Een gouden combinatie. Zo omschreef ik de samenwerking tussen koningin Máxima en Claes Iversen op Prinsjesdag 2016. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder, maar nog steeds sta ik volledig achter dit standpunt. In deze log kijken we nog een keer terug op de kleding die Máxima kocht bij Claes én *tromgeroffel* laat ik jullie zien hoe je voor 169 euro gekleed kunt gaan als onze mooie koningin. 

In 2012 rondde ik mijn studie Communicatie af en daar hoort natuurlijk een afstudeerstage bij. Als groot oranjefan mocht ik aan de slag bij Blauw Bloed en ik hoef jullie vast niet te vertellen dat dit een enorm leuke en leerrijke periode was. Zo mocht ik samen met een andere stagiaire het item samenstellen met korte koninklijke nieuwtjes en diverse bezoeken van koningin Máxima bijwonen. Maar daar bleef het niet bij, want samen met redacteur Kim ging ik op langs bij niemand minder dan Claes Iversen. Een fantastische ervaring. Iedereen die van mode houdt en een beetje ruimte heeft in de portemonnee, raad ik aan om eens een kijkje te nemen in zijn salon. Mooie kleding, aardige mensen en een knus atelier achterin de zaak. Tijdens het interview liet Claes weten dat hij weleens droomde over een samenwerking met koningin Máxima en prinses Mary. In maart 2017 ging zijn wens in vervulling, want op dezelfde dag droegen Máxima en Mary allebei een nieuwe creatie van de Nederlandse ontwerper met Deense achtergrond. Een bijzonder dag voor Claes en stiekem vierde ik het feestje een beetje mee. 

Met dit in het achterhoofd, zal het jullie vast niet verbazen dat ik de webshop van Claes goed in de gaten hou. Meerdere keren kwamen er al items voorbij die koningin Máxima had gedragen, maar helaas paste dit niet bij mijn smaak, figuur of maat. Tot gisteren, want opeens zag ik dat Máxima's donkerblauwe jurk met watervalhals voor slechts 169 euro te koop was op Claes' site. Vandaag tussen 11.00 uur en 14.00 uur komt de postbode langs met een pakketje en ook bij mijn Máxima-vriendin Josée wordt er een pakketje bezorgd. Ik zag net dat de maten 38 en 40 nog beschikbaar zijn, dus als jullie ook nog op zoek zijn naar een nieuwe jurk, kijk dan vooral even hier

Máxima met de jurk:

En als we het dan toch over Claes hebben, is een overzicht van alle outfits wel op zijn plaats. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 06 sep 2017 - 13:10

Claes Iversen vind ik een fantastische ontwerper voor Maxima. Alleen de grijze jas niet zo geslaagd wat mij betreft, ik vind hem zo "boxy" en oversized, dat staat Maxima niet goed.

Vooral de rode jurk (nr. 3) en het poederroze pakje dat ze in Parijs aan had (nr. 6) vind ik TOP. Het Parijs pakje vind ik een van de mooiste dag-outfits die ze OOIT aan gehad heeft.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 02 sep 2017 - 16:28

Zeer mooie outfits waar alleen 9 wat minder is.
Goede jassen! Bijzondere outfits!
Claes/Maxima ga zo door!

afbeelding van zara

zara

vrijdag 01 sep 2017 - 20:39

1 t/m 10, allemaal prachtig!

afbeelding van bonnarca

bonnarca

vrijdag 01 sep 2017 - 15:52

Dag dames, ik heb een vraagje voor jullie maar wellicht past dat niet onmiddellijk in deze log. Ik moet morgen naar een bruiloft en volgens de etiquette draag je dan best nylons, vind ik ook prima, alleen had ik graag een zwart kleedje gedragen maar weet ik niet of het past om daar nu in dit seizoen al zwarte nylons onder te dragen... Hebben jullie advies voor mij? Een andere optie is een zwarte, wat feestelijke pantalon met een witte top maar kan een witte top voor een bruiloft? Wit mag je eigenlijk dan niet dragen maar geldt dit enkel voor een kleed of wit broekpak en mss niet onmiddellijk voor een witte top? Alvast bedankt voor jullie advies.

afbeelding van M

M

maandag 04 sep 2017 - 13:06

Wat betreft etiquette op een bruiloft kan ik je wel volgende zeggen (lees het is een mening en er zijn meerdere meningen). Zwart en wit zijn beiden kleuren die je het best kan vermijden. Ik moet wel zeggen dat een zwarte broek en een witte top niet hetzelfde is als een witte jurk of een zwart broekpak. In combinatie voeren ze beiden niet de boventoon en indien je het geheel combineert met bijvoorbeeld kleurige accesoires zou het mijns inziens prima kunnen. De nylons zelf zijn het punt niet zo, maar meer de "overall" kleur van de outfit. Ik heb er zelf allemaal niet zoveel mee op maar ik merk in mijn omgeving wel dat anderen het belangrijk vinden. Succes!

