Koning Filip en Koningin Mathilde hebben afgelopen dinsdag een bezoek gebracht aan het Grand Hôpital en aan het politiecommissariaat in Charleroi. Dit in verband met een steekpartij die in Charleroi heeft plaatsgevonden, waarbij enkele politie agenten gewond raakten.

Koningin Mathilde droeg bij deze gelegenheid een zwarte pantalon met een nieuwe zwart/wit gestreepte top van Natan.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Foto's ©Koninklijk Huis

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 13 aug 2016 - 18:38

Wat netjes dat ze gelijk na Rio door gingen naar Charleroi.
Heel triest voor de politievrouwen. Fijn als Mathilde dan aan je bed komt.
Mathilde is goed gekleed voor dit bezoek.

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 13 aug 2016 - 14:08

Dit is echt Natan zo met die hoge riem .
Maar het zit volgens mij wel oké ,en ja het staat haar wel echt mooi ,goed gekozen.
En hebben zij ook geen lange zomer vakantie ??

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 13 aug 2016 - 19:21

ik denk dat ze vakantie hebben van 21 juli nationale feestdag tot 1 september dan beginnen in Belgie de scholen terug maar er zullen enkele uitstappen geweest zijn waaronder Rio en dit bezoek is ivm weer ernstige gebeurtenissen politie vrouwen die aangevallen zijn met een bijl in het aangezicht ongeloofelijk

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 13 aug 2016 - 22:04

Inderdaad verdwijnen Filip en Mathilde altijd na 21 juli uit beeld totdat de scholen weer beginnen. Die zijn 2 maanden dicht in België, heel juli en heel augustus. Dit jaar hebben we Filip en Mathilde iets langer gezien ivm de Olympische Spelen en daarna gingen ze dus nog naar Charleroi, ivm de bijzondere omstandigheden. Hopelijk zien we hen de komende 2 weken niet (want dat betekent dat er niets bijzonders zal gebeuren). Overigens schijnen ze slecht nieuws gehad te hebben in de familie. Mathildes neefje Alistair zou een tumor hebben, een klein jongetje, zoontje van haar zus Elizabeth en Nicolas Janssen. Het zou kunnen dat Mathilde om die reden ook eerder vertrokken is uit Rio of zich daarom niet meer liet zien.

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 13 aug 2016 - 11:51

Die top zit wel bijzonder niet goed zeg en die riem begrijp ik al helemaal niet.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 13 aug 2016 - 11:17

Wat attent dat ze zo hun medeleven tonen. Alhoewel het er bij dit soort gelegenheden niet toe doet, vindt ik dat ze een super outfit draagt. Ook leuke schoenen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?