bezoek aan Tanzania verscheen koningin Máxima opnieuw in een creatie van modehuis Natan. De zwarte jurk van opvallende stof is nieuw en wordt getailleerd door een mooi goudkleurig riempje. Naast de oorringen van Cartier draagt koningin Máxima ook de gouden broche uit de privécollectie van koningin Juliana, die zij voor het eerst droeg in 2002. Helaas zijn er op dit moment nog geen foto's beschikbaar die ik mag plaatsen, maar wie weet volgt dat later vandaag. De nieuwsgierigen kunnen in ieder geval vast een kijkje nemen op de website van Robin van Utrecht, die ook een mooie serie heeft over het bezoek aan Ethiopie. 

Update: Een foto via Ifad. Hartelijk dank! 

Outfit 2 die Máxima draagt is van Tory Burch en zagen we onlangs bij een bezoek aan Wageningen. Wat mij betreft een hele goede keuze. De print is leuk en past goed bij de Afrikaanse sferen.

In Wageningen:

Zoals altijd ben ik ook nu weer benieuwd wat jullie van Máxima's outfit vinden. Ik vind de jurk erg mooi en ook de combinatie met de gouden details vind ik erg mooi. Wel hoop ik dat Máxima vandaag kiest voor een andere kleur kleding, want dit is al de derde zwarte outfit. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

zaterdag 14 dec 2013 - 19:02

Wat een leuk T.B. jurkje! Mooi model, en prettig patroon, leuk dat het nogmaals wordt gedragen!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 14 dec 2013 - 00:15

Wat een mooie zwart jurkje! Ik zou het niet gekozen hebben voor Afrika, maar het staat haar fantastisch! Het kleurrijke jurkje vind ik erg vrolijk, maar ik blijf geen fan van de combinatie Máxima en blauw....

afbeelding van Annelies

Annelies

vrijdag 13 dec 2013 - 11:07

Mooi zwart jurkje, vind het mooi gekleed staan bij haar, ook in combi met de sieraden.
Chique...
Schoenen, mwah....had een andere keuze gemaakt, eenvoudige zwarte pumps denk ik...

afbeelding van Christel

Christel

donderdag 12 dec 2013 - 23:56

Foto's van het zwarte jurkje met gouden accessoires bekeken op royalsbyrobin. Kapsel vind ik niet mooi. Maakt ouwelijk. Extra haar voor dit soort kapsel mag wat mij betreft eruit. Ik had ook iets dat anders oogde dan anders maar dat kan ook het getoupeerde achterover kapsel zijn. Jurkje wel leuk, meer geschikt voor Nederlandse contreien. De brede gouden armband, mmm normaal vind ik die prima maar met deze mouwlengte komt die niet voordelig uit. De schoenen (in close-up) zijn mooi maar worden niet mooi gedragen.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 12 dec 2013 - 17:16

Een leuk chique jurkje met een mooie lengte, los van het feit dat zwart haar niet zo mooi staat. Aan het riempje te zien is het donkerblauw?? Het haar zit ook leuk. De gouden accessoires zijn super.
Ze ziet er verder redelijk fris uit. Niet echt vermoeid. Maar goed, ze heeft de laatste weken wat afgereisd, dus het zou niet gek zijn, als dit wel het geval zou zijn.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 12 dec 2013 - 17:00

Nadat ik de foto`s van Robin heb bekeken, denk ik dat de jurk donkerblauw is. Kun je het beste zien aan het ceintuurtje. Is geen onaardig jurkje maar weer met de typische Natanplooien. Die doen weinig voor haar figuur. Lengte en stof is mooi evenals de sieraden op de armband na.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

donderdag 12 dec 2013 - 16:51

Prachtig dat zwarte jurkje met gouden accessoires! Netje dat kapsel ook!

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

donderdag 12 dec 2013 - 16:51

Prachtig dat zwarte jurkje met gouden accessoires! Netje dat kapsel ook!

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 12 dec 2013 - 16:46

Best leuk allemaal, maar ik loop er niet echt warm voor.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 12 dec 2013 - 16:32

Ik vind beide jurkjes heel erg mooi, maar ik zou in zulke landen niet zo vaak een donker jurkje aantrekken. De eerste dag (ethiopië) deed ze heet dan helemaal goed. Lekker vrolijke print.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 12 dec 2013 - 16:06

Ik ben geen fan van zwart maar dit jurkje vind ik erg mooi. Heel gekleed, pasvorm en lengte top, mooie accessoires. Ik vind Máxima er erg chique uitzien. Ook haar kapsel oogt heel verzorgd, gelukkig weer met extra haar erin. Ik vind niet dat ze er erg moe uitziet. Maar het kan best, wát een programma heeft ze al weken lang.

afbeelding van Caren

Caren

donderdag 12 dec 2013 - 15:56

Vind het erg mooi: Precies de goede roklengte, leuk riempje en mooi model! Helemaal top,Maxima !
O sorry Magda, zie nu pas dat dit precies dezelfde reactie is als wat jij hebt gezegd. We zijn het helemaal eens:)