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 01 sep 2017 - 15:58

Wat een leuke vraag Bonnarca, jammer dat je geen foto's van de beide outfits kunt meesturen.
Een witte top met gekleurde pantalon lijkt mij zeer geschikt. Een zwarte jurk zonder panties maar met bruine benen mag van mij ook. Een zwarte jurk met hele fijne huidskleurige panties vind ik ook een goede optie. Alvast een hele fijne dag gewenst morgen.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 01 sep 2017 - 16:38

Als moeder van de bruid zou ik niet zo snel voor een witte top kiezen, maar anders gerust wel. En een dunne huidskleurige panty kan inderdaad prima met dit weer.

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 01 sep 2017 - 21:34

Je hebt ook hele mooie suntouch panty's, met lichte glans en alsof je mooie bruine benen hebt. Die hebben geen teen/hielstuk en kunnen dus ook in open schoenen. In het wit zou ik persoonlijk niet doen.

afbeelding van Evita

Evita

vrijdag 01 sep 2017 - 15:37

Doe mij maar een beetje meer Claes en een beetje minder Natan voor Maxima. Wat een plaatjes allemaal!! nummer 5 niet helemaal mijn smaak maar de snit is mooi en pasvorm ook! Dat kan je niet van alle wijde broeken zeggen die de koningin in haar kast heeft hangen. Wat mij betreft top designer!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 01 sep 2017 - 14:03

Hij past hoor dames. Hij zat in een hele mooie witte doos met magneetsluiting en logo. En mooi verpakt in papier met een strik eromheen. Helemaal blij mee. Zag net dat maat 36 weer beschikbaar was.

afbeelding van zara

zara

vrijdag 01 sep 2017 - 20:37

Oh wow! Veel plezier met dit prachtige blauwe jurkje!

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 01 sep 2017 - 18:27

Superleuk voor je, veel plezier ermee!

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

vrijdag 01 sep 2017 - 13:57

Prachtige outfits! Hopelijk zien we snel weer een ontwerp van Claes! Misschien met Prinsjesdag..

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 01 sep 2017 - 13:55

Oeh wat gaaf Josée en Josine! Ik wil heel graag een foto van jullie samen zien, met jurk aan ;). Of eigenlijk moeten jullie een keer met Maxima samen poseren (maar dat wordt vast lastig).

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 01 sep 2017 - 12:47

Wat een super leuke blog Josine! Helaas is de jurk uitverkocht inmiddels. Ik hou van de stijl van Cleas Iversen! Origineel en toch klassiek, genieten.

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 01 sep 2017 - 12:32

Helaas alweer uitverkocht... als ie nou niet goed zit Josine, mag ik hem dan? Pleaeaeassseee ;-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 01 sep 2017 - 13:55

Haha Josine, verdubbelen die prijs, dan kun je mooi winst maken ;) ;) ;)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 01 sep 2017 - 12:20

Máxima en Claes, een top combinatie. Outfits 2, 3, 6 en 7 vind ik het mooist. Maar 8, 9 en 10
Zie ik ook graag weer terug.

Lucky you Josine. Het is dat ik Hern blauw draag, maar wat een geweldige jurk! Staat je vast heel mooi

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 01 sep 2017 - 10:50

5 en 9 niet mooi: saai zelfs
Rest mooi en zeker de Prinsjesdag jurk!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 01 sep 2017 - 10:35

Net terug van een lange vakantie en weer even heerlijk blogs lezen!! Ik vind de outfits 2, 6, 7 en 10 geweldig. 5 en 8 kunnen me niet bekoren.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 01 sep 2017 - 10:26

Wat een prachtige outfits! Alleen 5 en 9 vind ik minder. Ze mag wat mij betreft vaker bij hem langs gaan.

afbeelding van Esther6

Esther6

vrijdag 01 sep 2017 - 10:24

Hopelijk gaan we deze en nieuwe creaties van Claes vaak terugzien!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?