Isabel Marant is een hip modemerk, waar de laatste jaren volop over geschreven wordt in de grote modebladen. Als modekoningin en modeliefhebber kan dan natuurlijk een creatie van het merk niet in de kast van Máxima ontbreken! Ze koos voor een gebroken wit jurkje met zwarte details, die ze als tuniek droeg tijdens de verjaardag van de Noorse koningin Sonja in 2007. later herdroeg ze het op een vriendinnentrip naar Italie als jurk. Wat vinden jullie van de creatie en welke combinatie staat Máxima beter? Ik ga voor de tuniek! 

In Noorwegen:

In Italie:

Creatie op de catwalk:

Foto's met dank aan: 
PPE 
Isabel Marant 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 15 jul 2013 - 18:29

Ik vind dit een hele leuke tuniek! Ik vind hem mooier op een broek. Ook al vind ik persoonlijk een broek niet echt mooi voor prinsessen, bij deze tuniek staat hij wel mooi.

afbeelding van Magda

Magda

maandag 15 jul 2013 - 10:11

Leuk als tuniek, al hoe wel het wel dik maakt. Als jurkje kan het goed voor de vakantie. Hier is de jurk overigens wel langer dan de tuniek. Maar beslist niet voor officiële gelegenheden.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 14 jul 2013 - 10:27

Ik vind het een vormeloze hobbezak. Staat wel beter als tuniek, maar van mij mag ze hem weggeven. De schoenen vind ik helemaal niet mooi onder het jurkje.

afbeelding van Marja

Marja

zaterdag 13 jul 2013 - 22:58

ze is drie maanden eerder bevallen van prinsesje nr 3, dan ben je nog niet in top vorm. Deze wijdere look is dan een logische keuze. De jurk is idd langer dan de tuniek. Ik vind de tuniek het mooiste staan.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

zaterdag 13 jul 2013 - 22:37

Ik vind de outfit met lange broek mooier dan de outfit zonder lange broek. Met lange broek wil ik hem nog wel eens terug zien. Anders wil ik hem niet terug zien.

afbeelding van Emmy

Emmy

zaterdag 13 jul 2013 - 18:54

Toen ze het als jurk droeg was het langer, kijk maar: je ziet nog een witte strook die je bij de tuniek niet ziet en als jurk hangt hij lager (daarom viel het me op). Dat vind ik een goede keuze, anders was de tuniek te lang en de jurk te kort. Ik vind beide oké. En ook ik zou er een skinny broek onder dragen wanneer het als tuniek wordt gedragen. Prima beide!

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 13 jul 2013 - 18:46

Helemáál niet flatteus bij Máxima! Beide keren niet en sluit ik mij aan bij de anderen die het dik vinden maken en dat je iets wijds op iets straks draagt en vice versa!
@Caroline: It could very well be that it was after the birth of Ariane and it would explain why Máxima looks "heavy" in this outfit!
Schoenen bij de tuniek als jurk te zwaar, idd mooie sandaaltjes, met goudkleurige bandjes of in wit was véél beter geweest! Je schijnt echte Zuid-Franse leren sandaaltjes te kunnen bestellen via het internet, ze worden op maat gemaakt, en de prijs valt erg mee en zéker voor Máxima!!

afbeelding van cindy

cindy

zaterdag 13 jul 2013 - 18:43

het lijkt wel een zak!

afbeelding van Eleonore

Eleonore

zaterdag 13 jul 2013 - 17:32

De regel is dat als je boven wijd draagt je onder figure-hugging gaat en vice versa. Het is het een of het ander. Anders geef je een outfit niet genoeg vorm en lijk je dikker dan je daadwerkelijk bent.

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 13 jul 2013 - 16:37

Vind er niets aan.

afbeelding van Joske

Joske

zaterdag 13 jul 2013 - 14:09

Ik vind haar deze outfit niet zo goed staan. Het model is vormeloos en licht waardoor iemand snel 'vierkant' lijkt. Alleen geschikt voor heel slanke modellen.
Ik ben ook geen fan van de schoenen.
Maxima heeft veel mooiere zomersetjes.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 13 jul 2013 - 10:59

Op zich best ok. Ik vind het ook als tuniek beter. Maar ik vind wel dat het haar zwaarder doet lijken dan ze is. Verder vind ik de schoenen die ze in Italie eronder draagt echt niet mooi erbij. Mooie slippertjes met fijne bandjes bijvoorbeeld waren eleganter geweest.

afbeelding van Caroline8

Caroline8

zaterdag 13 jul 2013 - 13:07

If I remember correctly the birthday celebrations were a few weeks after the birth of Ariane.

afbeelding van karpathos

karpathos

zondag 14 jul 2013 - 09:32

It was on the 5th of July 2007 in Spangereid, Norway.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 13 jul 2013 - 10:37

Leuk outfit. Dit soort prints staan Máxima top. Ik vind het zowel als tuniek (op een broek met strakke pijpen) als als jurk leuk. Ik denk dat de jurk nog leuker staat met een ander model schoenen erbij. De tuniek lijkt wel langer gemaakt te zijn om als jurk te dragen. Dit zie ik graag weer terug!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?