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 12 dec 2013 - 15:47

Eindelijk eens een heel mooi jurkje, goede lengte en leuk riempje. De broche vind ik goed uitkomen op de jurk, maar die grote armband doet afbreuk aan het geheel. Die had ze beter af kunnen laten. Ik weet het niet, maar volgens mij zitten die schoenen niet echt goed. Kleine teen half er uit.....Maar waarom ze nu twee dagen achter elkaar zwart draagt??? Op zich niets mis mee, maar ik zou wat fleurigs aangetrokken hebben . En alweer nieuwe kleding????, Er hangt nog genoeg in haar kast, zou ik zo zeggen.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 12 dec 2013 - 15:36

Wat een schattig jurkje! Goede lengte! Mooi!
Vooral met deze mooi sieraden wordt het een heel mooi geheel!
Mooie schoenen ook! Ik vind het een heel mooi totaal plaatje!
En... Sofia...misschien ìs ze ook wel moe, ik zou het me goed voor kunnen stellen, na al die reizen en misschien verlangt ze ook wel naar haar gezin. Ik zou het ook niet leuk vinden elke keer zo lang bij mijn gezin weg te moeten!

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 12 dec 2013 - 15:08

Ach hemel ze ziet er moe en oud uit! Prima jurkje en goede lengte maar als je er zo afgetrokken uitziet dan is zwart geen voordelige kleur.

afbeelding van ingrid

ingrid

donderdag 12 dec 2013 - 13:33

Misschien draagt ze nu donkere kleding ivm rouw Mandela?

afbeelding van Sol

Sol

donderdag 12 dec 2013 - 14:46

De donkere kleding heeft volgens mij meer te maken met de formele setting waar ze op dat moment in zit. De fleurige losse kleding droeg ze bij haar ontmoeting met de lokale bevolking etc.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 12 dec 2013 - 14:50

Ja maar ze droeg een tijdje terug ook dat kanariegele jurkje bij een vn (jaar?) vergadering... Wat mij betreft is er geen pijl te trekken op maxima's kledingkeuzes

afbeelding van Willie

Willie

vrijdag 13 dec 2013 - 23:29

Dat heb ik ook steeds vaker. Kort na het overlijden van Friso droeg ze felle kleuren en in een kleurrijk land als deze gaat ze in zwart en lange mouwen. Donkere kleuren absorberen ook nog eens extra de warmte dus ook niet handig, snap er niets van. Op de Antillen droeg ze wel steeds vrolijke kleurrijke kleding. Bij het eerste setje dacht ik, dat doet ze weer goed qua kleuren maar daarna snap ik er niets meer van

afbeelding van Sol

Sol

donderdag 12 dec 2013 - 14:46

De donkere kleding heeft volgens mij meer te maken met de formele setting waar ze op dat moment in zit. De fleurige losse kleding droeg ze bij haar ontmoeting met de lokale bevolking etc.

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 12 dec 2013 - 13:49

ja daar dacht ik ook al aan. Alleen is dan wel de vraag waarom ze de eerste dag zo fleurig gekleed was.

afbeelding van Sol

Sol

donderdag 12 dec 2013 - 13:31

Mooie manier om ons toch up-to-date te houden Josine! Ik heb gekeken, haar haar ziet er verzorgd uit. Maar de stof van het jurk staat ouwelijk. Echter, nette roklengte. Haar schoeisel vind ik ronduit afschuwelijk. Open toes waarbij je de naad van de panty ziet en volgens mij zitten die schoenen wat krap want de ene kleine teen puilt wat uit.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 12 dec 2013 - 14:48

Helemaal eens wat betreft die Peeptoes!
En ik weet niet wat het is maar ik vind maxima er vreemd/anders uitzien de laatsten dagen (en nee, dit is niet mijn begin van een botox discussie...) maar waarschijnlijk is het haar make up, een enorme dikke zwarte lijn om haar ogen en het haar zo strak uit haar gezicht met een dikke rand uitgroei.. Ik weet het niet.. Wel opvallend vind ik dat een serieus kijkende maxima er al behoorlijk oud uitziet, ook qua huid, maar als ze dan lacht lijkt alles glad te trekken en straalt ze echt, bij haar vind ik lachend/serieus bijna twee verschillende personen!

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 12 dec 2013 - 13:21

Mooie japon! Ook mooi gecombineerd met de sieraden! Alleen de schoenen vind ik niet mooi......

afbeelding van Sol

Sol

donderdag 12 dec 2013 - 14:20

Wat sieraden betreft, vind ik die grote goudkleurige armband aan haar rechterhand 'too much'. Zonder die grote armband had ik het geheel chiquer gevonden.

afbeelding van Manon74

Manon74

donderdag 12 dec 2013 - 13:20

Even snel gekeken via de link; ik snap de keuze voor zo'n donkere kleur niet zo als je op reis bent in Afrikaanse landen. Gister ook al zwart, terwijl ze zo kleurrijk begon.
Maar het jurkje op zich is prima (geen uitschieter maar dat hoeft ook niet), en voor Natan begrippen is de pasvorm eindelijk eens goed. Geen rare coupnaden bij de borsten of dat het daar te strak oogt.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?